Autentiske, feminine og meget smukke sko, hvor komforten er forsøgt øget ift. lignende skotyper - oftest vellykket. Fokus på høj kvalitet, tidløshed og genbrug. Mange valgmuligheder omkring hælhøjde o... Ver mais
A empresa respondeu
Altid sød, hjælpsom og tålmodig kundeservice i butikkerne. Skoene er man aldrig i tvivl om de passer til foden - der er en model til næsten alle fødder.
Jeg elsker bare mine pumps der er rare at gå i og bare flotte. Jeg har bredde fødder, så det kan være yderst svært at finde komfort og sko med høj hæl til bredde fødder. Her rammer Roccamore det bare... Ver mais
A empresa respondeu
Roccamoe leverer kvalitet, unike sko som du ikke finner i kjedebutikker. Skoene er laget i beste skinnkvalitet, de er klassiske med det litte ekstra. Kjøper du Roccamore har du elegante kvalitets sk... Ver mais
A empresa respondeu
roccamore shoes are for women on the go - women who wants their fashion choices to fit into their diverse and busy lifestyle. roccamore is a Danish high-end shoe brand that aims to create comfortable high heels, to the confident women everywhere. Based on orthopedic technology, roccamore has developed an insole to prevent the discomfort that can come from walking in high heels on a daily basis. The insole softens your step, while supporting the arch and heel of your foot, and creating a better posture for your body. The sole is integrated into the shoe, to create a comfortable shoe without compromising the aesthetics of the design.
Bådsmandsstræde 19B, 3. sal, 1407, København, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 89% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Er superglad for mine Penny Boots - sidder godt, slutter det perfekte sted på anklen for det helt rigtige feminine look med kant - og giver et jeans outfit et kæmpe løft pga. de flotte høje hæle.

Resposta da roccamore
God service , smukke sko for enhver smag , skoene sidder fantastisk på foden, og føles helt rigtig af have på

Resposta da roccamore
Fantastiske sko. Altid velklædt, når man har Roccamore sko på.

Resposta da roccamore
I love it ❤️ jeg er absolut fan af Roccamore sko. De er smukke, de er behagelige og man får en skøn service både i butikkerne og online.

Resposta da roccamore
Skønneste, fine sko. Højhælede sko som man rent faktisk kan holde ud at gå i.

Resposta da roccamore
Super service og overskud fra damerne til at hente flere sko frem

Resposta da roccamore
Jeg var ved at købe mine nye Ballerina online. Jeg havde nogle problemer med at anvende mine kundepoint. Jeg gik ind i shoppen i Lyngby og blev betjent af den dygtigste og sødeste ekspedient. En helt igennem super oplevelse

Resposta da roccamore
Hurtig levering og jeg fik en rigtighed service da jeg desværre måtte returnere skoene

Resposta da roccamore
Det var en dejlig oplevelse, god tid i butikken, jeg fik svar på mine spørgsmål og jeg købte et par støvler :)

Svar til Emma
I Havde jo netop ikke refunderet det til den korrekte bank.
Rigtig god kundeservice. Meget hjælpsom.
Jeg følte mig godt tilpas og set i butikken i Aarhus.

Nem bestilling hurtig levering 🫶
Størrelsesguiden passer og skoene sidder perfekt på foden

Resposta da roccamore
Jeg har indleveret sko og burde have ret til en gratis reparation, men pt er jeg på mail 16 omkring dette uden at få en løsning. Er ellers super loyal kunde. En virkelig dårlig oplevelse.

Resposta da roccamore
Min kone har været yderst tilfreds med skoene og pasformen

Resposta da roccamore
En sød og kompetent medarbejder

Fantastiske støvler!
Ikke sidste gang der bliver handlet på Roccamore.com

Resposta da roccamore
Altid en fantastisk oplevelse at komme i butikken i Aarhus. Jeg har i forbindelse med mit køb af et par stiletter været i kontakt med kundeservice via mail, som også har været utrolig søde og hjælpsomme og har givet mig en behagelig oplevelse ud over det sædvanlige.
Jeg er så glad for mine stiletter, de er unikke, smukke, fantastisk kvalitet, og jeg kan danse i dem hele natten uden at få ømme fødder.
Roccamore får mine bedste anbefalinger - både kvalitet af produktet og kundevenligheden.
Roccamore er prisen værd, og jeg skal snart købe et par mere.

Resposta da roccamore
Super behagelige sko med god pasform.

Resposta da roccamore
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.