Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Kongen af Koppen produkt med Safran og kanel kokos sukker mm. har en bismag, måske lidt saltbittert? Kom produktet igennem en si og blandede lidt mere kanel i og vanilje og nu smager det bedre

Classificada 4 em 5 estrelas

Deres produkter kongen og koppen, samt kongens sol. Har jeg nu prøvet. Konsistensen kan jeg ikke for lige mig og kommer ikke til at købe det igen. Jeg har skrevet til dem for noget tid. Men de har al... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig en god oplevelse, fra hjemmesiden til modtagelse af pakke. Gode forklaringer om produktet, opskrifter og fin indpakning af produkt. Da jeg lettede låget på æsken med safran tråde, stod jeg me... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har modtaget min ordre på safran og krydderiblandinger for få dage siden. Duft og smag er helt i top, og jeg kommer helt sikkert til at bestille mere på et tidspunkt. Virkelig gode tilbud og hurtig... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de encomenda de comida online

Escrito pela empresa

Hos Saffronwork brænder vi for at bringe ægte, høj kvalitetssafran til Danmark – uden mellemled. Vi tilbyder kun den fineste safran, høstet og håndteret med omhu for at bevare smag, farve og aroma. Vores passion er at forvandle hverdagens madlavning til en oplevelse med et strejf af luksus og sundhed – uanset om det er i en kop te eller en risret.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 4 em 5 estrelas

Deres produkter kongen og koppen

Jeg har skrevet til dem for noget tid. Men de har aldrig vendt tilbage.

2 de abril de 2026

Fantastisk smag

Kongen af koppen er totalt vanedannende, smager fantastisk. Saltet giver lige det ekstra til madlavningen. Kommer helt sikkert til at købe mere

20 de fevereiro de 2026

Hurtig

Det var hurtigt og godt . Selv om jeg misforstod informationen. Tak til safran for hurtigt respons.

3 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Skuffende

Troede man fik nogle sfrantråde med. Men fik kun noget konge noget🙁

3 de fevereiro de 2026
logótipo da Saffronwork

Resposta da Saffronwork

Hej,

Det er vi virkelig kede af at høre 🙁 Det lyder som om, der må være sket en fejl i din pakke.

Du er meget velkommen til at kontakte os på info@saffronwork.com
, så sender vi naturligvis de manglende safrantråde til dig med det samme.

Vi beklager ulejligheden og håber, vi kan få rettet op på oplevelsen hurtigt.

De bedste hilsner
Saffronwork

Dejlig overraskelse

Igen en fantastisk oplevelse- safrans Kongens Sol gør min kaffe/te ekstra lækker 🤩🤩 oven i hatten kom der også en lækker Garlic salt 😍

29 de janeiro de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais