We hebben 5 katten en 1 met vreselijke jeuk door kip ingredient sinds ik jullie voer geef eten alle katten met smaak binnen paar minuten hun bakje helemaal leeg ruikt werkelijk naar puur vers vis h... Ver mais
Kennen het bedrijf al langer. Zijn een jaar geleden overgestapt naar producten van Riverwood ivm met ernstige gist schimmelinfectie bij onze bouvier. Na een jaar zijn deze klachten helemaal verdwenen... Ver mais
Riverwood Petfood produceert ultra premium honden- en kattenvoer. Al ons voer is graanvrij en het vlees is afkomstig van vrije uitloopdieren. Er wordt gebruik gemaakt van hypoallergene & unieke eiwitbronnen. Kortom, wil jij het alleen het allerbeste voor jouw hond of kat? Voer dan Riverwood!
Saffierborch 16, 5241 LN, Rosmalen, Holanda
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Fantastische dierenvoeding voor onze labradoodle, goed advies gekregen en onze Rock heeft nog nooit zo snel zijn brokken op gegeten.
Absoluut geen tofu mais kattengrint bestellen!
Ze verkopen het mooi maar is waardeloos spul het klontert helemaal niet.
Het wordt 1 vieze grote plakkaat en het bijt mega goed vast in je kattenbak. Mijn elektriche kattenbak kreeg ik niet meer schoon en mijn kat plast nu dankzij deze rotzooi op de bank.
Ik deel normaal nooit resensies maar dit gun ik niemand.
Dichte zakken mag je retourneren op eigen kosten wat een klantvriendelijkheid!!!
Mega veel spijt dat ik deze troep heb gebruikt.
Als je geen schadelijk kattengrint wilt voor je katten raad ik gewoon biologische grint aan maar niet dit.
En de actie 1 + 1 gratis loopt altijd maar goedkoop is niet altijd beter is gewoon weer een verkoop actie.

Resposta da Riverwood Petfood
Heel slecht zoals kattenbakvulling droogvoer en natvoer heb gebeld voor retourneren smaakgarantie geldt alleen voor de2 kilo verpakkingen en retourneren is op eigen kosten
Zeer onvriendelijk aan de telefoon moest het maar beter lezen op de website werd er gezegd
Alleen dichte verp worden vergoed
Hoe moet mijn kat het proeven als het verp dicht moet zijn

Resposta da Riverwood Petfood
Klacht over bestelling die incompleet was. Wel online betaald. Kreeg te maken met een starre en niet servicegerichte klantenservice.
Uiteindelijk na heel moeilijk doen voor 3 niet ontvangen blikjes heb ik mijn verlies genomen. Zal hier niets meer bestellen.

Resposta da Riverwood Petfood
Onze hond is dol op alle voeding van Riverwood; het droogvoer, het natvoer, en de snacks! Hij doet het er ook erg goed op; hij heeft een glanzende vacht en zijn ontlasting is ook heel goed.

Resposta da Riverwood Petfood
Ik ben zo blij dat mijn dochter voor jullie dierenvoeder heeft gekozen!Eerst voor haar kitten, en nu ook voor haar hond die bij ons woont.Hij is altijd een probleemhond geweest met voeding, wou nooit brokken eten alleen van dat plat eten, altijd maag en darm problemen en nu met de brokken, hert van jullie staat hij te springen als hij eten krijgt, 6 jaar problemen en nu opgelost, en zijn vacht wordt heel zacht waarvoor duizend maal dank!!!

Resposta da Riverwood Petfood
Onze labradoodle gebruikte altijd Profine Profine Adult Salmon & Potatoes brokken ivm allergie voor kip. Nu wilde ik een nog betere brok proberen (aangeraden door winkel) Ik kwam uit bij de Riverwood Adult Large Breed Duck & Turkey with Pheasant 12 kg. Hij eet het, maar laat hij sinds deze brok gebruikt mega veel scheten. Die stinken zo rot dat we gaan stoppen met deze hele dure brok. Zijn hele darmflora is helaas niet meer in orde.

Resposta da Riverwood Petfood
Ruim assortiment aan voeding voor onze katten. Duidelijke informatie op de website en snelle verzending

Resposta da Riverwood Petfood
Blik natvoer voor honden (nog 3 jaar houdbaar!) bedorven: bol deksel en bij openen spoot deel van de inhoud eruit en de rest pruttelde en bubbelde helemaal. Enorme stank.
Reactie bij telefonisch contact: hiervoor moet u terug naar de winkel. Uitgelegd dat dit bij een Intratuin op drie kwartier afstand gekocht was, maar zij als producent zouden hier verder niks mee kunnen doen

Resposta da Riverwood Petfood
Verzending is netjes en meestal snel. Afgelopen keer iets extra’s erbij voor de hond, dat beviel haar goed 😉
De brokken zijn wel echt duur, maar ze doet het er goed op dus blijven we het wel geven.

Resposta da Riverwood Petfood
Makkelijk te bestellen, snelle levering en product is goed voor onze katten.
Prijs is mogelijk dan ook redelijk ivm kwaliteit

Resposta da Riverwood Petfood
Momenteel heeft onze teckel last van zware diarree. Hij krijgt natvoer uir blik van Riverwood en brokjes van Riverwood. Ik kan mij niet voorstellen dat het aan het natvoer ligt.
Hebben jullie een idee waar het door komt?
Nu aan de diarree pilletjes. Het was echt spuitpoep. Verder is hij levendig. Het is wel heel vervelend. Ben maar even gestopt met het natvoer.

Resposta da Riverwood Petfood
Proefpakket voor mijn hond en 2 katten gekocht. Werd snel verzonden. Mijn katten vinden de blikjes natvoer helaas niet lekker, de brokjes wel.
Mijn langharige dwergteckel vindt alles heerlijk! Haar brokken, de koekjes én de enorm grote varkensneuzen.

Resposta da Riverwood Petfood
Poes was tevreden, maar lust niet alle blikken. Jammer dat het enkel met tonijn is want die wordt al over bevist 😣

Resposta da Riverwood Petfood
Goed (hypoallergeen) voer voor de hond! Hij heeft geen last meer van zijn maag/darmen.
Ook vindt hij de brokken en het vlees in blik heerlijk!
Verzending is ook altijd snel en netjes.

Resposta da Riverwood Petfood
Gezonde voeding voor m’n hond en katten! Snelle levering. Ik kreeg er alleen, ongevraagd, 2 zakken ‘varkensneuzen’ bij voor m’n hond 😱
Hoe vriendelijk dan ook, dat zal niet iedereen op prijs stellen 🫣.

Resposta da Riverwood Petfood
Na lang zoeken naar goed voer wat passend was voor mijn hond terecht gekomen bij Riverwood. Zowel brokken als ook gestoomd voer en snacks geprobeerd. En de zalmolie. Sindsdien nooit meer problemen gehad met darmen en vacht ziet er super uit. Veel variatie mogelijk. Snelle levering!

Resposta da Riverwood Petfood
Fantastisch goed voer. Onze honden doen het er heel goed op. Heb lang gesukkeld met ander voer, niet goed eten, ontlasting was niet goed. Nu gaat het met het voer van Riverwood supergoed. Ze staan weer sinds lange tijd te trappelen in de keuken om eten te krijgen. Had veel eerder moeten overstappen. Heel tevreden.

Resposta da Riverwood Petfood
Super snelle service en mijn hond heeft er profijt van en zit altijd wat lekkers bij voor mijn hond

Resposta da Riverwood Petfood
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.