Leia as opiniões dos outros
Ik legde uit in een telefoongesprek wat mijn wensen en verwachtingen waren en vroeg of men hieraan kon voldoen. Niet alleen was mijn aankoop hier 50 euro goedkoper ook was dit de enige online shop... Ver mais
Mijn skimmer en inlaat vlot bezorgd en nu wachten we even op de nieuwe Liner voor het zwembad die vanuit Duitsland moet komen. Speciaal ons oude type liner voor obs besteld. In 1 woord fantastische... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
rondhethuis.nl is de webnaam van allplay vof te Bladel. Wij hebben alles op het gebied van zwembaden en alle toebehoren. Voor hulp bij de aanleg van uw zwembad kunt u bij ons terecht.
Informações de contacto
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Prima zaken doen. Zeer geschikte prijzen en goede communicatie en afhandeling.
Ik kocht erg (!) geschikt (prijzen vergeleken met andere webshops) een zandfilterpomp voor mijn zwembad. Na installatie bleek het huis van de pomp gescheurd te zijn. Na telefonisch overleg kreeg ik enkele dagen later (i.v.m. hun eigen voorraad die aangevuld moest worden) een vervangende pomp toegestuurd. Prima communicatie en goede afhandeling.
Snelle levering. Klein minpuntje: verpakking leek al open te zijn geweest.
Super snelle levering.
Bedankt voor de levering ik ben zeer tevreden zal zeker aan jullie denken als ik nog iets nodig heb.
Levering conform afspraak, kwalitatief goed product.
klantvriendelijk, perfecte afhandeling van mijn bestelling, beslist een aanrader!
Niet alleen was mijn aankoop hier 50 euro goedkoper ook was dit de enige online shop die zonder extra kosten binnen 24 uur leverde.
Superblij en meer dan tevreden !
goed zakelijk contact
goed contact, snel gevonden wat ik moest hebben.
storend was dat er geen enkele info was over de snelheid van het bezorgen.
Pakket was wel binnen 2 dagen thuis.
Compleet en binnen drie dagen geleverd.
Bestelling is compleet en binnen drie dagen geleverd. Niet alles was op voorraad maar kwam die dag nog binnen. Er werd verder geen vooraankondiging van de levering gestuurd of een track en tracé nr.. Dit zou meer inzicht geven over de verwachte leverdag. De levering was verder prima in orde.
bestelling keurig afgehandeld
Het bestelde artikel voldoet aan de verwachting en werd binnen 72 uur geleverd.
alles OK behalve foto op site
levertijd en kwaliteit van het product was goed. De site toonde echter een ouder model waar ik specifiek naar op zoek was (vervanging van defect exemplaar). Uiteindelijk na wat aanpassingen toch kunnen monteren. De status van de bestelling was ook niet up-to-date: "in verwerking" terwijl de bestelling reeds verstuurd was.
Prima service
Twee solarbollen gekocht voor het zwembad.
Bollen werden na een paar dagen persoonlijk afgeleverd aan huis.
Prima geregeld dus!