Informações sobre a empresa

1. Loja de bicicletas

S-RYDR is een Belgisch merk dat slimme elektrische mobiliteitsoplossingen ontwerpt, zoals krachtige e-bikes & e-steps . We combineren stijlvol design met technologie en comfort, zodat jij moeiteloos en met plezier de weg op kan. Onze producten zijn ideaal voor dagelijks woon-werkverkeer, recreatief gebruik of duurzaam transport in de stad. Bij S-RYDR staan kwaliteit, gebruiksgemak en klanttevredenheid centraal. We bieden een persoonlijke service en snelle ondersteuning bij elke stap.

Informações de contacto

4,4

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

17 opiniões

10 op 10!

2 fietsen gekocht voor mij en mijn vrouw, beste aankoop ooit. Ik wil de personeel extra hard bedanken. Ze hebben heel veel geduld gehad met mij. Heb vele vragen gesteld maar de werknemer nam al de tijd. De service was uitstekend. Ook kreeg ik er meerdere accessoires gewoon gratis erbij! Beste aankoop van’t jaar!

7 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben buschauffeur van een…

Ik ben buschauffeur van een toeristenbus.
Soms bij meerdaagse reizen zetten wij onze mensen af aan het hotel en moeten wij de bus drie a vier kilometer verder gaan parkeren.
er werd naar een oplossing gezocht om deze afstanden te overbruggen.
Ik kwam op de site terecht en was meteen verkocht aan S-RYDR en zijn modellen.
we kozen voor een plooibare elektrische fiets.
Een topkeuze zo bleek.
Zeer tevreden om deze kleine afstanden te overbruggen en makkelijk mee te nemen op de kamer.
Samen met een prima team dat zorgde voor een snelle en efficiënte levering.
Hartelijk dank,

Eddy

24 de outubro de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Onvolledige levering

De beloofde levering van drie dagen was een week.
Gps tracker volgens advertentie inbegrepen is niet meegeleverd.

23 de outubro de 2025
logótipo da S-RYDR

Resposta da S-RYDR

Beste André,

Onze oprechte excuses voor de extra wachttijd. Door uitverkoop van de betreffende model hebben we uw bestelling 2 dagen later dan gepland moeten verzenden.

Gelieve even ons klantendienst te contacteren (support@s-rydr.com) zodat we u nog een gps tracker kunnen opsturen.

We hopen zo uw ervaring met ons te verbeteren!

Team S-RYDR

Topmateriaal

Dit is nu mijn 3e elektrische fiets die ik koop en is ook meteen de beste. Materiaal voelt hoogwaardig aan en rijdt zeer vlot. Mijn vrouw haar kerstcadeau moet ik nu al niet meer over nadenken.

22 de outubro de 2025

Samen met mijn vrouw 2 e-bikes besteld

Samen met mijn vrouw 2 e-bikes besteld. Deze zijn gisteren rij klaar afgeleverd te ardennen. Ik moet zeggen wat een topfiets! Hellingen geen probleem & ondertussen 70km gereden en ik heb nog helft van de batterij over. Topjongens daar! Mercitjes x Pieter

2 de outubro de 2025

Gewoonweg top!

Woensdag avond e-bike besteld & vandaag al aangekomen! Super blij met de fiets de eerste ervaring was adembenemend :) ik werd uitbundig geholpen met mijn vragen. Ik kan niets anders doen dan jullie 5 sterren te geven. Hartelijk dank ook voor de gratis accesoires die we erbij kregen!!

26 de setembro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.