Rowenta Nederland Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

gekocht: de handige stofzuiger RH9L42. Makkelijk in gebruik, ook onder bedden, tafels, stoelen en banken. Met korte en lange hulpstukken te gebruiken. Makkelijk schoon te maken. echt een goede aankoo... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een absolute gamechanger in huis! Wat een heerlijke stofzuiger! De Rowenta RO7935 overtreft werkelijk alle verwachtingen. Vanaf het allereerste moment dat hij aan ging, was ik verkocht. Hij z... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Goedemiddag ongeveer 1,5 maand geleden een Rowenta xclean 10 besteld direct dag erna aangemeld voor de cashback actie alles wat ze vragen ingeleverd nu komen ze met het verhaal dat ik de ean code had... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een opluchting de Rowenta steelstofzuiger is net zo goed als mijn Rowenta robot stofzuiger. Makkelijk onder het bed en bank en heerlijk het zelfdenkende automatisch zuigprogramma net zoals op onz... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fabricante
  2. Loja de eletrodomésticos
  3. Atendimento ao cliente no sector de eletrodomésticos

Al 130 jaar een begrip in modern design. Rowenta heeft een passie voor het ontwerpen van dagelijkse producten. De huishoudelijke producten van Rowenta bevatten altijd baanbrekende technologie met een onderscheidend uiterlijk: strakke lijnen en minimalistische vormen.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

307 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

204 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

X-Force Flex 15.60 RH99F1 Stick vacuum cleaner

I bought the X-Force Flex 15.60 RH99F1 Stick vacuum cleaner from Rowenta.
It has arrived in nice packaging, assembly of the device is easy and also easy to use. Very helpful additional accessories help reach ceiling too. The LED lights help in dark areas and the flex system reaches the otherwise difficult to reach areas under the bed. Only downside is the weight and bulkiness of the machine.

Overall happy with the purchase and recommend the same.

23 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Alles wat het beloofd , een aanrader!!

Ik was zoekende naar een goede stofzuiger zonder zak. De perfecte stofzuiger gevonden in de Rowenta RO4825.
Compact met enorme zuigkracht.
Helemaal compleet met de accessoires die nodig zijn. Twijfel je over een goede stofzuiger dan is dit een absolute aanrader!!!

29 de janeiro de 2026

Rowenta X-Force Flex 12.60 RH98A8

Sinds gisteren zijn wij de trotse eigenaar van de steelstofzuiger. Na wat reviews te hebben gelezen hebben wij besloten deze steelstofzuiger aan te schaffen. Hij bevalt ons zo goed dat we er van balen dat we dit niet veel eerder hebben gedaan. De stofzuiger herkent wanneer deze op automatisch staat wat voor ondergrond er gezogen moet worden en past hier het zuigvermogen op aan.

De stofzuiger is makkelijk te monteren en om mee te stofzuigen. Hij bevalt zelfs zo goed dat ook onze twee kinderen nu ineens wel der eigen kamer willen stofzuigen. Ik kan er twee verdiepingen inclusief trap mee stofzuigen en dan nog hou ik accu over.

Dit is echt een top apparaat en aanrader voor mensen die ook huisdieren hebben!

28 de janeiro de 2026

Flex 15.60

Eerder een robot stofzuiger gekocht en nu dan ook een steelstofzuiger.
Fijn ding, doet goed zijn werk en gaat lang mee kwa batterij. Veel opzetstukken erbij gehad. Wij raden het aan!

27 de janeiro de 2026

Topper

Ik heb een robotstofzuiger gekocht en die is echt geweldig bent er zo ontzettend blij mee. Ik wil nooit meer anders!!! Echt een topper ik heb de Rowenta robotstofzuiger 90+

26 de janeiro de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Gemengde gevoelens

Levertijd en hulp tijdens garantieperiode is top.

Zelf hebben wij 2 stofzuigers van Rowenta.
Èèn draadloze steelstofzuiger (x-pert 8.60) en èèn robotstofzuiger (Explorer 130 ai) .

Allereerst ben ik zeer te spreken over prijs/kwaliteit. Beide stofzuigers doen het heel goed mits deze natuurlijk zelf ook goed schoongemaakt worden.
Zelf ben ik ook heel blij dat je reserveren onderdelen kunt kopen. Dit heeft ons laatst het aanschaffen van een nieuwe stofzuiger bespaart na een domme actie aan mijn kant.

De site is alleen niet altijd de snelste maar dat neem ik voor lief.

Wat ik wel echt een flinke minpunt vind is de app die bij onze robotstofzuiger hoort. Deze maakt heel vaak geen verbinding waardoor onze robotstofzuiger de laatste bijna nooit meer gebruikt kan worden. Dit is overigens op ios zoals Android.
Als er ooit nog een robotstofzuiger komt zal het hoogstwaarschijnlijk helaas geen Rowenta meer worden.

25 de janeiro de 2026

Rowenta X-Force Flex 15.60 RH99F1WO

Een paar weken geleden heb ik de Rowenta X-Force Flex 15.60 RH99F1WO Steelstofzuiger aangeschaft.
De stofzuiger is fijn en makkelijk in gebruik. Goede zuigkracht. De steel is flexibel waardoor je makkelijk onder meubels kunt komen. Verschillende opzet stukken om alles goed te kunnen stofzuigen. Het reservoir is makkelijk te legen en het filter kan gemakkelijk worden afgespoeld. Op de eco stand kan je makkelijk het hele huis doen. Op de turbo stand gaat de stofzuiger niet zo lang mee. Ik ben zeer te vreden over dit product en raad het zeker aan.

15 de janeiro de 2026

De X-Force Flex 14.60

De X-Force Flex Aqua 14.60 steelstofzuiger heeft mijn verwachtingen overtroffen. De zuigkracht is bijzonder sterk en zorgt ervoor dat zowel fijn stof als hardnekkig vuil en dierenharen probleemloos worden opgezogen. Op zowel harde vloeren als tapijt levert hij uitstekende prestaties.

Het flexibele ontwerp is erg praktisch. Je kunt moeiteloos onder banken, bedden en kasten schoonmaken zonder te bukken. De verlichting aan de zuigmond is een fijne extra, omdat je geen stofdeeltje meer mist. Doordat de stofzuiger draadloos is, pak je hem snel even erbij en wordt schoonmaken veel minder omslachtig.

De batterij gaat lang genoeg mee voor een complete schoonmaakbeurt en het legen van het stofreservoir gaat snel en eenvoudig. Hoewel hij iets zwaarder aanvoelt dan sommige andere modellen, weegt dat niet op tegen het gebruiksgemak en de kracht.

14 de janeiro de 2026

Rowenta X-Force Flex 12.60 RH98A8

Het bestelde product, Rowenta X-Force Flex 12.60 RH98A8, is precies zoals omschreven. de steelstofzuiger is gebruiksvriendelijk en doet waarvoor deze is aangeschaft, geen onnodige verpakkingen of hulpstukken. Actieradius van de accu is precies goed genoeg.
Veiligheidsvoorschriften en gebruiksaanwijzing was duidelijk.

11 de janeiro de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Voor het eerst een steelstofzuiger…

Voor het eerst een steelstofzuiger gekocht. De x-force flex 15.60. Hij werkt super. Beetje zwaar in de hand na verloop van tijd, maar verder hartstikke goed. Veel accessoires erbij. Extra steel om te verlengen, wel zo handig omdat onze keuken een spits plafond heeft. Verder kan ik hem als kruimeldief gebruiken op onze loper op de trap. En wat een genot, geen kabel meer die onder de wieltjes blijft hangen. Verder kun je alles netjes opbergen met de hulpstukken erbij. Ook t gebruik vd flex is handig en de extra borstel voor banken, stoelen, auto.

10 de janeiro de 2026

Hele goede producten

Hele goede producten. Ik heb 15.60 gekocht. Ik ben erg blij met mn aankoop. Na lange zoektocht heb ik 1 gevonden die voldoet aan de eisen. Sterke zuigkracht. Min punt is wel dat hij zwaar is dan andere modellen maar vind het nlet erg.

3 de janeiro de 2026

Rowenta X-Force Flex 16.60

Rowenta X-Force Flex 16.60
I recently purchased the Rowenta X-Force Flex 16.60 from the Tefal outlet in Roermond and have been using it extensively. The Rowenta X-Force Flex 16.60 is a premium cordless stick vacuum from Rowenta’s high-end X-Force lineup, launched as one of the brand’s most advanced models. Overall, this cordless vacuum delivers an excellent balance of performance and convenience.
Pros:
Battery Life: Impressive for regular cleaning sessions; easily handles multiple rooms without frequent recharging. (Up to 2 hours in eco mode )
Lightweight Design: Very easy to maneuver, even in tight spaces.
Suction Power: Strong and effective on various surfaces, ensuring thorough cleaning.
Mopping Function: Performs better than expected for light maintenance cleaning.
Cons:
Boost Mode: While it significantly increases suction, it also drains the battery much faster, which is worth considering for longer cleaning tasks.
Mopping: Good for everyday use, but not a replacement for a dedicated mop on tough stains.
Verdict:
The Rowenta X-Force Flex 16.60 is a solid choice for anyone seeking a versatile, lightweight vacuum with strong suction and decent mopping capability. Ideal for quick, efficient cleaning, with the trade-off of reduced battery life in boost mode. Considering its features and performance, it offers excellent value for money.

5 de janeiro de 2026