Rødovre Massageklinik Opiniões 45

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Et af de ultimativt bedste steder jeg nogensinde har fået massage. Han er ubeskriveligt dygtig, tager sig tid og sætter sig ind i udfordringerne. Tilpasser behandlingen efter udfordringerne og anbef... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kom hertil for første gang, helt øm og fuld af knuder i ryggen og op i nakken. Jeg havde næsten givet op, da jeg samtidig havde lidt af kronisk hovedpine i 6 uger. Mine blodprøver viste helt nor... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

En enormt behagelig oplevelse. Følte mig i gode hænder. Cem var både lyttende ift. min problemstillinger med gener fra skulder nakke og front, han var dygtig og utrolig professionel. Den bedste massag... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Netop hjemkommet efter min 3. Behandling hos Rødovre massageklinik. Det er uden sammenligning den bedste massage jeg nogensinde har fået! Cem er vanvittig dygtig og ved præcis hvad der skal til for at... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Professionel

Cem er en utrolig professionel og dygtig massør. Han er god til at spørge ind til dine smerter og sammensætter en fantastisk behandling ud fra dine ønsker. Derudover er han utrolig rar og imødekommende samt yder kanon god service hver gang! Kan varmt anbefales ...

21 de dezembro de 2023

god og kvalitets massage

Jeg tog til Rødovre Massageklinik for en 2 timers Special Massage. Cem fandt først ud af, om jeg havde smerter eller ej. Efter at have bestemt de områder, han skulle fokusere på, startede han massagen. Jeg var ikke klar over, hvordan der gik 2 timer. Han gør virkelig sit arbejde professionelt. Godbidderne efter massagen er meget fine. Hvis du ønsker at få en kvalitet og professionel service, kan jeg klart anbefale det.👍⭐⭐⭐⭐⭐

5 de dezembro de 2023

Uden tvivl 5 stjerner! Verdens klasse massør

Har været hos 3 forskellige massører i løbet af dette år pga nakke/ryg problemer som hver aften udvikler sig til hovedpine. Allerede ved første møde/samtale med Cem på klinikken vidste jeg at jeg var havnet det rigtige sted. Uden tvivl den mest professionelle massør jeg har været hos, fik første behandling for 4 uger siden allerede der forsvandt mine problemer idag var behandling nummer 2 min krop har aldrig haft det bedre! Er taknemmelig over endte på rødøvre massageklinik og forbliver fast kunde!

11 de novembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

A very good place to get massage

A very good place to get massage. Very friendly and cozy place. Definately will give a 5 star… see you very soon

13 de maio de 2023

Resposta da Rødovre Massageklinik

Kære Prachanda, mange tak for de positive ord. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dine 90 min. Klassisk Massage og glæder mig til at se dig igen.

Absolut fantastisk massage

Absolut fantastisk massage - en af de bedste, jeg har fået!!

12 de maio de 2023

Resposta da Rødovre Massageklinik

Kære Anne-Mette, mange tak for de positive ord. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dine 45 min. Ryg, Nakke, Skulder Massage og glæder mig til at se dig igen.

En god success oplevelse

Jeg har altid døjet med skulder, ryg og nakke smerter. Og jeg har altid udskudt at tage til massage, men nu skulle det være. Jeg fandt Cem og hvor er jeg glad for det. Han var virkelig professionel, rar og meget detalje orienteret. Jeg får ikke jag i skulderen mere som jeg plejede og skal helt sikkert tilbage igen!

3 de novembro de 2022

Resposta da Rødovre Massageklinik

Kære Sevda, mange tak for de positive ord. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dine 45 min. Ryg, Nakke, Skulder Massage og glæder mig til at se dig igen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Den bedste massage jeg nogensinde har…

Den bedste massage jeg nogensinde har prøvet!
Meget professionel, behagelig og god massør. Man går ud fra massagen som et nyt menneske. Jeg kommer helt sikkert igen!

24 de fevereiro de 2023

Resposta da Rødovre Massageklinik

Kære Anita, mange tak for de positive ord. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dine 60 min. Klassisk Massage og glæder mig til at se dig igen.

Fantastisk massage

Jeg har døjet med diverse smerter i hele kroppen i 17 år, jeg fik en behandling på 120 min. Jeg kan virkelig anbefale at komme hos Cem, han er en meget professionel, behagelig og dygtig massør. For første gang i meget langtid har jeg ikke haft så stærke smerter, og havde en hel nats søvn uden at vågne med smerter i løbet af natten. Jeg kommer helt sikkert at forkæle mig selv med god massage.

11 de fevereiro de 2023

Resposta da Rødovre Massageklinik

Kære Nadine, mange tak for de positive ord. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dine 120 min. Rødovre Massageklinik Special Massage og glæder mig til at se dig igen.

Fantastisk

Super dejlig og professionel massage, alle mine penge værd, kan klart anbefales!

6 de dezembro de 2022

Resposta da Rødovre Massageklinik

Kære Ilhan, mange tak for de positive ord. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dine 120 min. Rødovre Massageklinik Special Massage og glæder mig til at se dig igen.

👍varmeste anbefaling

Varmeste anbefaling - skøn massage og dejlig professionel behandler 🤩

18 de novembro de 2022

Resposta da Rødovre Massageklinik

Kære Camilla, mange tak for de positive ord. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dine 90 min. Klassisk Massage og glæder mig til at se dig igen.

Classificada 4 em 5 estrelas

Kan varmt anbefale massage hos Cem.

9 de novembro de 2022

Resposta da Rødovre Massageklinik

Kære Anette mange tak for de positive ord. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dine 30 min. Ryg, Nakke, Skulder Massage og glæder mig til at se dig igen.

Yunus

Hej alle, har nu været mange steder henne for at blive tilfredsstillet med en god omgang massage. Kan så sige her der lever han op til mine krav, meget dygtig og professionel. 👌⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mv Yunus

1 de novembro de 2022

Resposta da Rødovre Massageklinik

Kære Yunus, mange tak for de positive ord. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dine 120 min. Rødovre Massageklinik Special Massage og glæder mig til at se dig igen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super dygtig og imødekommende massør

Super dygtig og imødekommende massør. Meget behagelig oplevelse, i behagelige og rene omgivelser.

15 de junho de 2022

Resposta da Rødovre Massageklinik

Kære Natasja, mange tak for de positive ord. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dine 60 min. Klassisk Massage og glæder mig til at se dig igen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fik massage i fars dag gave

Fik massage i fars dag gave. Hyggelig klinik, behageligt personale og god massage. Kommer helt sikkert tilbage.

7 de junho de 2022

Resposta da Rødovre Massageklinik

Kære Andreas, mange tak for de positive ord. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dine 45 min. Ryg, Nakke, Skulder Massage og glæder mig til at se dig igen.

Dygtig og professionel massør

En meget grundig, dybdegående og behagelig massage. Allerede efter første besøg er mine smerter væsentlig mindre og jeg glæder mig allerede til næste besøg.
Bettina V

28 de maio de 2022

Resposta da Rødovre Massageklinik

Kære Bettina, mange tak for de positive ord. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dine 45 min. Ryg, Nakke, Skulder Massage og glæder mig til at se dig igen.

En helt fantastisk oplevelse

En helt fantastisk oplevelse.
Cem er utrolig professionel og super dygtigt. Jeg havde bestilt tid til en klassisk massage, men ved ankomst til klinikken bliver jeg mødt af Cem, hvor vi sætter os ned og har en samtale. Han spørger ind til mulige smerter og navigere på den måde frem til, hvilken behandling, der er bedst for mig.

Fremragende behandling, med rene og rolige omgivelser. Jeg kommer helt sikkert tilbage igen.

22 de abril de 2022

Resposta da Rødovre Massageklinik

Kære Camilla, mange tak for de positive ord. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dine 30 min. Ryg, Nakke, Skulder Massage og glæder mig til at se dig igen.

Kan klart anbefales

Kan klart anbefales. Virkelig god massage. Værelset er rent og Cem er så dygtig og professionel. Hvis jeg havde råd ville jeg komme hver uge. Men jeg må nøjes med at prøve at komme en gang om måneden, for man har det rigtig godt bagefter. Gode priser og god message. Kan anbefales.

25 de março de 2022

Resposta da Rødovre Massageklinik

Kære Forbruger mange tak for de positive ord. Vi er glade for at høre du er tilfreds med din behandling og ser frem til at se dig igen.

Rigtig dygtig

Rigtig dygtig! Jeg har lige fået 2 timers massage kan anbefaledes 😍

26 de fevereiro de 2022

Resposta da Rødovre Massageklinik

Kære Merve, mange tak for de positive ord. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dine 120 min. Rødovre Massageklinik Special Massage og glæder mig til at se dig igen.

FANTASTISK OPLEVELSE

FANTASTISK OPLEVELSE!

Jeg har fået lavet massage på andre klinikker før, men i går prøvede jeg massage hos Cem, for første gang.
Aldrig har jeg fået lavet så professionelt massage før.
Jeg har problemer med nakken, og Cem fik virkelig fat på problemerne i min nakke samt ryg.
Han forklarede mig også hvad det kunne skyldes.

Ekstra bonus var, at der ingen larm kom udefra. Værelset var rent og lyset var dæmpet.
D.v.s. ingen generende effekter omkring.

Vi ses igen om to uger!

19 de novembro de 2021

Resposta da Rødovre Massageklinik

Kære Dicle, mange tak for de positive ord. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dine 30 min. Ryg, Nakke, Skulder Massage og glæder mig til at se dig igen.

Mvh Rødovre Massageklinik (CEM)

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais