Safedrive Opiniões 1040

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Hei Dette er et TOPPERS produkt for aktive landevegens travle folk. Jeg har hvert medlem fra start og er svært fornøyd. Det handler ikke om å kunne råkjøre, heller om forutsigbarhet og stabilite... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Safe drive er en genial opffinelse, men de bare øker og øker prisen, selv om det er brukerene som gjør jobben for dem. De har desverre blitt grådige. Så istede for å ha abnomanget oppe og gå 6 mnd i å... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Safedrive er på hver gang jeg kjører med bilen. Varsler om dyr og andre hindringer i veibanen. Gir også beskjed om kontoller og det får en til å følge ekstra med på eget speedometer i bilen. Tilpasse... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Et veldig bra verktøy for kjøring av både bil og mc. Kjempebra med varsler på dyr i vegbanen og andre hindringer i trafikken. Varsler om kontroller hjelper også med å overholde fart og følge bedre... Ver mais

Informações sobre a empresa

Escrito pela empresa

Velkommen til Safedrive. Vi er et teknologiselskap med hovedfokus på trafikksikkerhet, besøk siden vår, og bli bedre kjent med oss i dag!

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 7% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Classificada 1 em 5 estrelas

Prisøkning som ikke hører hjemme

Har brukt Safedrive i lang tid, å prisen for enhet + 200kr/mnd har vært helt grei, men nå gjør de en økning på 100kr/mnd. Dette samtidig med at lederlønn øker med ca 1mill i året og et regnskap som peker rett mot jesus.

De sletter også alle kommentarer om prisøkningen på facebook…

Sorry, men nå har jeg lagt inn oppsigelsesdato til rett før økningen med mindre de gjør om på dette.

Classificada 1 em 5 estrelas

Monsterprisøkning som ikke står i stil…

Monsterprisøkning som ikke står i stil til hverken kostnadsøkninger eller hva vi som kunder får igjen. Dette er jo en software! Hvis prisøkning opprettholdes dropper jeg Safedrive og går over til Waze.

17 de abril de 2026

Økning i pris

Med slik driftsmargin er det ikke nødvendig å øke prisen, det vil blir mere penger i lommeboka deres men kundene vil det bli færre av.

Sitat fra nettsiden deres: For å kunne opprettholde og videreutvikle tjenesten, investerer vi kontinuerlig i teknologi, drift og utvikling – slik at du får en enda bedre opplevelse.

Folk vil heller ha en rimelig safedrive til 200 i mnd enn 300 som er «litt» mere optimalisert / med flere funksjoner, den funker helt fint sånn som den er.

Takk for meg👋🏻

Grådig

Grådig å sette opp prisen 50% Ingen økt tjeneste eller noe som kan forsvare denne prisstigningen. Abonnementet mitt ble avsluttet idag når jeg fikk melding om økte priser fra 199,- til 299,-
På facebook sletter de kommentarer om den økte prisen. Useriøst firma..

Usmakelig prisøkning

Usmakelig prisøkning. Sletter negative kommentarer om prisøkningen på facebooksiden sin. Håper dere mister mange kunder og at ikke folk sier opp og går på å binde seg opp i 12 mnd for 199.

Latterlig!

Latterlig - fjerner botgaranti og nå øker prisen 50% til 299 kr mnd, for en tjeneste som ikke har noe verdi uten oss brukere. Skal si opp da den uansett aldri over 2 år har klart å varsle en korrekt politikontroll - bare masse falske varsler.

Classificada 1 em 5 estrelas

En liten prisstigning på 50%???

En liten prisstigning på 50%???
Har vært kunde lenge som yrkessjåfør. Men beklage, jeg har definitivt vært kunde den lengste tiden. Tjenesten er definitivt ikke verdt 300 kroner i måneden.
Bare så det kan taes ut enda mer i utbytte?
Takk, men nei takk.

Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais