salino.dk Opiniões

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

6 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Hej til jer 😀Har fået den skønneste…

Hej til jer 😀Har fået den skønneste 22/8 2027 pizza 🍕 Friske og hurtige tjenere, lækre og hyggelige omgivelser med en dejlig italiensk stemning 🇮🇹 samt en fantastisk atmosfære 💪

Kan på det varmeste anbefales! 🙌

Sten 🪨

22 de agosto de 2026

Besøgte stedet idag den 27/7 2026

Besøgte stedet idag den 27/7 2026. Vi var 5 som bestilte pizza. Smagen var egentlig okay udover tomatsovsen som desværre havde højere saltindhold end havvand, hvilket overdøvede alt andet. Tjeneren tog det pænt dog virkede det ikke til at køkkenet blev informeret.
Da overtjeneren langt om længe viste sig virkede han fuldstændig ligeglad med kritikken og prøvede mange undskyldninger. Han skød blandt andet på, at vi forsøgte på en pæn måde at sige at smagene var gode, pånær den salte tomatsovs som ødelage den. Så overtjeneren mente at pizzaen var okay. Det endte med at vi forlod stedet og 5 over halvt fyldte tallerkner.
Kæmpe skuffende oplevelse!

27 de julho de 2026

Én stjerne

Én stjerne – fordi nul stjerner desværre ikke er en mulighed.

Vi havde reserveret bord til fire voksne kl. 19.30 lørdag aften og forventede som minimum at blive budt velkommen. I stedet blev vi mødt af kaos.

Personalet løb forvirret rundt mellem takeaway og gæster uden det mindste overblik. Den første bemærkning, vi fik, var et halvirriteret: “Hvad har I bestilt?” Da vi svarede, at vi havde reserveret bord til fire, lød beskeden blot: “Find bare et bord og tag menukortene.”

Vi måtte selv finde et bord udenfor. Bordet var beskidt og ikke tørret af efter de tidligere gæster, og stolene stod stadig, som de var blevet efterladt. Flere andre gæster sad også med åbne menukort og ventede forgæves på at blive betjent. Ingen tog ansvar, ingen kom for at tage imod bestillinger, og ingen virkede til at have overblik over restauranten.

Efter 15 minutters total ignorering rejste vi os og gik. Ikke én medarbejder bemærkede, at fire reserverede gæster forlod restauranten uden nogensinde at være blevet betjent.

Vi gik i stedet over på Kunstcaféen, hvor vi straks blev budt velkommen. Bordet blev gjort klar med det samme, vi fik menukort, drikkevarer efter cirka 10 minutter og lækker mad kort tid efter. En oplevelse, der viste præcis, hvordan god service bør være.

Salino bør tage et grundigt kig på både ledelse, organisering og kundeservice. At have travlt er ikke en undskyldning for at ignorere sine gæster – især ikke dem, der har reserveret bord. Vi kommer ikke igen og kan desværre ikke anbefale stedet.

27 de junho de 2026

I dag d

I dag d. 24/5-26.
Vi var ude som familie for at hygge os i pinsen. Det var 4. gang vi var på restauranten på 2 år. De har gode velsmagende pizza, så det havde vi glædet os til. Jeg blev fristet at deres oksemørbrad. De andre 3 bestilte pizza. fik deres pizza. Efter 5 min gik jeg ind og spurgte om de havde glemt min oksemørbrad. Tjeneren havde ikke fået tastet det på skærmen som de går rundt med. Det resulterede i at jeg ingen mad fik.
Det er så 2. gang, sidt var det min kone der ingen mad fik. Det er simpelthen så dårlig service, men stadig 50% rigtig servering, så flot.

24 de maio de 2026

Kold og rå mad

Næsten 1 time inden maden kom, da den endelig kom var den kold(hummersuppe)
Hovedretterne var også kolde, og burgeren var rå, fisken var tør som meget tør, oksebryst smagte fantastisk men var desværre også kold, ærgerligt for et hyggeligt sted.
Det var noget virkeligt sødt serverings personale,

28 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Det var bestem ikke en god oplevelse.

Dato den 8.6.2025

Vi bestilte en pizza til deling, da det var eftermiddag.
Det er til dags dato den mest elendig pizza vi har fået.
Den var ikke færdigbagt, så osten lå i klumper af osteterninger, skinken var helt bleg, og ingen oregano eller andet, der kunne give den bare lidt liv, samt den smagt kun af ubagt ost.
Vi opgav at spise den, da det smagt forfærdelig.
Og da det var Kokke der leverer den til vores bord, så han han haft tid nok til at se hvad han serveret.
Vi besluttede at betale og gå, ved betaling spørg kokken om det smagte godt, hvortil vi svare at det var bestem ikke en pizza vi forventede, samt den var ikke færdigbagt.
Kokken svare at så kunne vi jo senden retur! Åhhh du er kokken kikker du ikke på det mad du server ud til vores bord, og må da forvent at de kan bage en pizza 🍕 det var ikke særligt lækkert at se på, da det var helt blegt og hvidt med oste klumper.
Tog billede, og den ene halvdel er på den anden tallerken.
Vi betalte selvfølgelig fuldpris.
Men deres måde at håndtere kritik af dårlig mad, var yderst uprofessionelt.
Og vi sagde meget stille, så ingen hørt det da vi betalte.
Kokken svaret de havde aldrig fået kritik, så det kunne han ikke tage sig af, samt han fik vores tallerkner retur og kunne se det.
Så håber at de vil oppe sig, da jeg tror de kan gøre det meget bedre😁😜

8 de junho de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais