Informações sobre a empresa

1. Escola de Dança
  2. Aulas de salsa

Salsamas – Fit door dans Salsamas is een gezellige dans- en sportstudio in Amersfoort waar plezier, beweging en verbinding centraal staan. We bieden salsa-, bachata- en Ballroomlessen voor alle niveaus, aangevuld met nieuwe sportieve groepslessen zoals Zumba, Latin Solo, Kadance, Steps en Linedance. Of je nu wilt werken aan je conditie, nieuwe mensen wilt ontmoeten of gewoon zin hebt in positieve energie: bij Salsamas voel je je meteen thuis. Onze lessen zijn toegankelijk voor iedereen, met of zonder ervaring en worden gegeven in een warme, open sfeer. Daarnaast organiseren we elke vrijdagavond een Latin Café: dé plek om vrij te dansen, te oefenen en onderdeel te worden van onze community. Kom sfeer proeven en ervaar het zelf

Informações de contacto

4,3

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

13 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Hele fijne dansschool

Salsamas is een ontzettend fijne dansschool waar je met plezier verschillende dansstijlen kunt leren. De docenten zijn betrokken en geven tijdens de lessen veel persoonlijke begeleiding, wat echt helpt om stappen snel onder de knie te krijgen. Het tempo is prettig en goed te volgen, waardoor je uitgedaagd wordt zonder dat het overweldigend is. Daarnaast organiseert Salsamas regelmatig themafeesten: supergezellig en een perfecte manier om het dansen in een ontspannen sfeer in praktijk te brengen. Aanrader dus!

23 de janeiro de 2026

Persoonlijke aandacht

De persoonlijke aandacht van Sanne en team bij de lessen en de tips voor pers. lichaamshouding maken mijn ervaring tot een feest. De lichtheid van Sanne straalt en de ongedwongen speelsheid maken het tot een heerlijke sfeer.

20 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Hele goede en gezellige dansschool

Lerares Sanne is by far de beste en fijnste salsaleraar/lerares die ik heb gehad. Ik heb meerdere leraren gehad, maar nog niet eerder een leraar die zo ontspannen en goed les geeft. Elke les is een prettige ervaring. Op deze manier is salsa leren dansen naast leerzaam, ook echt heel erg leuk om te doen.

15 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Na een hele lang dans pauze te hebben…

Na een hele lang dans pauze te hebben gehad is het heerlijk om mij bij salsamas het dansen weer op te pakken. Een dansschool die in het begin staat van iets moois! Sanne heeft al het geduld om ons het salsa te leren.
Samen met andere cursisten is het een hele gezellige uitdaging!

21 de maio de 2025

Heel toegankelijke dansschool

Heel toegankelijke dansschool.
Sanne is enthousiast en zeer gedreven. Ze besteed veel aandacht aan details zodat je je uiteindelijk steeds zekerder op de dansvloer bevind.
Blij dat ik Salsamas heb gevonden!

23 de maio de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Sanne van Salsamas is echt een…

Sanne van Salsamas is echt een topdocente!
Met veel plezier, geduld, duidelijke uitleg en persoonlijke aandacht maakt ze van elke les een swingende aangelegenheid. Van beginner tot gevorderde danser: dit is de plek om je ‘moves’ te leren en perfectioneren!

Classificada 2 em 5 estrelas

Ondanks het feit dat Sanne haar best…

Ondanks het feit dat Sanne haar best doet is er veel ruimte voor verbetering op de volgende gebieden: Sfeer, het mag allemaal wel wat gezelliger, de danspasjes worden te weinig geoefend. Elke week wordt er een nieuwe danspas aangeleerd waardoor je de danspas van de week ervoor vergeet en niet oefent.

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een heerlijke danslessen van Sanne…

Wat een heerlijke danslessen van Sanne met haar talrijke mooie assistentes. En zo fijn dat ik zoveel tijd krijg om te herhalen en het echt goed te leren. Met heel veel tips en adviezen. Ook een heerlijke ruime spiegelzaal met parketvloer. Dank Sanne

Classificada 5 em 5 estrelas

Leuke lerares die duidelijke…

Leuke lerares die duidelijke instructies geeft met aandacht voor verschillende aspecten in het dansen zoals het aanbrengen van styling, de overeenkomsten/verschillen met andere dansstijlen en het ontwikkelen van een gevoel voor de muziek.

Classificada 5 em 5 estrelas

Salsa dansen met een personal touch

Salsa dansen met een personal touch. Sanne begeleid de groep op een fijne en gestructureerde manier. Het leren van de salsa figuren en bachuetta figuren zijn zo aangeleerd. Daarnaast is de dansschool een gezellige omgeving. Waar ook een drankje kan nuttigen. Elke vrijdag vrijdansen zonder kosten. Helemaal top dus.

21 de maio de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.