Was mijn eerste keer dat ik hier heb besteld een Snelle levering en een top kwaliteit . 2 jogging pakken voor €100. Alle producten worden steeds maar duurder en duurder. Gelukkig zijn er nog onderneme... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ik was opzoek naar nieuwe t-shirts om mee te nemen naar mijn muziekreis in Spanje. Bij de meeste winkels hadden ze alleen maar basic t shirts, totdat ik via instagram een advertentie van deze winkel t... Ver mais
Supermooie kleding, goed materiaal! Aanrader. De maten zijn in principe goed, door een verschillende leverancier kan er per t-shirt een klein maat verschil in zitten ( bij ons tussen XXL ), maar de op... Ver mais
Goede kwaliteit kleding en super behulpzaam schoenen een maatje te groot besteld kon ze probleemloos omruilen de dag erna. En vriendelijke eigenaar! Zal er zeker terug komen!
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Wat een super service en wat hebben ze…
Wat een super service en wat hebben ze veel op voorraad. Denken met je mee en geven een eerlijk advies

Wat een top service en goeie kwaliteit
Wat een top service en goeie kwaliteit

Resposta da RoJo Fashion
Kwam een video voorbij op Facebook…
Kwam een video voorbij op Facebook daarna mijn bestelling geplaatst en kreeg ook nog eens 10% korting het werd heel snel geleverd en de kwaliteit is supergoed, binnenkort rijd ik een keer naar Sittard om de winkel te bezoeken.

Resposta da RoJo Fashion
Goede kwaliteit kleding, snelle verzending en TOP service.
Kwaliteit van de kleding is super,
Service is uitmuntend!!
Verzenden snel en kleding is netjes verpakt.
Er zijn nog maar weinig winkels als Rojo Fashion die ECHTE service bieden, en meedenkend zijn ( ook NA de aankoop )
Retour beleid is helder en gewoon super goed, snel en zeer correct afgehandeld.
Zeker een vaste klant erbij!
Zal ik Rojo Fashion bij goede vrienden aanbevelen? JAZEKER :)

Resposta da RoJo Fashion
Ik had een maatje te groot gekocht in…
Ik had een maatje te groot gekocht in mijn loafers. Met een snel appje had ik een afspraak geregeld om ze om te wisselen.

Top service
Top service
Besteld maar
Afhalen gedrukt
Zonder kosten toch opgestuurd gekregen
Snel goed en betrouwbaar

Resposta da RoJo Fashion
Ervaring was top en de gastvrijheid
Ervaring was top en de gastvrijheid! Voelde me als meer dan een klant!

Alles goed geleverd.
Alles goed geleverd.
En top kwaliteit.
Geen Chinezen shit

Resposta da RoJo Fashion
Vandaag voor de 3de keer bij rojo…
Vandaag voor de 3de keer bij rojo fashion geweest echt een top zaak je wordt goed geholpen niks is teveel gevraagd echt een top zaak voor betaalbare en goeie kwaliteit kleren

Resposta da RoJo Fashion
Eerste bestelling geplaatst, helemaal top…
Afgelopen week heb ik voor het eerst een bestelling geplaatst bij Rojo Fashion. Oprecht heel tevreden met de geleverde kleding. Kwaliteit en pasvorm is echt perfect!
Ook de levering was zeer snel.
Dikke 5 sterren! ⭐️

Super snelle en vriendelijk service
Super snelle en vriendelijk service

4 shirtjes voor €100,-
Heb 4 shirtjes besteld voor €100,-
Stuk voor stuk mooie shirts binnengekregen en vrij snel.
Lijkt ook prima kwaliteit voor dat geld. Zo er zo weer een keer bestellen.
👍👍

Goederen worden snel verzonden
Goederen worden snel verzonden, retourzendingen gaat ook goed.
Vindt het wel apart dat je enkel een tegoedbon krijgt en niet je geld terug, zover mij bekend is het bij internet aankopen je 14 dagen bedenktijd hebt en het aankoopbedrag dient te worden terugbetaald,ook het fenomeen dat de tegoedbon na een half jaar vervalt bevreemd mij, voor mij een reden om geen aankopen meer hier te doen

Leuke shirts
Leuke shirts, goeie kwaliteit! Snelle levering! Top!

6 premium shine t shirts gekocht top kwaliteit
6 premium shine t shirts gekocht , zeer goede kwaliteit en scherpe prijs . Ook op locatie afhalen en passen . Hier ga ik zeker vaker kleding kopen .

Snelle levering en goede kwaliteit
Snelle levering en goede kwaliteit

Resposta da RoJo Fashion
Goede en vriendelijke omgang met klanten
Zoals altijd dubbel en dik in orde altijd even vriendelijke klantenomgang