Super goed geholpen het was een hele zoektocht nadat de bliksem was ingeslagen om de oorzaak te vinden. Maar uiteindelijk de oorzaak gevonden en verholpen 🙏. Heel fijn dat je ons snel tussen door... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Informações sobre a empresa
Roel's Elektra staat garant voor professionele elektrische oplossingen op maat. Van installatie tot reparatie, ons toegewijd team biedt betrouwbare service met een persoonlijke touch. Vertrouw op Roel's Elektra voor hoogwaardige elektrische diensten die voldoen aan al uw behoeften.
Informações de contacto
Erp, 5469HC, Erp, Holanda
- 0623883058
- info@roelselektra.nl
- roelselektra.nl
Super goed geholpen het was een hele…
Maar uiteindelijk de oorzaak gevonden en verholpen 🙏.
Heel fijn dat je ons snel tussen door gepland kon krijgen dank daarvoor
Zeer aan te bevelen!
Zeer aan te bevelen! Plafondventilator was zeer snel en vakkundig geïnstalleerd. Bij een volgende keer neem ik weer contact met hen op.
kwam zijn afspraak na. weet waar hij mee bezig is
kwam zijn afspraak na. duidelijke uitleg. weet waar hij mee bezig is . goed gehumeurd en vriendelijk
Nieuwe stoppenkast en stopcontacten…
Nieuwe stoppenkast geplaatst en stopcontacten /stroom getrokken voor onder de overkapping! Top werk, aardige jongens en netjes achter gelaten
Zeker aan te raden!
Roel en zijn broer zijn aardige jongens…
Roel en zijn broer zijn aardige jongens maar vooral echte vakmannen en weten waar ze over praten en leveren uitstekend werk en ruimen alles netjes op
Top elektricien!!
Na zelf kortsluiting te hebben veroorzaakt moesten er nieuwe kabels getrokken worden. Roel en Laurent hadden het druk met een grote klus maar hebben toch een gaatje kunnen creëren om ons uit de problemen te helpen.
Telefonisch contact was prettig. Beide mannen verstaan hun vak, zijn heel beleefd en willen de ruimte netter achterlaten dan hoe ze het aantroffen.
Ik kan een ieder aanbevelen om Roel en Laurent te contacteren voor hun elektra!
Roel en Laurent bedankt!
Aanbeveling Roel's Elektra!
Roel heeft vandaag voor de 3e keer uitstekend werk afgeleverd. Deze keer heeft hij voorbereidend werk voor onze nieuwe keuken verricht: stopcontacten verplaatst en nieuwe stroompunten gelegd vanuit de meterkast.
Wederom in goed overleg en de prijs/kwaliteit klopt helemaal.
Roel is daarnaast zeer klantvriendelijk, luistert naar je wensen en denkt in oplossingen.
Inmiddels kan ik als terugkerende klant, Roel's Elektra aanbevelen!
Snelle service
Na een storing aan de zonnepanelen kwam Roel snel langs en heeft daarnaast ook nog een andere storing in de meterkast opgelost.
Snelle service en goed geregeld. Bedankt Roel!
Accuraat en netjes
Heeft ons met adviezen en netjes werken zeer goed geholpen. Blij mee en zeker een aanrader
Netjes & professioneel
Gaat professioneel en flexibel te werk. Heeft zowel elektra als simpel loodgieter werk gedaan. Dus divers ook!
Goed werk
- vlotte afspraak;
- redelijke prijs;
- gedaan wat er is afgesproken;
- netjes gewerkt;
- ik bewaar z’n telnr.
Goede service en snel ter plaatste
Goede service en snel ter plaatste. Korte lijnen via WhatsApp en kundige monteurs.
Snel en vriendelijk
Snel en vriendelijk geholpen nadat door bliksem de aardlek kapot was. Op de dag van bellen nog geholpen, top!
Roel heeft bij ons de kookplaat…
Roel heeft bij ons de kookplaat verwisseld. Afspraak was snel gemaakt, is dezelfde week nog langsgeweest voor het verwisselen. Was optijd en alles was naar wens. Geen minpunten.
Laurent elektrotechniek en service
Laurent elektrotechniek heeft de meterkast uitgebreid en een kabels getrokken voor de nieuwe keuken. Fijne communicatie, komt snel langs en werkt netjes en secuur. Laurent levert goed werk af!
Laurent Elektrotechniek & Service…
Laurent Elektrotechniek & Service gebeld i.v.m. een storing in de meterkast. Snel en vakkundig geholpen, we gaan een vervolgafspraak maken voor een volgende klus. Top! ;-)
Reparatie professioneel uitgevoerd
De reparatie is op professionele wijze keurig uitgevoerd, precies op het afgesproken tijdstip. Na afronding van de reparatie is ook alle “rommel” netjes opgeruimd.
Electrical work
Excellent and immediate work from Laurent elektrotechniek & service !!
Een elektricien blijkt lastig te vinden!
De eerste elektricien die na 5 weken zoeken daadwerkelijk verscheen voor een wat simpele klus; het plaatsen van een opbouw stopcontact. Prettige persoonlijkheid, luistert naar de klant en geeft gedegen advies. Klus vakkundig geklaard met net dat stukje meer door toch alle draden netjes weg te werken. De volgende keer vraag ik expliciet naar Roel.
I was impressed with the…
I was impressed with the professionalism and the customer service!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.