Jeg sendte forespørsel i helgen om prøvekjøring på mandag, og ble oppringt av Glenn som booket tid. Jeg ble møtt av en hyggelig og serviceinnstilt selger (Glenn). Jeg prøvekjørte to biler, endte opp... Ver mais
A empresa respondeu
En utrolig enkel og positiv opplevelse! De var raske til å svare, enkle å forholde seg til, og hele handelen gikk knirkefritt. Henteservice gjorde det ekstra bekvemt. Anbefales på det varmeste!
A empresa respondeu
Det raskeste og enkleste bilsalget jeg har opplevd! Kun noen få minutter etter jeg sendte forespørsel, så var avtalen gjort. Kontrakt og salgsmelding signert digitalt samme kveld, og penger på konto d... Ver mais
A empresa respondeu
God og hyggelig kommunikasjon. Fornøyd med pris. Betaling, overtagelse, papirarbeid osv smertefritt. Anbefales.
Escrito pela empresa
RS Auto tilbyr en enkel og trygg løsning for deg som ønsker å selge brukt elbil i Norge. Du kan selge elbilen hjemmefra, uten tilstandsrapport, og få rask utbetaling direkte til bankkonto.
Vi kjøper populære elbiler som Nissan Leaf, Volkswagen e-Golf, Renault Zoe, BMW i3, Hyundai IONIQ, Kia Soul, Nissan e-NV200, Chevrolet Bolt, Opel Ampera-e, Tesla Model S og Model X.
Med RS Auto slipper du annonsering, visninger og ansvar i etterkant. Perfekt for deg som vil selge elbil raskt og enkelt.
RS Auto er et trygt valg for deg som ønsker en rask, enkel og problemfri måte å selge elbil på.
Hillevågveien 100, 4016, Stavanger, Noruega
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Rask tilbakemelding - raskt oppgjør - rask henting av bil.

Resposta da Rs Auto
Hyggelige folk, rask avgjørelse, ryddig og bra salgsprosess. Veldig fornøyd!

Resposta da Rs Auto
Alt vedrørende salget ble behandlet særdeles profesjonelt. Og alt gikk knirkefritt

Helt topp !
Avtalte pris, de ordnet alt, penger på konto før bil ble hentet
Anbefales :-)

Resposta da Rs Auto
Salg av bil gikk fort og uten problem. Bilen ble hentet som avtalt.

Resposta da Rs Auto
Enkel og trygg handel. Kompetente folk ifm formaliteter ved kjøp/salg/digitalt. Kjapp betaling, god logistikk. Anbefales

Resposta da Rs Auto
Greie forhandlinger og enkelt oppgjør. Bilen ble hentet etter opprinnelig avtale. Takk for handelen 😃

Resposta da Rs Auto
Rask til å svare. Veldig god service.
Enkel handel. Fin overlevering av bilen. Jeg er kjempefornøyd.

Resposta da Rs Auto
Jeg ble møtt av en hyggelig og serviceinnstilt selger (Glenn). Jeg prøvekjørte to biler, endte opp med å kjøpe den ene og kjørte hjem til Bærum i en lekker Ioniq 5 til en god pris.

Resposta da Rs Auto
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.