RoJo Fashion Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Was mijn eerste keer dat ik hier heb besteld een Snelle levering en een top kwaliteit . 2 jogging pakken voor €100. Alle producten worden steeds maar duurder en duurder. Gelukkig zijn er nog onderneme... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik was opzoek naar nieuwe t-shirts om mee te nemen naar mijn muziekreis in Spanje. Bij de meeste winkels hadden ze alleen maar basic t shirts, totdat ik via instagram een advertentie van deze winkel t... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Supermooie kleding, goed materiaal! Aanrader. De maten zijn in principe goed, door een verschillende leverancier kan er per t-shirt een klein maat verschil in zitten ( bij ons tussen XXL ), maar de op... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede kwaliteit kleding en super behulpzaam schoenen een maatje te groot besteld kon ze probleemloos omruilen de dag erna. En vriendelijke eigenaar! Zal er zeker terug komen!

Excelente

TrustScore: 5 em 5

557 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

361 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een super service en wat hebben ze…

Wat een super service en wat hebben ze veel op voorraad. Denken met je mee en geven een eerlijk advies

7 de agosto de 2026

Resposta da RoJo Fashion

Ontzettend bedankt voor je 5-sterrenreview!

Super om te lezen dat je onze service zo waardeert. We vinden het belangrijk om niet alleen veel keuze te bieden, maar vooral ook écht met onze klanten mee te denken en eerlijk advies te geven.

Bedankt voor je vertrouwen in RoJo Fashion en heel veel plezier met je aankoop. We helpen je de volgende keer graag weer!

Wat een top service en goeie kwaliteit

Wat een top service en goeie kwaliteit

6 de agosto de 2026

Resposta da RoJo Fashion

Bedankt voor je review Mylan.

Heel veel plezier met je aankoop en hopelijk weer tot snel bij RoJo.

Classificada 5 em 5 estrelas

Kwam een video voorbij op Facebook…

Kwam een video voorbij op Facebook daarna mijn bestelling geplaatst en kreeg ook nog eens 10% korting het werd heel snel geleverd en de kwaliteit is supergoed, binnenkort rijd ik een keer naar Sittard om de winkel te bezoeken.

28 de julho de 2026

Resposta da RoJo Fashion

Wat leuk om te lezen! Bedankt voor je 5-sterrenreview en natuurlijk voor je eerste bestelling bij RoJo Fashion!

Super dat je ons via Facebook hebt ontdekt en dat zowel de snelle levering als de kwaliteit zo goed zijn bevallen.

En mocht je nog eens in de buurt van Sittard zijn: leuk om kennis te maken!

Bedankt voor je vertrouwen en heel veel plezier met je bestelling.

Zeer tevreden

Goede kwaliteit

29 de julho de 2026

Resposta da RoJo Fashion

Bedankt voor je 5 sterrenreview Silke.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede kwaliteit kleding, snelle verzending en TOP service.

Kwaliteit van de kleding is super,
Service is uitmuntend!!
Verzenden snel en kleding is netjes verpakt.
Er zijn nog maar weinig winkels als Rojo Fashion die ECHTE service bieden, en meedenkend zijn ( ook NA de aankoop )
Retour beleid is helder en gewoon super goed, snel en zeer correct afgehandeld.
Zeker een vaste klant erbij!
Zal ik Rojo Fashion bij goede vrienden aanbevelen? JAZEKER :)

27 de julho de 2026

Resposta da RoJo Fashion

Wauw, ontzettend bedankt voor deze mooie en uitgebreide 5-sterrenreview!

Vooral je woorden over onze service betekenen veel voor ons. We proberen iedere klant niet alleen vóór en tijdens de bestelling goed te helpen, maar juist ook ná de aankoop wanneer er iets geregeld moet worden.

Super om te lezen dat je daarnaast tevreden bent over de kwaliteit, snelle verzending én de manier waarop je retour is afgehandeld.

En dat je RoJo Fashion ook bij vrienden zou aanbevelen is misschien wel het mooiste compliment dat we kunnen krijgen!

Bedankt voor je vertrouwen Patrick, en natuurlijk geweldig dat we er een vaste klant bij hebben. Tot de volgende bestelling!

Top kwaliteit

Top kwaliteit

En snel geleverd

👍👌💪🏻

6 de julho de 2026

Resposta da RoJo Fashion

Bedankt voor je review Sjors.

Heel veel plezier met je aankoop en hopelijk weer tot snel.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had een maatje te groot gekocht in…

Ik had een maatje te groot gekocht in mijn loafers. Met een snel appje had ik een afspraak geregeld om ze om te wisselen.

24 de julho de 2026

Resposta da RoJo Fashion

Bedankt voor je 5-sterrenreview!

Een maatje te groot kan natuurlijk gebeuren, maar fijn dat we dit met een snel appje direct voor je konden oplossen en je loafers konden omwisselen voor de juiste maat.

Heel veel plezier met je loafers en bedankt voor je vertrouwen in RoJo Fashion! Tot de volgende keer.

Top service

Top service
Besteld maar
Afhalen gedrukt

Zonder kosten toch opgestuurd gekregen
Snel goed en betrouwbaar

22 de julho de 2026

Resposta da RoJo Fashion

Fijn dat we het zo voor je hebben kunnen oplossen. Service betekent voor ons juist nét dat stapje extra zetten wanneer dat nodig is.

Bedankt voor je vertrouwen in RoJo Fashion en heel veel plezier met je bestelling. Tot de volgende keer!

Goeie winkel

Goeie winkel, aardige mensen top winkel!!

19 de julho de 2026

Resposta da RoJo Fashion

Bedankt voor je review Ivo.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ervaring was top en de gastvrijheid

Ervaring was top en de gastvrijheid! Voelde me als meer dan een klant!

22 de julho de 2026

Resposta da RoJo Fashion

Wat ontzettend mooi om te lezen, bedankt voor je 5-sterrenreview!

Dat je zegt dat je je meer dan een klant voelde, is misschien wel het grootste compliment dat we kunnen krijgen. Bij RoJo Fashion vinden we persoonlijk contact en gastvrijheid minstens zo belangrijk als onze kleding.

Bedankt voor je vertrouwen en hopelijk mogen we je snel weer helpen!

Classificada 4 em 5 estrelas

Alles goed geleverd.

Alles goed geleverd.
En top kwaliteit.
Geen Chinezen shit

17 de julho de 2026

Resposta da RoJo Fashion

Bedankt voor je review en je mooie woorden over onze kwaliteit! Fijn om te horen dat alles goed is geleverd en dat je tevreden bent met je bestelling.

We zien alleen dat je 4 sterren hebt gegeven. Mocht er iets zijn waardoor we die vijfde ster niet hebben verdiend, horen we dat natuurlijk graag. We blijven ons iedere dag verbeteren!

Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot snel bij RoJo Fashion!

Classificada 5 em 5 estrelas

Vandaag voor de 3de keer bij rojo…

Vandaag voor de 3de keer bij rojo fashion geweest echt een top zaak je wordt goed geholpen niks is teveel gevraagd echt een top zaak voor betaalbare en goeie kwaliteit kleren

18 de julho de 2026

Resposta da RoJo Fashion

Super bedankt voor je mooie 5-sterrenreview!

En inmiddels alweer voor de 3e keer bij ons, daar worden we natuurlijk extra blij van! Geweldig om te horen dat je onze service, kwaliteit én prijzen zo waardeert.

Bedankt voor je vertrouwen en zoals altijd: we staan de volgende keer weer voor je klaar!

Classificada 5 em 5 estrelas

Eerste bestelling geplaatst, helemaal top…

Afgelopen week heb ik voor het eerst een bestelling geplaatst bij Rojo Fashion. Oprecht heel tevreden met de geleverde kleding. Kwaliteit en pasvorm is echt perfect!

Ook de levering was zeer snel.

Dikke 5 sterren! ⭐️

18 de julho de 2026

Resposta da RoJo Fashion

Wat een geweldige review, bedankt voor de dikke 5 sterren!

Extra leuk om te lezen dat je eerste bestelling bij RoJo Fashion meteen zo goed is bevallen. Dat je tevreden bent over de kwaliteit, pasvorm én snelle levering is precies waar we het voor doen!

Hopelijk was dit de eerste van nog veel bestellingen. Heel veel plezier met je nieuwe kleding en graag tot de volgende keer!

4 shirtjes voor €100,-

Heb 4 shirtjes besteld voor €100,-

Stuk voor stuk mooie shirts binnengekregen en vrij snel.

Lijkt ook prima kwaliteit voor dat geld. Zo er zo weer een keer bestellen.

👍👍

2 de julho de 2026

Resposta da RoJo Fashion

Bedankt voor je leuke review Roy. Wat een top aanbieding he :)

Geniet van je bestelling en hopelijk weer tot snel.

Classificada 3 em 5 estrelas

Goederen worden snel verzonden

Goederen worden snel verzonden, retourzendingen gaat ook goed.

Vindt het wel apart dat je enkel een tegoedbon krijgt en niet je geld terug, zover mij bekend is het bij internet aankopen je 14 dagen bedenktijd hebt en het aankoopbedrag dient te worden terugbetaald,ook het fenomeen dat de tegoedbon na een half jaar vervalt bevreemd mij, voor mij een reden om geen aankopen meer hier te doen

10 de julho de 2026

Resposta da RoJo Fashion

Bedankt voor je review en fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze snelle verzending en de afhandeling van je retour. Jammer dat we desondanks slechts 3 sterren hebben ontvangen.

We nemen je feedback serieus en zullen dit intern bespreken om te kijken waar we onze communicatie of service verder kunnen verbeteren. We hopen je in de toekomst alsnog opnieuw te mogen verwelkomen en je dan een ervaring te bieden die wel 5 sterren waard is.

Met vriendelijke groet

Leuke shirts

Leuke shirts, goeie kwaliteit! Snelle levering! Top!

14 de julho de 2026

Resposta da RoJo Fashion

Bedankt voor je fijne review. En tot snel weer.

6 premium shine t shirts gekocht top kwaliteit

6 premium shine t shirts gekocht , zeer goede kwaliteit en scherpe prijs . Ook op locatie afhalen en passen . Hier ga ik zeker vaker kleding kopen .

4 de julho de 2026

Resposta da RoJo Fashion

Bedankt voor je aankoop Toni en natuurlijk je 5 sterren!

Veel plezier ermee en hopelijk weer tot snel.