Havde total nedbrud på min bærebar computer, kontaktede Rene, RTG Data. Fik en aftale, konstateret defekt pc - købte så en ny og fik overført alt data fra datakort til den nye, så nu køre det bare ige... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg købte mandag aften - på afbetaling vel og mærke - en 8-tommers tablet med Windows 8 hos RTG Data, selvom det slet ikke var mit oprindelige formål med at besøge siden... Den var sat ned som restlag... Ver mais
Tak for en rigtig venlig betjening og god handel. Jeg havde flere gange udsat min aftale med RTG data, uden nogen sure miner fra deres side. Jeg beklager i øvrigt at jeg har brændt jer af i flere... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Loja de Informática
- Loja de acessórios para computadores
- Loja de computadores e acessórios
- Assistência técnica de informática
- Serviço de informática
- Loja de computadores usados
Escrito pela empresa
Hos RTG DATA går vi meget op i give dig den bedste service, vi beskæftiger sig med it-support og it-service. Vi tilbyder også professionelle it-løsninger til private og mindre virksomheder. Vi har næsten alt inden for Computere, hardware, software og netværk. Herudover kan vi tilbyde en række af hosted løsninger, bla. webhotel, webshop, Microsoft 365, sikkerhed og online backup + meget mere.
Informações de contacto
Egebjergvej 202, 8700, Horsens, Dinamarca
- kontakt@rtgdata.dk
- rtgdata.dk
Straksforsendelse
De sendte det jeg bestillte med det samme. De gjorde som en online shop burde gøre.
Som sædvanlig hurtig, venlig og omhyggelig
Som sædvanlig hurtig, venlig og omhyggelig vejledning. Gerne igen.....
Hurtig og kompetent rådgivning
Hurtig og kompetent rådgivning. Min nye PC blev gjort klar hurtigt og alle gamle data fra den ødelagte kom med over. God service.
Altid hurtig og hjælpsom
Total fantastisk service og forstod…
Total fantastisk service og forstod præcis hvad man skulle bruge 🤗🩵❤️
Hurtig svar ved henvendelse
Jeg fik hurtig svar på min forespørgsel, og fik printet menukort i en fin kvalitet.
Altid fin service
At man tager på arbejde en søndag
At man tager på arbejde en søndag, og pakker en computer ned. Det er top service , ville kun give 4.5 stjerne men kan den jo ikke ;)
Hurtigt og effektivt
Hurtigt og effektivt. Rene vidste straks hvad der var galt.
Fantastisk IT-virksomhed i Horsens!
Jeg har for nylig købt produkter hos RTG Data, og jeg kan kun give dem de bedste anbefalinger! Deres udvalg er virkelig godt, og produkterne lever op til alle forventninger. Jeg blev mødt af en utrolig venlig og hjælpsom service, som gjorde købsoplevelsen både nem og behagelig.
Derudover var der masser af hjælp at hente, da jeg havde spørgsmål om nogle af produkterne, og deres support var hurtig og effektiv. Jeg føler mig i trygge hænder og kan varmt anbefale RTG Data til alle, der har brug for pålidelige IT-løsninger i Horsens.
Jeg vil helt sikkert handle hos dem igen!
God vejledning og service.
Flink og god service
Flink og god service. Fine varer til gode priser og hurtig levering.
Super hurtig og proffesionel betjening…
Super hurtig og proffesionel betjening de bedste anbefalinger herfra
HAN MÅDE AT VÆRE PÅ
Altid god og professionel service og…
Altid god og professionel service og hjælp når man har brug for det.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.