Informações sobre a empresa
saldomio is een financieel platform dat gebruikers helpt meer inzicht en grip te krijgen op hun geld. Via saldomio kunnen gebruikers hun inkomsten en uitgaven overzichtelijk bekijken, financiële tools gebruiken en, wanneer verantwoord, een kleine kortlopende lening aanvragen. Wij vinden dat financiële hulp duidelijk en eerlijk moet zijn. Daarom werkt saldomio met heldere voorwaarden, zonder verborgen kosten, zonder boetes en zonder garantsteller. Transparantie, verantwoord lenen en overzicht staan bij ons centraal.
Informações de contacto
Carrer de Ferran Sorts 6, 43850, Cambrils, Espanha
- cs@saldomio.com
- saldomio.com
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Het is zo'n fijne en snelle service
Het is zo'n fijne en snelle service. De App heeft me echt geholpen om inzicht in mijn uitgaven te krijgen...dit is gewoon wat ik nodig had!

Resposta da saldomio
Oprecht als je snel geld nodig hebt…
Oprecht als je snel geld nodig hebt verantwoord zonder hoge kosten dan moet je hier zijn bedankt voor het redden in nood en snel bereikbaar

Transparent
Snel, transparant en eindelijk een partij zonder extreme rentes of andere verborgen kosten.

Resposta da saldomio
Een hele goeie en snelle service
Een hele goeie en snelle service! Het werkt precies zoals aangegeven staat en ik had het geld snel ontvangen! Top bedrijf, ga ik zeker vaker gebruiken.

Resposta da saldomio
Super helpfull website to help with…
Super helpfull website to help with money, the service is a 10! They are available almost 24/7 so if u have a problem someone is always available.
I would definitely recommend!👍👍

Duizend maal dank
Ik had snel snel geld nodig door privé omstandigheden en kwam via Google bij deze website. Gezien de hoge nood was het het proberen waard. En serieus nog nooit zo snel het geld op mijn rekening gehad. Ik ben niet zo van de reviews schrijven, maar dit heeft mij echt uit de brand gered en heb in het verleden ook slechte ervaringen gehad met van die websites die niet te vertrouwen zijn of zich niet aan afspraken houden (toen kwamen er kosten bij in de kleine lettertjes en zaten er allemaal addertjes onder het gras) hier was dat niet. Dus als ik hier iemand mee help die in dezelfde situatie zit als ik zat is dat het waard. Ik weet dat ik de volgende keer bij Saldomio moet zijn in ieder geval

Echt een top ervaring bij saldomio,
Echt een top ervaring bij saldomio,
Ik krijg het geld direct op mijn rekening en de klantenservice staat altijd voor je klaar om mee te denken. De app heeft mij echt meer grip op mijn geld gegeven. Ik kan nooit meer zonder!

Top service
Super fast payout, top customer service and fully transparent with no hidden costs or surprises