Een professionele schaafmachine gekocht voor minder dan ik had gedacht Had gedacht dat er een fout op de site stond en hier over gebeld Kon ze telefonisch goed bereiken Ook voor de zekerheid... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Product goed verpakt en ontvangen wat besteld is. Bedrijfs sticker liever onder op een object en niet op de voorkant ( zeker niet over het product merk ) Webshop heeft aandacht nodig tot 3 maal... Ver mais
fantastisch bedrijf, wilde meedenken en ik mocht hem na sluitingstijd nog bellen om een bestelling te doen. TOP Top Top, en volgende dag binnen. bedankt voor de nette bestelling van mijn set houtdra... Ver mais
Bestellen en leveren oké. Maandag besteld woensdag binnen. Had deze machine eerst gezien op HBM-machines en kwam er vervolgens achter dat deze zelfde machine ook te koop is bij RUbenco voor exact d... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Bij Rubenco bent u aan het juiste adres; goed gereedschap, deskundig advies en persoonlijk service zijn kenmerkend voor onze winkel. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan natuurlijk telefonisch of per e-mail. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel in Ede.
Informações de contacto
Hoorn 94, 6713 KR, Ede, Holanda
- 0318-625300
- info@rubenco.nl
- rubenco.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Eerste ervaring
Pas eerste ervaring, dus (nog) niet erg representatief.
Ervaringen:
Website duidelijk, terugkoppeling op bestelling in orde, levering zoals beloofd.
Ook bij een probleem word je hier…
Ook bij een probleem word je hier uitstekend behandeld en netjes te woord gestaan.
Zelf de verzendkosten voor het retour sturen van het artikel namen ze voor hun rekening.
Hier zouden vele andere bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen.
Top👍
Uitstekend stuk gereedschap voor een vakman/specialist
Uitstekend stuk gereedschap voor een prima prijs. Snelle en correcte service, en netjes ingepakt afgeleverd. Prima!
het laten bezorgen met DHL was minder
het laten bezorgen met DHL was minder, werd twee dagen later pas bezorgd. ik had wel al tijd gereserveerd om pakket in ontvangst te kunnen nemen.
Topiiii !
Topiiii !! eindelijk een Bedrijf die het heb wat ik wil :D
Uitstekende service
Uitstekende service, niets meer aan toe te voegen.
Goed bedrijf en eerlijke en technishe…
Goed bedrijf en eerlijke en technishe behandeling.
Snelle levering, nu afwachten of de kwaliteit goed is.
Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering, zeer tevreden over geleverde gereedschap.
Kleine tegenvaller bij het openen van…
Kleine tegenvaller bij het openen van de doos, missende onderdelen. Na dit gemeld te hebben lagen de ontbrekende onderdelen volgende dag in de bus. Super
Ze doen wat ze beloven.
heel tevreden over de service
Snelle levering, goed verpakt en compleet. Ik ben heel tevreden over mijn eerste contact en bestelling bij Rubenco
Fijne winkel
Fijne winkel, ook als er eens wat mis gaat. Ik ben zeer tevreden.
Snel, makkelijk, betrouwbaar
100 kg straalzand besteld. Relatief lage eenheidsprijs, lage verzendkosten. Volgende dag in huis 👍
geen problemen
Zeer snelle levering