Rjaircotechniek Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Topservice van Richaro van RJ AircoTechniek! ⭐⭐⭐⭐⭐Na het zelf ophangen van mijn airco (gekocht via airco-webwinkel.nl ) deed ik een aanvraag voor inbedrijfstelling en na en kleine week wachten stuurde... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Via Airco-webwinkel.nl in contact gekomen met RJ AircoTechniek voor het in bedrijf stellen van een LG airco. Richaro kon op korte termijn al een afspraak inplannen, was netjes op tijd, vriendelijk en... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb zelf de installatie van mijn airco(AUX) gedaan en door Rjaircotechniek in bedrijf laten stellen. Dit is naar volle tevredenheid uitgevoerd en het contact verliep op een professionele en informe... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Eindelijk een betrouwbaar bedrijf gevonden Hardwerkende vriendelijke en eerlijke mensen. Ondanks dat ik helaas eerst een ander bedrijf heb laten komen, wat beunhazen bleken te zijn. Werd ik toc... Ver mais

Informações sobre a empresa

Bij RJ AircoTechniek staan kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid voorop. Wij zijn gespecialiseerd in de installatie, inbedrijfstelling, onderhoud en reparatie van airco’s voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Met onze expertise en gecertificeerde F-gassen monteurs zorgen wij ervoor dat jouw airco veilig, efficiënt en energiezuinig werkt. Of het nu gaat om een nieuwe installatie, een vakkundige inbedrijfstelling of periodiek onderhoud – bij RJ AircoTechniek ben je verzekerd van een betrouwbare service tegen een betaalbare prijs.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

115 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

69 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Professionele jongen.

Echt een vakman. Doet zijn werk goed is behulpzaam, en werkt het heel netjes af. De airco werkt super raad zeker aan om bij hem te laten zetten. Ik ben er heel erg tevreden over.

11 de abril de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Top service snel en vakkundig

Na veel zomers zwoegen in onze eigen woning besloten om een airco te nemen veel keuze maar uiteindelijk hier uitgekomen de service is uitstekend en prijs kwaliteit is top super afwerking en kennis van alle zaken echt een aanrader

19 de fevereiro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Gewoon goed.

Goede service, goed advies, prijs/kwaliteit is prima.
Ik zal de volgende airco ook wel door hem laten installeren en dus beveel ik RJ aircotechniek van harte aan.

1 de dezembro de 2024

Top ervaring!

Ik wil echt even mijn ervaring delen over een airco monteur die bij ons thuis is geweest. Wat een vakman! Hij was super professioneel en nam de tijd om alles goed uit te leggen. De kwaliteit van zijn werk was echt top, alles werkt nu perfect. Daarnaast was hij ook nog eens heel vriendelijk en behulpzaam. Ik kan hem echt aanraden aan iedereen die goede service zoekt!

13 de fevereiro de 2025

Snel, vriendelijk en vakkundig

Ik heb niets dan prettige ervaringen met RjaircoTechniek. Goed advies, betaalbaar en vooral snel gereageerd. De montage van mijn airco was in een middagje voor elkaar. Een klein minpuntje: De handleiding van de Aux-airco was alleen in het Engels, maar digitaal werden de Nederlandse direct geleverd. Met name de handleiding de installatie WiFi-module was bijzonder goed.

5 de março de 2025

Vriendelijke monteur(s).

Vriendelijke monteur(s).
Werken heel netjes nadien word alles netjes opgeruimd.
Afwerking binnen en buiten is ook heel netjes.
Goede uitleg over alles. En mijn wifi was zo geregeld.
Al met al een aanrader vanuit mij.

23 de fevereiro de 2025

Probleem goed opgelost

Ik heb de airco zelf geïnstalleerd en de inbedrijfstelling uit laten voeren door RJaircotechniek. Vanwege een probleem met een door mij ingebouwde koppeling moest RJaircotechniek twee maal langskomen. Ze hebben niet twee maal voorrijkosten berekend en van de extra tijd alleen de helft gerekend. Ik ben heel beleefd en correct behandeld.

30 de janeiro de 2025

Snelle service.

Snelle service.
Zeer goed geholpen.
Professioneel advies.
Prijs/ kwaliteit prima.
We bevelen RJaircotechniek van harte aan.

7 de dezembro de 2024

Top service!

Ik ben laatst geholpen door RJ Aircotechniek. Vriendelijk en vakkundige vakman die je exact geeft waar je om vraagt met een goede service erbij. Zeker een aanrader in de toekomst!

9 de janeiro de 2025

Top ervaring met RJ Airco Techniek

Ik heb onlangs gebruikgemaakt van de diensten van RJaircotechniek en ik ben zeer tevreden. Ze waren snel beschikbaar en kwamen op de afgesproken tijd. De monteur was spontaan en vriendelijk, wat de ervaring nog aangenamer maakte. De service was uitstekend en ze hebben alles professioneel geïnstalleerd. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar airconditioning!

3 de março de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Montage netjes uitgevoerd Daikin…

Montage netjes uitgevoerd Daikin stylish. Monteur is erg beleefd en gaat netjes te werk. Zelfs als de airco hangt zorgt hij ervoor dat alles netjes wordt schoongemaakt. Top service!

6 de março de 2025