Informações sobre a empresa

3. Electricista
  4. Consultor de iluminação
  5. Reparação de máquinas de lavar roupa e máquinas de secar roupa

Escrito pela empresa

Salten El er en elinstallationsforretning, som tilbyder en bred vifte af el-løsninger til både private og erhvervskunder. Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, og vi sætter en ære i at levere gode service, overholde aftaler og udføre kvalitetsarbejde. Vi kan hjælpe dig med alt inden for el-installationer, såsom: Datanetværk: Vi kan installere og vedligeholde datanetværk i dit hjem eller din virksomhed, så du får en stabil og hurtig internetforbindelse. Vi er også Zyxel forhandler, så vi kan levere det bedste udstyr til dit netværk. Brandventilation: Vi er certificeret i brandventilation, og vi kan sørge for, at dit værksted, lager eller andet lokale opfylder lovens krav til brandsikkerhed. Vi kan installere et moderne og effektivt system, som kan styres automatisk eller manuelt. Smart home løsninger: Vi kan konvertere dit gamle IHC system til en smart home løsning, som gør det nemt og bekvemt at styre belysning, varme, alarm og andre funktioner i dit hjem. Vi kan også rådgive dig om, hvilke smart home produkter, der passer bedst til dine behov og ønsker. Andet: Vi kan også hjælpe dig med andre el-opgaver, såsom belysning, el-tavler, varmepumper, solceller, el-biler og meget mere. Vi har kompetencer og erfaring inden for alle typer af el-installationer, og vi holder os altid opdateret med den nyeste teknologi og viden. Hos Salten El får du en professionel og pålidelig elinstallatør, som lytter til dine behov og leverer løsninger, der passer til dig. Vi giver altid et uforpligtende tilbud, og vi har konkurrencedygtige priser. Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med dit el-projekt. 😊

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Havde fået en delvis strømafbrydelse og…

Havde fået en delvis strømafbrydelse og kontaktede Salten El. Fik hurtigt aftalt det videre forløb og vi havde fornøjelsen af at have besøg af Ermin, der er en både meget behagelig og meget kompetent håndværker. Fejlen blev rettet meget effektivt og samtidig fik vi en ny god løsning på sensortænding af det udvendige lys. Kan kun anbefale firmaet.

19 de dezembro de 2025
logótipo da Salten El

Resposta da Salten El

Hej Jens Ove, tak for den gode anmeldelse og dejligt at du er tilfreds med Ermins service.

Jeg havde besøg af Ermin

Jeg havde besøg af Ermin, elektriker, for at udbedre fejl i forbindelse med en tilstandsrapport.
Han kom til tiden, var meget dygtig, effektiv og professionel, og samtidig smilende og imødekommende.

Arbejdet blev udført hurtigt og grundigt, og jeg har ærligt talt aldrig mødt en elektriker, der var så professionel som ham.
Jeg vil uden tøven bruge ham igen fremover og kan varmt anbefale ham til alt el-arbejde.

16 de dezembro de 2025
logótipo da Salten El

Resposta da Salten El

Hej Jesper, tak for positive svar. Og dejligt at du er tilfreds med vores/Ermins service. Mvh Per Have

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi skulle havde brugt dem fra start

Vi har været igang med en større renovering af vores overetage og været uheldig med elektrikerne vi har haft forbi, men så fik vi kontakt til Salten El og få dage efter kom Ermin forbi.

En utrolig venlig fyr som med det samme giver følelsen af, at han har hjertet det helt rigtige sted.

Han fik en checkliste af forskellige ting som skulle laves, alt fra dataudtag på 2 værelser, udendørs lampe og montering af strømstik i vores køkkenø, bare for at nævne nogle af opgaverne. Jeg tror ikke jeg har oplevet en elektriker arbejde så effektivt før. Alle opgaverne blev løst og der er ingen finger at sætte på noget af det.

Jeg har kun varme ord at dele om virksomheden.

10 de novembro de 2025

Fantastisk service

Fantastisk service. Havde strømudfald fredag aften kl. 23.00 ringede til døgntelefonen hos Salten El og fik en lidt træt 😉 men fattede elektriker i røret, han forsikrede mig om at jeg roligt kunne lægge mig til at sove, og at de ville komme lørdag morgen og finde ud af hvad der var galt.
Lørdag morgen stod en yderst kompetent person i døren og gik systematisk til opgaven, efter 2 timer havde han fundet fejlen, (som ikke havde med elnetværket at gøre), fixet strømudfaldet og givet mig en udførlig liste over hvad der skulle laves så det ikke opstod igen, som jeg kunne sende videre til det firma der skulle løse den. FANTASTISK SERVICE

9 de fevereiro de 2022

Salten EL

Jeg har nu brugt Salten el til en del opgaver, og trods bump på vejen er jeg ret begejstret for dem.
Jeg er ret stor fan af ejeren, som er enormt serviceminded og har stort fokus på at få løst de problemer, der måtte opstå.
Det virker som om, han prioriterer at sende lærlinge ud til opgaver (måske fordi jeg primært har små opgaver), så de kan få den erfaring, som er nødvendig. At han tager det ansvar, betyder meget. Dét er dog også de “bump”, jeg har mødt som forbruger, da en lærling jo ofte kræver mere tid og mit fokus naturligvis ligger mest på min egen økonomi. Her har der dog ingen slinger været. Regningen er blevet tilpasset og hængepartier er blevet løst af en anden. Jeg har skulle være tålmodig, men det kan jeg sagtens acceptere, både fordi løsningen er landet med noget, jeg er tilfreds med, men også fordi en lærling også skal have en chance - og jeg har KUN mødt meget søde og rare unge mennesker, der har ydet deres bedste.
Jeg har stadig el-opgaver, jeg skal have løst, og jeg ringer 100% til Salten El igen.

1 de novembro de 2021

Super god service!

Vi skulle have løst en hasteopgave med en gammel skjult installation og Per sendte en medarbejder allerede samme eftermiddag. En meget venlig elektriker der løste problemet hurtigt og professionelt. Super god oplevelse!

25 de outubro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde bøvl med min IHC styring og…

Jeg havde bøvl med min IHC styring og havde haft to andre elektrikere til at kigge på det, men de kunne ikke gøre det færdigt, så jeg hørte om Salten el fra en kammerat, der sagde hvis der er nogen der kan så må det være dem😁
De gjorde et fint stykke arbejde og de overholdte aftalen om tidspunkt for at udføre arbejdet. (det er ikke en selvfølge)
Så jeg vil klart anbefale dem til venner og bekendte

Mvh Rasmus

6 de julho de 2020

Vælg Salten El.

Salten El ved Per Have har siden 2013 været vores faste installatør 24/7
Projekteret lys og kraft installationer i ældre haller. Flytning & installation af stor produktions line inkl. installation af nyt tavle rum – alt gik efter bogen og en perfekt opstart hen over en sommerferie! Super - når et nyt firma står og falder med opstart til aftalt tid.
Udført flere gennemgribende renoveringer af el-installationer i samarbejde med anerkendt automations firma. Aftaler er altid blevet overholdt – Per’s ansatte er kompetente og altid imødekomme. Hvis der skal knokles igennem er der ingen brok.
Super service – set i bakspejlet, kunne vi ikke have valgt bedre samarbejdspartner som vi varmt kan anbefale. 👍

13 de abril de 2019
Classificada 2 em 5 estrelas

DYRT dyrt Dyrt

Per er let at snakke med, og fik mig hurtigt overtalt til at projektet var overskueligt så vi afregnede bare baseret på timer og materialer.

Deres elektriker jeg havde ude, arbejdede dog utroligt langsomt, og kvaliteten af håndværket levede ikke op til forventning. Byttede rundt på ledninger i en kontakt, så vi var uden strøm regelmæssigt pga. hpfi slog fra.

Alt i alt en meget dyr løsning, på en simpel opgave (montering af stikkontakter og paneludtag) Ville fraråde at bruge Salten El til andre.

21 de agosto de 2018
Classificada 4 em 5 estrelas

Godt arbejde

Fint udført arbejde. Flinke folk og de virker meget kompetente. De er i den dyre ende, men virker dog til at være effektive, når de er på.

Eneste anke var at da de skulle skifte en nyere kontakt fra en enkelt-afbryder til en dobbelt-afbryder, valgte de at tage den afmonterede enkelt-arbryder med hjem. Når der faktureres i omegnen af 200kr for en ny afbryder, må man gerne spørge kunden om man skal lade den gamle ligge.

Vi er alt i alt godt tilfredse og vil gerne bruge dem igen.

21 de dezembro de 2013
Classificada 3 em 5 estrelas

Godt arbejde, men til overfakturering...

Salten El har lavet diverse el i mit hus - på nyt badeværelse, diverse el i køkken samt nogle andre småting.

Det færdige resultat er der intet at udsætte på, men jeg endte med at blive faktureret for over 6 timer mere, end de reelt havde været her + de var nødt til at komme i alt seks gange, så der blev mange gange klargøring (kabler, værktøj m.v. ind fra bilen) og oprydning.

Det er fair nok, de fakturerer lidt ekstra til at pakke bilen osv., men en overfakturering på 6,25 timer ud af i alt 25,25 timer er altså for meget! Det er 25% af de fakturerede timer, og så hjælper en materialerabat på 700 kr. ikke meget!

Så rigtig godt og fint arbejde, men knap så god rådgivning og elendig planlægning og fakturering af antal timer.

9 de novembro de 2011
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais