Aalborg Robotklip Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Aalborg robotklip har leveret 2 stk. husquarna robotter til vores relativt komplekse have. Mine forventninger var ar der ville være udfordringer med løsningen. Men det har der ikke været. Begge maski... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Må simpelthen rose Brian fra Aalborg robotklip for en sublim service. 4 år efter jeg købte min robotplæneklipper ved Aalborg robotklip, fik jeg nogle problemer med indstillinger og den klippede ikk... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Reparação de corta-relvas

Escrito pela empresa

Robotplæneklipper, salg, service og installation.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

2 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Efter skuffelser på reparationer af…

Efter skuffelser på reparationer af mine robotplæneklipper kørte jeg gladeligt fra Århus til Svenstrup med 2 Honda Miimo robotter, der var kasseret af lokale mærkevareværksteder. Proffesionel behandling og superservice. 30 min. senere kørte begge igen som nye. Glad for mit nye værksted og ja jeg kører gerne 100 km hver vej for sådan en behandling

12 de junho de 2026

Top service

Top service. Har købt en Cramer, af Aalborg robotklip for 4år siden. I den tid jeg har haft den, kom der besked om at der var nogle gummi pakninger der skulle skiftes, i garanti perioden dette løste Brian med et svup tag.
Så er det med man, ikke lige får fjernet alle pindene ved tag udskiftning, så kommer Cramer og vil slå plænen og efter nogle gange går disken med knivene i stykker. Her var Brian til en god hjælp, så fra mig er der kun gode anbefalinger.

14 de junho de 2024

Fantastisk service

Jeg har i flere år nydt godt af den fine service fra Aalborg Robotklip.
Er helt tryg ved at tage på ferier, fordi jeg kan kontakte Brian, hvis jeg på min telefon får besked om, at der er noget, der skal kigges på. Så kommer Brian hurtigt, tak for det!! Og så er min plæneklipper i vinterhi hos ham og kommer tilbage rengjort og efterset.

6 de novembro de 2024

Classificada 5 em 5 estrelas

Må simpelthen rose Brian fra Aalborg…

Må simpelthen rose Brian fra Aalborg robotklip for en sublim service.
4 år efter jeg købte min robotplæneklipper ved Aalborg robotklip, fik jeg nogle problemer med indstillinger og den klippede ikke græsset som jeg havde indstillet den til.
Jeg kontaktede Brian, som brugte en del tid, både på at besvare mail og ringe til mig med løsningsforslag til hvordan problemet skulle løses. Brian fik det til at virke igen.
Det kalder jeg en super service. Brian er meget kompetent og serviceminded i en grad jeg sjældent har oplevet.

20 de agosto de 2024

Super god service

Super god service. Og grundig introduktion til Robotplæneklipperen, som kører perfekt og er driftssikker.

12 de julho de 2024

Classificada 5 em 5 estrelas

Glad og tilfreds med servicen hos…

Glad og tilfreds med servicen hos Aalborg robotklip. Brian er yderst informativ, og den ene mindre reklamation jeg havde med et printkort, blev behandlet hurtig og effektivt.
Tak👏💪

12 de abril de 2023

Super god service

Super god service og altid klar til at hjælpe…😀👍

22 de junho de 2023

Classificada 5 em 5 estrelas

Købte en Honda robotplæneklipper og fik den monteret af Brian og den har kørt upåklageligt i 2 sæsoner

20 de outubro de 2022

Resposta da Aalborg Robotklip

Tak for den pæne anmeldelse;-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget god forretning God og hurtig…

Meget god forretning God og hurtig service Nem med afhentning sf Cramer robotten i november og rengjort og opdateret klar til levering igen ti foråret
Kan helt sikkert anbefale Aalborg Robotklip Kontakt Brian og få en aftale om køb, installation og serviceaftale

14 de novembro de 2021

Super god service

Super god service lige fra tilbud til opsætning af robotklipper, samtidig med var der rigtig god instruktion i brugen af robotklipperen og den app man bruger dertil.
Kan varmt anbefale Aalborg robotklip.

25 de agosto de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Aalborg Robotklip leverer altid høj…

Aalborg Robotklip leverer altid høj service! Jeg har brugt dem flere år nu til både installation af robot, ænderinger af installation, samt reparation (når man kommer til at grave sit kabel over). Derudover har jeg årligt brugt deres serviceprogram på min Husqvarna, og robotten kører bare uden problemer. Kan varmt anbefales!

18 de outubro de 2020
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais