Flot produkt, hurtig og præcis levering. Vi bestilte en bordflagstang, med gravering, blot 3 dage senere varden meldt klar til afhentning i pakkeboksen. Flagstangen har tydelig gravering, af både t... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Bestilte flag med gravering. Meget flot. Bestilte i påsken og skulle bruge det allerede lørdag efter påske. Tirsdag, den første hverdag blev gaven klar og sendt afsted og allerede onsdag kunne jeg he... Ver mais
Jeg havde en virkelig god oplevelse med Royal gravering. Jeg ringede ind for at få hjælp til at vælge den rette font til en personlig gravering, og medarbejderen jeg talte med var både imødekommende o... Ver mais
A empresa respondeu
Hurtige svar på mail, og da først bestilling var lavet, selv med gravering, havde man pakken indenfor 2 dage. Virkelig GOD service.
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
PERSONLIGE GAVER I DANSK DESIGN Gratis Gravering I hjertet af København – nabo til Dronningen – finder du vores hyggelige butik. Vi sælger unikke gaver i dansk design af høj kvalitet og med en skøn historie bag. Det er lige her du finder vores lille universe hvor vi er stolte af, at kunne præsentere Dansk Design i verdensklasse. Vi har nøje udvalgt Danske brands, som har en historisk historie bag sig, miljøvenlige produkter og eller bære et kongeligt og eventyrligt præg med sig. Vores mission er at sælge produkter, som er af dansk design, høj kvalitet, historisk og som vil kunne gå i generationer. Vi ønsker at der skabes et minde og en forbindelse mellem produkt og modtageren. Vi sælger produkter som kan bruges til alle anledninger og til alle aldre. Vi har produkter som kan gives fra før man kommer til verden, den første fest, studenter, brylluppet, højtideligheder, bedsteforældrene, firmagaver og meget mere. Du har som noget helt unikt mulighed for gratis at få graveret på de fleste af vores varer. Det kan være navn, datoer, citater, digte, hilsner, lykønskninger og meget mere. At få eller give en gave som er af dansk design og har en historie bag sig er altid en gave værd, og ved at produktet kan personliggøres, gør at man altid vil beholde det og have et minde. Vi glæder os til at betjene dig herinde eller i vores fysiske butik i Amaliegade København K.
Informações de contacto
Amaliegade 26, kl, 1256, København K, Dinamarca
- kontakt@royalgravering.dk
- royalgravering.dk
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Kvalitet og hurtig levering
Hjælpsomhed da jeg ikke kunne kloges af hjemmesiden
HURTIG og super professionel håndtering af ordren
Ekstremt flot udført
Kun at anbefale!

Fantastisk service
Fantastisk service - langt over, hvad man kan forvente!
Talte med Natasja onsdag lige over middag - om en dåbsgave, som skulle med til Jylland om fredagen.
Natasja bad mig være hurtig på tastaturet- så kunne pakken komme med posten i dag - med gravering og indpakket i gavepair! Som sagt - så gjort. Nu er det et døgn siden og pakken er modtaget. Fantastisk arbejde, Natasja! Godt gået. Hilsen Lis i Fredensborg

Virkelig flot
Hurtig levering og virkelig flot gravering. Det er anden gang jeg køber en gave der, og bestemt ikke sidste gang. Er sikker på den her også bliver et hit ved modtageren. Bedste anbefaling herfra.

Resposta da Royalgravering
Første besøg var en særdeles flot…
Første besøg var en særdeles flot service og tålmodig med mine spørgsmål. Bestemt et sted jeg har lyst til at besøge igen.

Fantastik oplevelse
Fantastik oplevelse
Bestilte online et skilderhus med gravering, var sent ude og håbede at få det inden den 10/2/26, Modtag mail samme dag,desværre var der udfordringer med en maskine så det kunne ikke nås til den 10/2/26.Dagen efter bestilling fik jeg besked på at den nu var den sendt og dagen efter kom varen.
Super fint kundeservice

Meget tilfreds
Varen var meget fin, og det var hurtig ekspedition.

Mega proff
Let og tydelig instruktion til køb, flot udført arbejde.

Resposta da Royalgravering
Vi har haft ønsket os et dåbs flag til…
Vi har haft ønsket os et dåbs flag til vores søn fra Georg Jensen med indgravering, vi får dsv flaget uden indgravering, ringer til royal gravering for at høre om de evt. ku stå for denne opgave selvom flaget ik er fra dem og det kan de! Sparede 1000kr ved at gå til dem og få det ordnet! Ik nok med det så kommer jeg der ned, det skal gerne være klar lørdag men de holder lukket fredag til søndag så de ville få det klar til i morgen, men da jeg kommer frem så får de det simpelthen ordnet med det samme så jeg kun skal vente kort tid og spare en kørsel frem og tilbage og vores flag er nu klar til at blive brugt til hans dåb!🥹
Kan kun anbefale dette sted! Servicen er 100% i top her!🙏🏽

Fantastisk service i.f.m. reklamation
Havde bestilt to sæt bestik med gravering. På det ene sæt var der en del ridser.
Jeg sendte en mail med billeder og ringede derefter til Royalgravering, som ville sende et nyt sæt. Det nye sæt modtog jeg to dage efter.
Det er virkelig god service.
GOD SERVICE OG HURTIG LEVERING❤️
Mega god service og super hurtig levering!
Jeg bestilte en personlig gravering på kay boysen aber i december måned hvor der er Aller mest travlt. Pakken var klar til afhentning allerede efter 4 dage, det kalder jeg god service!🤩

Resposta da Royalgravering
Super fantstisk god service.....meget…
Super fantstisk god service.....meget hjælpsom samt tålmodig trods mine mange spørgsmål.
Bestilte og modtog de fineste ❤️ med gravering. Der er Super hurtig levering.
Jeg vil helt bestemt vende tilbage.
Kan varmt anbefale at handle hos Royal gravering 🫶

Resposta da Royalgravering
Det graverede julelys holder ridset
Det graverede julelys holder var meget ridset og de kaldte det for "slibninger" ...
citat: "Det er ikke ridser som sådan- men sådan de ser ud i lyset når de er graveret, det er en laser der graverer dem så maskinen rør den ikke, men vi bliver nød til at tørre det af med en klud efter graveringen og her kan det ikke undgås at der evt kan komme nogen “ slibninger” efter."
De tilbød ikke at rette, men jeg kunne bare sende varen retur og få penegene retur, men meningen var netop at få noget med børnebørnenes navne graveret i

Hurtig og god service
Bestilt en pakke fredag med gravering og indpakning blev leveret om søndagen det er nemt, billigt og godt resultat.
Gravering er lige til at få skrevet som man vil uden længere forklaringer.
Tusind tak til royalgravering har brugt dem de sidste 4 år

Flagstang med gravering.
Vi bestilte en flagstang med gravering, vi havde nogle specielle ønsker til nogle hjerter vi gerne ville have på, alt blev lavet som ønsket og meget flot.
Leveringstid, meget hurtigt. 👍

Rigtig god oplevelse
Let at bestille inskription, fin levering og gaveindpakning.

Resposta da Royalgravering
Flot resultat og super hurtig levering…
Flot resultat og super hurtig levering - tak .

Den bedste service
Den bedste service. Vi havde et behov for at få en medarbejder portal hvor at vores medarbejdere kunne bestille en gave ifm. en mærkedag. Det løste Natasja til top karakter.

Resposta da Royalgravering
God service og super fint arbejde.
Skulle bestille to ens figurer til en gave, men der var kun en tilgængelig til at komme i kurven. Efter en mail fik jeg hurtig hjælp og kunne bestille.
Har modtaget ordren og de er super fine.

Resposta da Royalgravering
Det er altså god og flot betjening.
Det er altså god og flot betjening.

Resposta da Royalgravering
Vi fik et utroligt højt serviceniveau
Vi fik et utroligt højt serviceniveau hos Royal gravering - og ret gode priser ift at gravering er inkluderet.
Vi havde et særlig ønske til placering og havde derfor kontakt over mail. Efter vi havde bestilt varen kom de med forslag til forbedringer og på trods af at de skulle vente på svar fra os, var vores bestilling klar til afhentning inden for 1,5 døgn.

Resposta da Royalgravering
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.