Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er veldig fornøyd med Rusta. Butikken har et stort og variert utvalg av varer til gode priser, og kvaliteten har alltid innfridd forventningene mine. Servicen er gjennomgående svært god – de... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Har vell knapt vært innen butikken i mitt liv og har null interesse for dette. Men plutselig får man sms om at jeghar gratis hundeforsekk WTF Har aldri signer opp og heller aldri hatt... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Forsøkt å ringe kundeservice for å få kjøpt opp 20 lysslynger til bryllup. fikk til svar at de var nedpakket å at de ikke hadde mulighet til å være behjelpelig med å finne de da det var julevar... Ver mais

Informações sobre a empresa

2 estrelas
1 estrela

Classificada 4 em 5 estrelas

God løsning

Fikk ikke alt jeg bestilte. En telefon til kundeservice og utfylling av et skjema på nett som kom varen noen dager senere. Enkelt løst! Jeg er fornøyd

19 de março de 2026

Jeg har kjøpt to tepper

Jeg har kjøpt to tepper. De ble sendt én måned etter bestillingen, men jeg har kun mottatt ett, fordi det andre teppet ikke ble sendt.
Jeg prøvde å kontakte kundeservice, men det tok også lang tid før de undersøkte saken internt, cirka én uke.

4 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Forsøkt å ringe kundeservice for å få…

Forsøkt å ringe kundeservice for å få kjøpt opp 20 lysslynger til bryllup. fikk til svar at de var nedpakket å at de ikke hadde mulighet til å være behjelpelig med å finne de da det var julevarer.
Fikk også beskjed fra sjefen på Rusta Lade at de ville måtte brukt en ansatt en hel dag for å gå igjennom eskene, og det var det ikke avsatt penger i budsjettet til.

Ekstremt dårlig kundeservice både fra butikkene og fra kundeservice.

Også helt idiotisk at man ikke kan ringe hver enkelt butikk, men at man må ringe sentralt i Rusta norge.

Trist.

21 de janeiro de 2026

100% idiotisk

Har vell knapt vært innen butikken i mitt liv og har null interesse for dette.
Men plutselig får man sms om at jeghar gratis hundeforsekk WTF
Har aldri signer opp og heller aldri hatt hund .

Men prøver og spørre hva som skjer men her forheng beskjed om å holde kjeft og ha 100% feil og de har rett.

Makan til oppførsel og frekke motbydelige folk på mail .

Setter aldri min fot innafor her og får heller ikke bekreftet at tlf mitt er slettet .
Stjeler personinformasjon og missbruker.

Er vell Gen Z dette

2 de janeiro de 2026

Styr unna nettbutikken!

La inn bestilling på nettbutikken i starten av November 2025. Det tok så nærmere 3 uker før varene ble plukket og sendt. Etter varene ble sendt gikk det 14 ny dager før jeg fikk melding fra PostNord om at pakken var skadet. Og i dag 9.Januar har jeg fortsatt ikke mottatt det som skulle være en del av julegavene til barna.

Kontaktet kundeservice i desember, og ble fremstilt over telefonen som at jeg var "dum", og at det var bare å vente.
Har sendt utallige mailer, men dårlig respons.. fikk til slutt pengene i retur 23.desember..

Aldri mer Rusta!

9 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er veldig fornøyd med Rusta

Servicen er gjennomgående svært god – de ansatte er hyggelige, hjelpsomme og imøtekommende, og det merkes tydelig at de trives i jobben sin. Man blir møtt med et smil og får rask hjelp når man trenger det.

Alt i alt er Rusta en butikk jeg trives godt i og gjerne handler hos igjen. Anbefales på det varmeste.

7 de janeiro de 2026

Maling

Veldig god maling å jobbe med, og fargen soft harmoni er skikkelig fin😊

17 de outubro de 2025

Styr unna nettbutikk!

Styr unna nettbutikk med mindre du har en evighet på å vente!
Jeg bestilte i slutten av november. Fikk mail først 3 des. om liten forsinkelse (helt normal det da).. 5 desember.. ett av produktene var utsolgt (ok, det skjer av og til).. men enda ingen pakke sendt.. i går 16 des, fikk jeg først melding om at pakken er på vei! Forventet levering 29 des! Der røyk all julepynten jeg bestilte til dattera mi sitt soverom.. da jeg klaga til rusta var de mere opptatt av å beskytte seg selv og komme med usannheter. Sa det sto på nettsiden at det var forsinkelser (det gjorde det ikke den dagen jeg bestilte).. noen dager senere sto det at de ikke kunne garantere for dem som bestilte fra 2 des og utover (jeg bestilte før den tid!!).. veldig useriøs i mine øyne.. de burde gjøre noe med servicen sin! Andre butikker klarer å ordne opp selv om det er forsinkelser!

17 de dezembro de 2025

Aldri handle på Rusta igjen

Aldri handle på Rusta! Jeg bestilte teppe fra nettbutikken som nå en måned senere ikke er blitt levert. Jeg prøvde å ringe Kundeservice hvor jeg ble møtt med en ekstremt frekk og uhøflig svenske som knapt ville høre på det jeg hadde å si, og benektet at jeg har en eventuell rett å heve kjøpet (noe jeg har ettersom jeg har kontaktet kundeservice om dette senere). Ekstremt uproft og rett og slett ubehagelig samtale! Hele systemet virker rotete og som ingen har kontroll eller ønsker å ta ansvar. Skal aldri handle her igjen og fraråder alle å bestille på nett herfra.

8 de dezembro de 2025

Håpløs nettbutikk!

La inn en bestilling. Fikk beskjed om at det var lengre leveringstid. Etter tre uker tok jeg kontakt med kundeservice. De visste ikke hvor pakken var og sa at de skulle sende ny og si til lageret at det var en prioritert bestilling. Det tok tilsammen seks uker! Når jeg klaget og ville ha kompensasjon eller heve kjøpet var svaret at de kunne stryke frakten...på 79,- Jeg har aldri vært borti så dårlig kundeservice noen gang. Bestiller aldri noe fra Rusta igjen!

14 de outubro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Handlet hos rusta på nettsiden deres

Handlet hos rusta på nettsiden deres. Fikk beskjed om at det var forsinket leveranse tid og at den skulle bli sendt senest etter 8 virkedager. Nå etter 13 virkedager er den enda ikke sendt og ingen i kundeservice kan svare meg på når jeg kommer til å motta denne pakken. Det virker som de ikke har kontroll og lite effektivitet når det gjelder sending av pakker og svare på kunde henvendelser. Vil ikke handle på nett her igjen.

19 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Klistrelapper med kroker funker ikke på treverk.…

Kjøpte 20-24 klistrelapper med plastkroker for oppheng av lyslenke på Rusta. Skulle være så bra. Fulgte bruksanvisningen nøye og klistret på møne over garasjen som er malt treverk. Det funket dårlig. Falt av bare jeg tok på dem etter en times tid.🙈

17 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Aldri finn på å kjøpe gulv derfra!

Aldri finn på å kjøpe gulv derfra!! Påstår i etterkant av legging av gulv at det bør åpnes flere pakker og sortere ut for å ikke få fargeforskjell. Dette står ikke i monteringsanvisningen og er regel rett svindel!

22 de setembro de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais