Bij roetfilter centrum geweest met mijn skoda octavia. Wat mij opviel was dat ik vanuit vrienden en vanuit diverse garages roetfilter centrum als referentie kreeg. Zo gezegd zo gedaan afspraak in... Ver mais
Ben bij dit bedrijf geweest met mijn storing in de auto. Ik kon snel terecht en storing is verholpen. Laatst mijn auto voor de keuring aangeboden en de meting kwam er ook makkelijk doorheen. Goede er... Ver mais
Roetfilter laten vervangen 2024 in Zwolle...maar 3 mnd. later werd er bij Mercedes dealer al geconstateerd dat "nieuwfilter" voor 185% vol zat, ze konden 'm nog regenereren maar bij de APK keuring 202... Ver mais
meer en duin 224, 2163HD, Lisse, Holanda
Respondeu a 80% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Wat een topbedrijf! Vanaf het eerste contact had ik meteen vertrouwen. Ze legden me precies uit wat een vervuild DPF kan veroorzaken en hoe zij te werk gaan. Ik kon zelfs meekijken bij de metingen voor en na de reiniging. Het verschil was gigantisch. Je merkt echt dat ze kwaliteit belangrijk vinden. Mijn auto rijdt weer krachtig en zonder rook. Ik kom hier zeker terug als het ooit weer nodig is.
Roetfilter Nederland heeft mij enorm goed geholpen toen mijn auto steeds vaker in de noodloop ging. Ik vreesde voor dure reparaties, maar zij hebben eerst meegedacht in oplossingen die betaalbaar waren. Uiteindelijk is mijn roetfilter professioneel gereinigd en zijn alle waardes weer binnen fabrieksnormen. De auto trekt weer soepel op en verbruikt zelfs minder brandstof. Echt vakmensen!
ik heb heel even gewacht maar het was het waard want mijn auto deed bijna niks meer vermogen was weggevallen.. sinds ik dus mijn egr en roetfilter heb laten maken bij jullie heeft ke weer volle vermogen terwijl ik dacht dat de motor stuk was! zeker een aanrader jullie hebben mijn auto gered dankjewel !
Langs geweest, super vriendelijke mensen! je voelt je echt gehoord hier!
Uitstekende service, klantvriendelijk en professioneel uitgevoerd, aanrader voor iedereen.
Dankjewel me golf weer optimaal' zal het zeker aan iedere aanraden.💪💪💪💪

Resposta da Roetfilter Centrum
Altijd goede service gehad en vriendelijke klanten service medewerker
Personeel neemt de tijd om alles uit te leggen, duidelijke taal en goede service. Van mij 5 sterren bij deze👍👍

Resposta da Roetfilter Centrum
Snelle afspraak en dezelfde dag klaar. APK-proof en tevreden klant!

Resposta da Roetfilter Centrum
Thanks voor de chiptuning’ auto rijd weer ans nieuw !!
Zeer professioneel zelfs foto’s van het process ontvangen, fijne zaak bedankt.

Resposta da Roetfilter Centrum
Aardige monteurs en sneller oplevering, kwaliteit voel je direct!
Betrouwbaar bedrijf met kennis van zaken. Ik kom zeker weer terug bij nieuwe mankementen, ook zeker raad ik het een ander aan !! 👍👍👍👍

Resposta da Roetfilter Centrum
Chiptuning perfect uitgevoerd. Meer trekkracht en toch minder verbruik. Echt topwerk👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Resposta da Roetfilter Centrum
Dank voor de service! Zeer tevreden !! Van mijn pad een aanrader voor ieder' dit zijn proffesionele jongens met veel ervaring. 👍

Resposta da Roetfilter Centrum
Bedankt voor de uitstekende chiptuning, mijn Mercedes reageert veel beter, en het verbruik is gezakt. Top gedaan, en zeker aan te raden voor de volgende! 👍🙌

Resposta da Roetfilter Centrum
Na revisie van katalysator geen foutmeldingen meer, zeer tevreden klant bij deze !! ,💪🏻👍🏻

Resposta da Roetfilter Centrum
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.