Rock Kids Kindercoaching Opiniões 0

Informações sobre a empresa

1. Conselheiro
  2. Psicólogo infantil
  3. Life coach

Rock Kids Kindercoaching: Dé Kindercoachpraktijk in Amersfoort Welkom bij Rock Kids Kindercoaching, dé toonaangevende kindercoachpraktijk in Amersfoort, waar ik gespecialiseerde begeleiding bied voor kinderen in de leeftijd van 4-16 jaar en hun ouders. Bij Rock Kids Kindercoaching hanteer ik een positieve aanpak, waarbij ik geloof in de intrinsieke kracht en talenten van ieder kind om hen te helpen stralen. Deze unieke benadering stelt kinderen in staat om te ervaren, te ontdekken, te voelen en te ontspannen, dit alles terwijl ze in hun eigen kracht worden gezet. Ik gebruik een speelse en creatieve aanpak om de coaching leuk en boeiend te maken voor kinderen. Mijn Motto: "Alles wat je aandacht geeft, groeit." Daarom richten we ons aandacht geven aan het positieve! Wat kan je verwachten van Kindercoaching? Een kindercoachingstraject bij Rock Kids Kindercoaching kan leiden tot aanzienlijke voordelen, zoals: Meer vreugde in het leven van je kind en het gezin. - Verhoogd zelfvertrouwen en zelfbewustzijn. - Het ontwikkelen van een positieve mindset. - Het verkrijgen van meer controle over het eigen leven. - Vermindering van negatieve gedachten en faalangst. - Verbeterde schoolprestaties. - Het opbouwen van een positief zelfbeeld. - Verbeterd vermogen om externe prikkels te beheersen. - Verbeterde vaardigheden om met uitdagende situaties om te gaan. - Het leren omgaan met diverse emoties. - Het ontwikkelen van vaardigheden om vriendschappen te sluiten. Als ouder wil je het beste voor je kind. Als je gelooft dat je kind baat zou kunnen hebben bij een van de bovenstaande resultaten, of als je het gevoel hebt dat er momenteel uitdagingen zijn waarbij professionele begeleiding van pas kan komen, aarzel dan niet om de voordelen van kindercoaching bij Rock Kids Kindercoaching te ontdekken. Mijn aanpak is positief, krachtig, kortdurend en volledig afgestemd op de behoeften van je kind. Je zult al na enkele sessies positieve veranderingen opmerken. Neem vandaag nog contact met op en geef je kind de ondersteuning en begeleiding die het verdient om te stralen en te groeien!

Informações de contacto

Sem opiniões

Esta empresa ainda não recebeu nenhuma opinião.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.