Roetgerink Mode & Schoenen Opiniões 13

3. Loja de moda masculina
  4. Loja de roupa em tamanhos grandes
  5. Loja de roupa interior
  6. Loja de moda feminina

Informação fornecida por diversas fontes externas

Merkkleding voor dames, heren en kinderen in alle kleuren en maten ✓ 60+ merken ✓ Morgen geleverd ✓ Achteraf betalen ➤ Bekijk en bestel online

Informações de contacto

3,1

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

13 opiniões

Classificada 2 em 5 estrelas

Het winkelpersoneel mag wel een paar…

Het winkelpersoneel mag wel een paar lessen in klantvriendelijkheid krijgen. "Bekende" gezichten worden doorlopend voorgetrokken.. Vooral bij de kassa.
Het personeel vind elkaar veel interresanter dan de klant. Diepe zucht als ze even net je mee moeten lopen om naar een maat te zoeken.

18 de abril de 2026

Goede service!

Gistermorgen gemaild dat er in een broek van twee maanden oud gaatjes in de stof bij de gulp waren gekomen. Binnen een uur een mailtje terug met het verzoek de broek op hun kosten terug te sturen. Ik kreeg vanmorgen bericht dat het mijn klacht gegrond is en het volledige bedrag wordt terugbetaald. Heel blij mee!

3 de fevereiro de 2026

Een dikke 10

Bestellingen worden snel verzonden, klantenservice reageert snel op vragen per mail. Wat ik helemaal super vond: ik had een retourlabel van hun op een pakket geplakt wat voor een andere zaak bestemd was, ze stuurden dit kostenloos naar mij terug. Een dikke pluim en een dikke 10.

25 de julho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Vanmiddag even naar Roetgerink geweest…

Vanmiddag even naar Roetgerink geweest om heel gericht iets te kopen. Mijn kinderen waren mee en zijn het eerste half uur erg stil en rustig geweest, toen ik bijna klaar was en naar de kassa wilde gaan werden mijn kinderen en ik aangesproken door een verkoper dat ze stil moesten zijn en hij het erg vervelend vond hoe mijn kinderen deden, dit vond ik erg raar overkomen en zal daardoor ook niet snel weer hier naartoe gaan.

10 de junho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Slechte kwaliteit en nog slechtere service

Heb in mei 2024 een zomerjas gekocht, niet de goedkoopste maar hij was zo leuk.

In maart 2025 jas uit de kast gehaald om te laten stomen voor de komende zomer. Had hem toch een keer of 20 gedragen.

Het materiaal waarvan de jas was gemaakt begon zowaar al te slijten halverwege de onderarm. Terug naar Roetgerink. "Het kon geen slijtage zijn want dan was de stof wel op meer plekken dunner" aldus de klantenservice. En dat heel veel verschillende soorten vlekjes er niet uit gingen dat lag al helemaal niet aan het materiaal.

Van die slijtage is natuurlijk een verzinsel maar geen zin aan gedoe dus kom er gewoon nooit weer

9 de abril de 2025

Uitstekende service!

Ik was op zoek naar een specifiek merk Jeans en kwam zo op deze winkel uit. Als ik een winkel niet ken google altijd eerst even. Na het lezen van wat wisselende reviews toch maar besteld. En dat proces is super verlopen. Dus dat mag ook vermeld worden! Het werd gelijk de volgende dag verzonden en ze hadden de Jeans ook heel mooi in vloeipapier nog eens ingepakt. Gewoon top! Dus de volgende x bestel ik hier zeker nog een x.

9 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Keurig aan een dandy verkoper gevraagd…

Keurig aan een dandy verkoper gevraagd naar een specifiek merk broek. Krijgen als antwoord: je kunt zelf ook even kijken. Als we het hadden kunnen vinden hadden we niet gevraagd. Gelukkig zijn wij niet afhankelijk van Roetgerink, dus gaan we elders kopen waar we wel normaal te woord gestaan worden.

30 de dezembro de 2024

Slechte klantenservice

Ontzettend slecht geholpen bij de klantenservice. Een jas gekocht en na 2 weken waren er al 5 dingen kapot gegaan. Werd niet serieus genomen en wilden er ook niks aan doen. Uiteindelijk na lang door blijven vragen, konden ze 1 plekje naaien, maar dit was super slecht gedaan.

13 de dezembro de 2024

Zeer goede service

Zeer mooie, grote winkel in een leuk dorp. Met heel vriendelijk personeel. Je wordt er heel goed en vakkundig geholpen. De sfeer, die er in de winkel hangt, is gemoedelijk. Service is er ook top. Zeer vriendelijke klantenservice.
Online ook wat besteld. Hele vlotte levering. Mooi, stevig verpakt.
Ik kan het iedereen aanraden!

25 de fevereiro de 2024

Onvoorstelbaar slechte ervaring

Vandaag een onvoorstelbaar slechte ervaring. Vooraf gebeld of een broek van Hugo Boss op voorraad is. Dat blijkt het geval. Ik rijd 30 km. En krijg te horen dat het er niet is. Ik kijk nu op de site en zie dat het er wel zou moeten zijn! Geholpen door een man die overloopt van "klantgerichtheid". Nog nooit zoiets meegemaakt!

12 de fevereiro de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.