Roskilde IT ApS Opiniões 568

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har kun godt at sige. I har hjulpet mig adskillige gange, også akut. Altid søde, forstår det hele, hurtig service og helt reelle omkring hvad der kan betale sig og hvor jeg nok lige skulle ov... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget kundevenlig og kompetent support Det var en meget behagelig oplevelse og jeg fik løst mit problem, måtte lige ringe op igen og der var fuld forståelse. Var særlig tilfreds med at der blev faktu... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har været privatkunde hos Roskilde IT i langt mere end 10 år, og har altid været yderst tilfreds, både med modtagelsen af det problem, man kommer med, og at man altid bliver forstået. Jeg har... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

roskilde It kan klart anbefales hvis du har bævl med ddin pc / printer - altid tid til at hjælpe og kunden er i centrum - supporter er 100 5 fokuceret på dig og dit problem :-) Daniel var en stor... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de consultoria de negócios e TI
  2. Assistência técnica de informática
  3. Serviço de recuperação de dados
  4. Consultor de Marketing
  5. SEO

Sobre Roskilde IT ApS

Escrito pela empresa

Roskilde IT ApS blev grundlagt som hobbyvirksomhed i 2009 af David Gam Jensen.

Kunderne er både små og mellemstore virksomheder samt private.

Roskilde IT yder f.eks hjælp med:
Business & IT rådgivning

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har kun godt at sige

Jeg har kun godt at sige. I har hjulpet mig adskillige gange, også akut. Altid søde, forstår det hele, hurtig service og helt reelle omkring hvad der kan betale sig og hvor jeg nok lige skulle overveje det.
I er også dygtige til lige at forklare det hele, så man forstår konsekvenserne af de aftaler man laver.
Kan kun anbefales
Mvh Ulla

16 de março de 2026

Meget kundevenlig og kompetent support

Meget kundevenlig og kompetent support
Det var en meget behagelig oplevelse og jeg fik løst mit problem, måtte lige ringe op igen og der var fuld forståelse. Var særlig tilfreds med at der blev faktureret for ½ time da det var en hurtig opgave.

19 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Gammel kone rigtig glad for at have været kunde hos Roskilde IT i langt mere end 10 r

Jeg har fået hjælp til problemer med min hjemmeside vedr. min slægtsforskningsresultater, overførsler til ny computer, problemer med slægtsforskningsprogrammet Legacy, problem med Outlook og sikkert også mange andre store eller mindre problemer.
Det skaber tryghed, at man altid kan kontakte Roskilde IT, og altid få sit problem løst.
Hanne Thøgersen

1 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Krævede dobbeltbetaling for at fikse…

Krævede dobbeltbetaling for at fikse samme problem som der var betalt for!

13 de setembro de 2025
logótipo da Roskilde IT ApS

Resposta da Roskilde IT ApS

Kære Frank,
Tak for din anmeldelse - jeg vil gerne forstå, hvad du mener med dobbeltbetaling, for ud fra vores system kan jeg se to separate opgaver:

1. Ny opsætning af din computer den 21. juni 2024, altså for næsten to år siden.

2. Køb af en times hjælp til opsætning af din iCloud-mail i september 2025.

Det er to forskellige opgaver, og jeg kan ikke se andre regninger end disse - medmindre du er oprettet under et andet kundenummer?

Vi har ikke hørt fra dig siden opsætningen i september, så jeg går ud fra, at din mail har fungeret i de mellemliggende seks måneder.

Jeg kan forstå på min kollega, at du kontaktede os i dag med ønske om at få mailen sat op på ny som reklamation.

Det er desværre ikke noget vi kan tilbyde over et halvt år efter en udført og fungerende opsætning, da der kan være mange årsager til, at en mailopsætning skal laves om efter så lang tid.

Men om det er det, du mener med dobbeltbetaling, er jeg usikker på - for vi har ikke faktureret dig for opkaldet i dag.

Jeg vil meget gerne undersøge sagen nærmere. Send mig en mail på david@roskilde.it med dine oplysninger, så finder vi ud af det.

David, Roskilde IT

Det fungerer bare 👍

Denne gang var det “blot” en fornyelse af virusbeskyttelse, men dejligt at det kører automatisk og jeg ikke skal huske på noget.
Jeg kan klart anbefale Roskilde it 😊

1 de fevereiro de 2026

gmail

Roskilde IT ApS hjalp med at løse mit problem,
og det var oprettelse af en gmail, samt oprydning
på Iphone, Tablet m.m.

30 de janeiro de 2026

super kundevenlig support

Daniel var en stor hjælp da min printer pludselig fik et flip og synes det var sjovt at drille, så det krævede proffessionel hjælp.

Roskilde It har priser der giver fuld valuta for pengene - du bliver ikke snydt.

23 de janeiro de 2026

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais