Alt i alt er jeg tilfreds med dette…
Alt i alt er jeg tilfreds med dette køb. Blazersættet ser stilfuldt ud, sidder godt og er behageligt at have på hele dagen. Servicen var pålidelig, hvilket gjorde hele oplevelsen problemfri og stressfri.
Salivium fokuserer på moderne herrebukser, hvor komfort, pasform og kvalitet er i centrum. Vores bukser er designet til hverdagsbrug med slidstærke materialer og god bevægelsesfrihed. Vi lægger vægt på enkelhed, gennemsigtighed og en tryg købsoplevelse. Salivium er for mænd, der ønsker komfortable bukser med et tidløst udtryk.
De Entree 201, 1101HG, Amsterdam, Holanda
Não respondeu a opiniões negativas
Fantastisk værdi for pengene. Skoene er behagelige, åndbare og nemme at vedligeholde. Hele forløbet fra bestilling til levering forløb problemfrit og uden besvær.
Jeg har for nylig bestilt disse fløjlsbukser, og jeg er virkelig glad for det klassiske vintage-look. Stoffet føles blødt og behageligt, hvilket er præcis, hvad jeg havde forventet. Pasformen er afslappet, men ser stadig stilfuld ud. Leveringen forløb problemfrit og til tiden.
Stoffet føles blødt og er ikke for tungt, hvilket gør det velegnet til sommerbrug. Pasformen sidder godt i taljen og falder naturligt. Jeg havde dem på i et par timer og følte mig ikke ubehageligt tilpas på noget tidspunkt.
Do not buy clothes here, for so many reasons.
The shop is based in the Netherlands, but appears to act as a proxy for a Chinese company. I have no issue with products being made in China, but here it feels like they are trying to hide it.
The delivery time is over four weeks, yet they charge your credit card immediately.
My trousers have now arrived, and the quality is extremely poor. The fabric is so thin that it is see-through. They are completely unusable.
Also contacted the firm: No reply.
Money wasted. Never again.
March 7, 2026 update
There are only two other reviews on Trustpilot, and they look suspicious. They appear to be from female accounts with very few and insignificant reviews, yet they praise the clothes while giving detailed personal descriptions of how the men’s clothing looks and feels. Red flag
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.