RoJo Fashion Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Was mijn eerste keer dat ik hier heb besteld een Snelle levering en een top kwaliteit . 2 jogging pakken voor €100. Alle producten worden steeds maar duurder en duurder. Gelukkig zijn er nog onderneme... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik was opzoek naar nieuwe t-shirts om mee te nemen naar mijn muziekreis in Spanje. Bij de meeste winkels hadden ze alleen maar basic t shirts, totdat ik via instagram een advertentie van deze winkel t... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Supermooie kleding, goed materiaal! Aanrader. De maten zijn in principe goed, door een verschillende leverancier kan er per t-shirt een klein maat verschil in zitten ( bij ons tussen XXL ), maar de op... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede kwaliteit kleding en super behulpzaam schoenen een maatje te groot besteld kon ze probleemloos omruilen de dag erna. En vriendelijke eigenaar! Zal er zeker terug komen!

Excelente

TrustScore: 5 em 5

560 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 80% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

366 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Prachtige broek

Prachtige broek ziet eruit zoals op de site Staat netjes en toch ook weer casual en sportief

2 de março de 2026

Resposta da RoJo Fashion

Wat zijn dat de broek die je besteld hebt zo bevalt. Heel veel plezier met je aankoop en bedankt voor je review.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hij helpt je met goeie outfit samen te…

Hij helpt je met goeie outfit samen te stellen en is echt een top gozer zeker een aanrader

2 de março de 2026

Resposta da RoJo Fashion

Bedankt voor je fijne review Devin. We proberen inderdaad onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Bedankt voor je bezoek en hopelijk weer tot snel.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super leuk jasje gekocht snelle…

Super leuk jasje gekocht snelle levering top 👍

25 de fevereiro de 2026

Resposta da RoJo Fashion

Bedankt voor je 5 sterren review Jerry. Veel plezier met je jacket die je bij ons gekocht hebt en hopelijk weer tot snel.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik snap niet dat iedereen het zo de…

Ik snap niet dat iedereen het zo de hemel in prijst kwaliteit is zeer slecht naden laten los en de stof begint meteen al te phillen maar ja voor iets wat niet duur is kan je ook niet zeuren

25 de fevereiro de 2026

Beste Barry,
Jammer om deze review te lezen.

Naar aanleiding van je bericht hebben wij direct contact met je opgenomen, omdat je bij ons bekend bent als klant. Je hebt in totaal vier pakken besteld, waarvan je aangaf dat er drie zouden zijn gaan pluizen. We hebben de door jou toegestuurde foto’s zorgvuldig beoordeeld.

Op basis van de foto's leek het te gaan om pluisvorming die mogelijk ontstaat door wassen of wrijving, iets wat sterk afhankelijk is van het wasprogramma, temperatuur en combinatie met andere kledingstukken. Desondanks hebben wij dit serieus genomen en zijn we samen tot een passende oplossing gekomen.

Juist daarom vinden wij het jammer dat deze review blijft staan, terwijl we het probleem in goed overleg hebben opgelost. Wij staan altijd open voor contact en helpen onze klanten graag, ook wanneer er onverhoopt iets misgaat.

We vinden het wel jammer dat je ons met 1 ster beoordeelt alleen op het product, want we doen altijd ons best om alles voor onze klanten op te lossen.

Top kwaliteit kleding

Top kwaliteit kleding, super vriendelijk.

19 de fevereiro de 2026

Resposta da RoJo Fashion

Bedankt voor je leuke review Jannes,

Veel plezier met je aankoop en hopelijk weer tot snel.

Team RoJo

Fijne service

Fijne service, denkt en kijkt met je mee. Goede en fijne kleren!
Komen zeker vaker terug!

19 de fevereiro de 2026

Resposta da RoJo Fashion

Bedankt voor je fijne review en je 5 sterren. Heel veel plezier met je aankoop en bedankt voor je bezoek.

Leuke winkel

Op Carnavalsmaanag een afspraak voor te shoppen in de showroom. Heel vriendelijk ontvangen door Robin. 3 mooie broeken gekocht voor een mooie prijs. Echt een aanrader deze winkel.

16 de fevereiro de 2026

Resposta da RoJo Fashion

Bedankt voor je bezoek Paul en veel plezier met je aankoop.

Carnaval of niet. We blijven onze klanten goed helpen :)

Hopelijk weer tot snel.

Classificada 5 em 5 estrelas

Leuke kleding, voor een leuke prijs!

Ik ben telefonisch netjes te woord gestaan. Mijn vraag duidelijk beantwoord. Hele goede ervaring.
Kleding keurig goede kwaliteit, maat valt goed, voor een hele leuke prijs leuk modern aangekleed.
En een super leuke valentijns actie.

6 de fevereiro de 2026

Resposta da RoJo Fashion

Wat een fijne review Mariska. We blijven ons best doen om deze reviews nog meer te mogen ontvangen.

Heel veel plezier met je aankoop en wat leuk dat je hebt geprofiteerd van onze valentijns actie.

Classificada 5 em 5 estrelas

die kunnen hun bestelling plaatsen Wordt gauw geregeld

goedemorgen beste
heel goed georganiseerd
Kwaliteit is perfect 👌
en hebt myn pakket ontvangen zoals afgesproken Thnk you RoJo Fashion🤝

7 de fevereiro de 2026

Resposta da RoJo Fashion

Wat een fijne review Rasta. En bedankt voor je 5 sterren.

Je hoeft ons zeker niet te bedanken dat is waar RoJo voor staat. Jij bedankt voor het vertrouwen in ons en hopelijk weer tot snel.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super bedrijf bestelling volgende dag…

Super bedrijf bestelling volgende dag al binnen en mooie kleding!!

10 de fevereiro de 2026

Resposta da RoJo Fashion

Bedankt voor je review Cil. Heel veel plezier met je aankoop en hopelijk weer tot snel.

Classificada 1 em 5 estrelas

Zeer slechte ervaring met Rojo Fashion

Slechte ervaring met Rojo Fashion.
Een bestelling geretourneerd en geen geld terug ontvangen. Met als reden dat het niet overeenkomt met het retourbeleid. Alle retourregels zijn netjes opgevolgd en ik heb het gevoel dat ze meer om het geld geven dan een retour te accepteren en een betrouwbaar retourbeleid te volgen. Het pakket was optijd terug in handen bij Rojo Fashion, nieuw en in de originele verpakking. Nu €260 kwijt en de kleren zijn waarschijnlijk netjes opnieuw verkocht door de zaak.

Al maanden geen reactie meer of een oplossing om een nieuwe klant te bewaren, dus zegt eigenlijk al genoeg hoeveel een winkel erom geeft. Houdt het geld lekker.

24 de setembro de 2025

Beste Alex,

We reageren hier graag publiekelijk om het juiste beeld te schetsen en omdat de inhoud niet overeenkomt met de feiten en ook niet met onze uitgebreide correspondentie.

Je bestelling is geleverd op 26 september. Conform ons retourbeleid diende de retour uiterlijk 10 oktober te worden aangemeld en verzonden. Je hebt zelf per e-mail bevestigd dat het pakket pas op 12 oktober is verzonden, waarmee de wettelijke en duidelijk gecommuniceerde retourtermijn is overschreden.

Ondanks dit hebben wij alsnog meegedacht en aangeboden het pakket op jouw verzoek en voor jouw rekening terug te sturen. Er is geen sprake geweest van het “kwijtraken” van geld of het opnieuw verkopen van geretourneerde items. Alles is correct, aantoonbaar en volgens onze voorwaarden afgehandeld.

Daarnaast hebben wij ervaren dat je ons gedurende dit proces meerdere keren ons onder druk probeerde te zetten en dreigende mails stuurde. Om die reden hebben wij op een bepaald moment besloten de communicatie te beëindigen en vast te houden aan ons retourbeleid, dat voor alle klanten gelijk is en duidelijk op onze website staat vermeld.

Deze review geeft daarmee een onjuist beeld en staat haaks op zowel de feiten als de vele positieve ervaringen van andere klanten, die onze service en transparantie juist waarderen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goeie service had mijn broeken te groot…

Goeie service had mijn broeken te groot besteld vroeg hun om het te kunnen wisselen bij de loods en dat was goed, top geregeld!

8 de fevereiro de 2026

Resposta da RoJo Fashion

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je mooie review! Super dat we je snel hebben kunnen helpen met het wisselen van de broek en dat alles naar tevredenheid is opgelost. Precies zoals we het graag doen bij RoJo.

Veel plezier met je bestelling en we zien je graag weer terug bij RoJo Fashion!

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestel er altijd online maar vandaag…

Bestel er altijd online maar vandaag eens na de zaak toe gegaan. Nu voor de mooie "pantalon" broeken geweest en de mooie instappers erbij en ook nog eens truien erop. Helemaal top met kennis en smaak geholpen door de jongeman. Zoals altijd toppie!!!

7 de fevereiro de 2026

Resposta da RoJo Fashion

Wat een topreview, dank je wel! Super leuk dat je eens bent langsgekomen in de zaak en fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen met de broeken, instappers én de trui. Daar doen we het voor!

Veel plezier met je nieuwe items en hopelijk zien we je snel weer, online of in de winkel

Bodywarmer

Levering is super alles zo als omschreven had huis nr vergeten werd netjes gebeld vriendelijk gesprek echt top dat

3 de fevereiro de 2026

Resposta da RoJo Fashion

Bedankt voor je 5 sterren review Thomas en je fijne woorden. Dat is precies waar RoJo voor staat.

Bedankt voor je aankoop en hopelijk weer tot snel.

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie kleding voor een mooie prijs

Mooi en degelijke kleding voor een betaalbare prijs. Snelle levering en netjes verpakt.

31 de janeiro de 2026

Resposta da RoJo Fashion

Bedankt voor je fijne review Michel. Heel veel plezier met je aankoop.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb hier nu al een aantal keren…

Ik heb hier nu al een aantal keren besteld en elke keer zijn de kleren weer even mooi van goede kwaliteit en betaalbare prijzen.
Ook de mensen achter het bedrijf krijgen een dikke pluim, van te voren even mee geholpen om te kijken welke maten wij moesten bestellen je kreeg meteen netjes een bericht terug zeer vriendelijk geholpen en ook pasten alle kleding gelijk de eerste keer. Wij zijn super tevreden en blijven hier bestellen voor nog meer leuke kleding

3 de fevereiro de 2026

Resposta da RoJo Fashion

Wauw, dank je wel voor deze prachtige review! Wat super om te lezen dat jullie al meerdere keren bij ons hebben besteld en telkens zo tevreden zijn over de kwaliteit, pasvorm én prijs. Extra fijn dat ons maatadvies heeft geholpen en dat alles meteen goed zat, daar doen we het voor!

Ook dank voor het compliment aan ons team, dat waarderen we enorm. We kijken ernaar uit om jullie in de toekomst nog vaker te mogen helpen met nieuwe, mooie items.

Tot snel bij RoJo Fashion!

Classificada 3 em 5 estrelas

Retourneren

Als je iets wil terugsturen moet het op eigen kosten en je krijgt je geld retour dmv een tegoedbon. Jammer dit, ik heb voor het eerst besteld en dit zal ook gelijk de laatste keer zijn.

6 de janeiro de 2026

Resposta da RoJo Fashion

We vinden het jammer om te lezen dat het retourproces voor jou als teleurstellend is ervaren.

Dat neemt niet weg dat we het vervelend vinden dat dit voor jou reden is geweest om ons lager te beoordelen. We helpen klanten altijd graag vooraf met maatadvies om retouren te voorkomen en staan ook open voor persoonlijk advies, online of in ons RoJo-pand.

Mocht je in de toekomst toch nog vragen hebben of hulp wensen, dan denken we graag met je mee.

Top winkel

Top winkel

Groetjes Dennis

31 de janeiro de 2025

Resposta da RoJo Fashion

Bedankt voor je 5 sterren review en je compliment.

Heel veel plezier met je items en hopelijk weer tot snel.