RoJo Fashion Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Was mijn eerste keer dat ik hier heb besteld een Snelle levering en een top kwaliteit . 2 jogging pakken voor €100. Alle producten worden steeds maar duurder en duurder. Gelukkig zijn er nog onderneme... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Top site goeie kwaliteit netjes optijd Als je en trainingspak of iets ander wilt ik geef je en tip RoJo Fashion rojofashion.nl dit is de site voor je kleren 💪

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik was opzoek naar nieuwe t-shirts om mee te nemen naar mijn muziekreis in Spanje. Bij de meeste winkels hadden ze alleen maar basic t shirts, totdat ik via instagram een advertentie van deze winkel t... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Supermooie kleding, goed materiaal! Aanrader. De maten zijn in principe goed, door een verschillende leverancier kan er per t-shirt een klein maat verschil in zitten ( bij ons tussen XXL ), maar de op... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

565 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 80% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

343 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Top servixe

Net zoals met de vorige orders snel in huis en kleding zit goed

Resposta da RoJo Fashion

Bedankt voor je 5 sterren review Dennis. Klopt we staan erom bekend dat onze levering snel wordt geleverd.

Heel veel plezier met je bestelling en hopelijk tot snel.

Goede kwaliteit jas🫡

7 de janeiro de 2026

Resposta da RoJo Fashion

Bedankt voor je 5 sterren review. Heel veel plezier met de jas die je bij RoJo besteld hebt.

topbedrijf

Een topbedrijf! Al een aantal bestellingen gedaan, en altijd snel in huis. Is er iets waar je niet tevreden over bent? Komen ze direct met een oplossing. Aanrader!

10 de dezembro de 2025

Resposta da RoJo Fashion

Wat leuk om te horen dat je dus een vaste klant bent bij RoJo. En bedankt dat je ons doet aanraden. Bedankt voor de complimenten en hopelijk weer tot snel bij RoJo.

Top bedrijf

Nou waar moet ik beginnen. Het is een top bedrijf waar je terecht kunt voor goede kwaliteitskleding voor een betaalde prijs. Ideale is dat je ook gewoon bij hun kunt passen ruilen en of wat dan ook. Ze doen ook totaal niet moeilijk als je iets komt ruilen.

Resposta da RoJo Fashion

Wat fijn om te horen dat je RoJo een top bedrijf vindt. We staan inderdaad bekend om onze goede kwaliteit en beste prijs in kleding. Ruilen is inderdaad ook geen probleem.

Bedankt voor je 5 sterren review en hopelijk weer tot snel.

Wow!

Wow! Dat is wat ik dacht bij het openen van het pakket. Het ziet er degelijk uit en netjes verpakt. Voor deze prijzen meer dan waard! Snelle verzending. Zou het iedereen aanraden.

Resposta da RoJo Fashion

Wauw Leroy, en wij dachten wat een top review! bedankt voor je bestelling en hopelijk weer tot snel.

Heel fijne website

Heel fijne website. Heel makkelijk in gebruik, duidelijk en overzichtelijk en natuurlijk 2 ondernemers met een hart van goud.

29 de dezembro de 2025

Resposta da RoJo Fashion

Wat een leuke review Monique, fijn om te horen dat je onze website fijn vindt om te gebruiken. En bedankt voor het mooie compliment van de 2 ondernemers.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede kwaliteit voor een eerlijke prijs

Kleding besteld voor mijn zoon. Mooie kleding van goede kwaliteit en zeer fijne prijs. De pasvorm is goed. Snelle levering. Blije zoon, blije moeder!

Resposta da RoJo Fashion

Bedankt voor je 5 sterren review Danielle. Wat fijn om te horen dat uw zoon en de moeder blij is :) We staan inderdaad erom bekend dat onze kwaliteit en vooral de prijs zeer goed is.

Gelukkig hebben we dat weer kunnen waarmaken bij jullie.

Hopelijk weer tot snel.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijne zaak word altijd goed geholpen en…

Fijne zaak word altijd goed geholpen en top kwaliteit

Resposta da RoJo Fashion

Bedankt voor je fijne review Romano. We blijven deze woorden zeker erin houden in ons bedrijf.

Bedankt voor je bezoek en hopelijk weer tot snel.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit kleding en snel geleverd top!!!op naar de volgende bestelling

Resposta da RoJo Fashion

Bedankt voor je review Nicky. Gelukkig hebben we alweer een klant blij gemaakt met de snelle levering en de top kleding.

Heel veel plezier met je aankoop.

Top service snel geleverd

Top service snel geleverd, bij herhaalde bestelling ook nog bekende wie je bent.
Ruim aanbod.
Doen wat ze zeggen.

22 de dezembro de 2025

Resposta da RoJo Fashion

Wat een leuke review om te lezen Pat. Bedankt voor je 5 sterren en gelukkig hebben we weer de kracht van RoJo kunnen laten zien.

Tot snel weer bij RoJo.

Retour mogelijkheid super service

Vriendelijk en behulpzaam persoon bij ruilen producten.

Roben Weyenberg

Resposta da RoJo Fashion

Bedankt voor je review Roben, fijn om te lezen dat de kwaliteit, levering en ons retourbeleid super is.

En bedankt voor de complimenten van ons personeel bij het ruilen van je producten.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijne site om te bestefijne sitellen makkelijk

Fijne site om te bestellen makkelijk
Goede kwaliteit.
Snel geleverd daar hou ik van

Resposta da RoJo Fashion

Sandra bedankt voor je 5 sterren review. Fijn om te lezen dat alles zo goed is gegaan met je bestelling.

Heel veel plezier ermee en hopelijk weer tot snel.

Super artikelen voor een super prijs

Super artikelen voor een super prijs
Snelle reacties en altijd vriendelijk
Dus al met al een hele goeie service

10 de outubro de 2025

Resposta da RoJo Fashion

Bedankt voor je 5 sterren review Rory. We staan erom bekend dat we onze items tegen scherpe prijzen aanbieden en dat blijven we ook voor onze klanten zo houden.

Hopelijk weer tot snel en veel plezier met je items.

Classificada 5 em 5 estrelas

De bestellingen en communicatie met…

De bestellingen en communicatie met Rojo loopt altijd correct en vlot.
Er komen ook steeds leuke nieuwe artikelen bij zodat er steeds wel iets is die je in de verleiding brengt.
Het is gemakkelijk , het is trendy en het is kwalitatief 🤩zeker een aanrader

Resposta da RoJo Fashion

Bedankt voor je leuke review Stijn. RoJo Fashion krijgt inderdaad een steeds groter aanbod voor ieder wat wils. onze items zijn trendy maar vooral de kwaliteit is inderdaad goed.

Bedankt dat je ons doet aanraden.

Een tijdje terug weer wat besteld

Een tijdje terug weer wat besteld
De kwaliteit is super en ze danken in de winkel voor je mee ik ben zeer tevreden met de kwaliteit van de producten

Echt een aanrader

29 de dezembro de 2025

Resposta da RoJo Fashion

Wat fijn dat we je weer terug hebben gezien als klant Danny. Bedankt voor je 5 sterren review en hopelijk weer tot snel.

Fijne winkel

Fijne winkel met een snelle levering ga er zeker vaker wat bestellen !

Resposta da RoJo Fashion

Bedankt voor je fijne review mitchel. En ook nog eens 5 sterren. Bedankt!

Classificada 5 em 5 estrelas

Zoals altijd heel tevreden met de…

Zoals altijd heel tevreden met de kleding en de service ! De beste wensen voor het nieuwe jaar

31 de dezembro de 2025

Resposta da RoJo Fashion

Bedankt voor je 5 sterren review, en gelukkig nog steeds tevreden over RoJo. Ik ben een beetje te laat maar inderdaad voor alsnog de beste wensen maar vooral een goede gezondheid voor het jaar 2026.

Prijs kwaliteit erg goed 👍

Prijs kwaliteit erg goed 👍

18 de dezembro de 2025

Resposta da RoJo Fashion

Bedankt voor je 5 sterren review. We streven altijd naar de beste reviews en dat is gelukkig weer gelukt.

Super snelle levering

Super snelle levering, mooie kleding van goed kwaliteit. Ik ben ook goed geholpen met al mijn vragen.

27 de dezembro de 2025

Resposta da RoJo Fashion

Wat fijn dat de levering goed is verlopen, en bedankt voor het compliment over de kleding en kwaliteit. We streven naar de beste kwaliteit en prijs.

Hopelijk tot snel weer Jessica.