Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Had de waterblazer besteld wegens een foutje in adres kwam die niet door hun systeem. Na wat app contact hebben ze het super netjes opgelost. De water blazer werkt top! Ook de trimmer met verschi... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

4,1

Bom

TrustScore: 4 em 5

31 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

4,1

Todas as opiniões

23 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Reliable company, i trust them for next orders

I was in urgent need to get some articles to grooming my best friend , our dog Bo a Labradoodle. After ordering i had my order delivered the next day ! Much to my surprise , a delivery in one day is not that common today. The product was well described on the website, I even got a special manual by mail for me personally. So i am satisfied and know where to order more articles. Thank you for yr service.

8 de julho de 2026

Hondentondeuse werkt heel goed

Hondentondeuse besteld. Even op moeten wachten in verband met pre order. Na ontvangst van een onjuist product via app contact opgenomen. Direct de volgende dag kreeg ik bericht van DHL dat er een nieuw pakket was opgestuurd. Ondertussen onze doedel Guus met de tondeuse gestyled. Werkt supergoed met zijn dikke krullende fleece vacht. Heel blij mee!

30 de junho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Robustrise schijt aan klant?

Hondentondeuse besteld via Bol. Levertijdindicatie uiterlijk 18 juni, 20 juni wordt een pakket bezorgd, ok iets later, no big deal. Ik open het pakket en tot mijn stomme verbazing is het een doos met poepzakjes. What the kak. Contact opgenomen via Bol. Wellicht is de doos poepzakjes een goedmakertje, geen idee, er wordt niets gecommuniceerd. Of is het een manier om tijd te rekken, want op de site van Robustrise staat de tondeuse inmiddels op pre-order. Wat inhoudt dat ze waarschijnlijk pas weer binnenkomen als de straat van Hormuz weer opengaat.

20 de junho de 2026

Gewoon top

Gewoon top. Snel geleverd en de waterblazer werkt super. Zou zo weer bestellen bij deze zaak!

31 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Bestellingen worden niet geleverd!

Vorig jaar bestelde ik een blafband (17/9/2025), die ik nooit ontvangen heb, wel betaald. Nu opnieuw dezelfde blafband besteld via bol. Zou afgelopen zaterdag geleverd worden maar weer nog niets ontvangen...

17 de setembro de 2025

Snelle reactie

Snelle reactie en meedenken slang van mijn oude waterblazer was stuk en hebben nu een vervanger die past . De nieuwe waterblazer is lekker klein en licht is helaas niet echt stiller dan mijn oude .

17 de dezembro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Blafband met bijzonder verhaall

We hadden een vlafband besteld en deze is niet binnen gekomen. Gebeld naar het bedrijf en er werd keurig een tweede blafband gestuurd per abuis met wel de juiste straat maar niet het juiste nummer. Hierop weer gebeld en het geld werd terug gestort. Ondanks dat werd het pakketje geleverd bij een afhaalpunt. Uiteraard opgehaald en het geld weer netjes naar het bedrijf overgemaakt. Grote klasse dat een bedrijf dit zo oppakt en zijn verantwoordelijkheid neemt.

2 de outubro de 2025

É esta a sua empresa?