Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Voor ondernemers door ondernemers , zonder kleine lettertjes. Dit sprak me meer aan dan een aov bij een grote verzekeraar . Het intakegesprek verliep prettig en duidelijk en is laagdrempelig.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

6 jaar geleden de keuze gemaakt voor Samsam. Doel: ik wil 2 jaar zekerheid van inkomen mocht mij iets overkomen. Reden om voor Samsam te kiezen: Transparant, controle via een arbodienst, korte... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Mij zelf als zzpér verzekeren werd een kostbare zaak. Samsam bied een goed alternatief en betaalbaar. Je betaald alleen de maandelijkse kosten, geld wat overblijft is van jou en kan je terug krijgen.... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Seguro de protecção de rendimentos

SamSamkring: een eerlijk inkomen bij arbeidsongeschiktheid voor ZZP'ers en ondernemers. SamSamkring is het eerlijke betaalbare alternatief voor een AOV. - Eenvoudig online te regelen. - Zonder medische keuring. - Ook voor 60+ ers en starters. - Een netto inkomen van € 1000 tot € 6000 netto. - Persoonlijke begeleiding van de arbodienst. Als jij ziek bent, ontvang jij (na twee maanden eigen risico) schenkingen van de andere leden voor een periode van maximaal 24 maanden. Het totale bedrag dat je ontvangt kies je zelf, ieder bedrag tussen €1.000 en €6.000 netto kan. Dit mag niet meer zijn dan 80% van jouw gemiddelde netto inkomen uit onderneming.

Informações de contacto

4,7

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

30 opiniões

Voor ondernemers door ondernemers

Voor ondernemers door ondernemers , zonder kleine lettertjes.
Dit sprak me meer aan dan een aov bij een grote verzekeraar .

Het intakegesprek verliep prettig en duidelijk en is laagdrempelig.

17 de abril de 2026

Resposta da Samsamkring

Fijn dat je een prettige intake had en van harte welkom bij SamSamkring, Natasja!

Een fantastisch concept.

Ik ben zo blij dat ik werd aangeraden om me bij SamSam aan te melden, het is een geweldig alternatief voor een AOV (Advanced Visit). Een laagdrempelig intakegesprek en een persoonlijke benadering. Ik vind het vooral fijn dat de organisatie geen commerciële, zakelijke uitstraling heeft.

3 de abril de 2026

Resposta da Samsamkring

Wat mooi om te lezen dat een nieuwe deelnemer gelijk zo enthousiast is over SamSamkring. Dank voor je mooie woorden Gulli, en van harte welkom!

Een eerlijke en transparante AOV

Een eerlijke en transparante Arbeids Ongeschiktheid Voorziening voor zelfstandigen. Zowel eenmanszaak als zzp’er. Landelijk georiënteerd en het bestuur legt jaarlijks verantwoording af aan de leden middels de ALV.

24 de março de 2026

Resposta da Samsamkring

Dank voor je review Rob! Mooi dat je zo betrokken bent bij SamSamkring.

Classificada 5 em 5 estrelas

Sinds vandaag ben ik lid van…

Sinds vandaag ben ik lid van SamSamkring. Zojuist heb ik een prettige en laagdrempelige intake gehad. De uitleg was helder, het proces transparant en al mijn vragen zijn beantwoord. Ik vind het een prachtig alternatief voor een AOV!

23 de fevereiro de 2026

Resposta da Samsamkring

Van harte welkom Joost! Wij vinden het belangrijk om met iedere deelnemer een korte intake te doen. Zo weet je precies waar je aan begonnen bent en krijg je antwoord op al je vragen. Duidelijkheid over je arbeidsongeschiktheidsvoorziening is zo belangrijk.

fijne club

fijne club. duidelijk en het geeft je als ondernemer een goed gevoel dat je met elkaar voor elkaar zorgt.

23 de fevereiro de 2026

Resposta da Samsamkring

Dank Annelies, fijn dat je meedoet met de club!

Goed alternatief voor traditionele AOV

Crowdsurance, een prachtig alternatief voor de traditionele AOV. Toen ik ondernemer werd kon ik vanwege mijn ziektehistorie geen AOV krijgen. Vreemd, want ik ben juist nooit gezonder geweest dan nu! Bij Samsamkring ben je geen statistiek, maar in de eerste plaats mens, en volwaardig onderdeel van een collectief dat zorgdraagt voor elkaar. Menselijk én professioneel, door de inzet van een professionele arbodienst als je onverhoopt ziek wordt en gerund door mensen met verstand van zaken, vanuit een heldere visie. Als ik nu in aanmerking zou komen voor een 'reguliere' AOV zou ik de voorkeur geven aan Samsamkring. Blij dat het er is.

1 de junho de 2025

Resposta da Samsamkring

Hoi Kim, Wat een mooie review, heel hartelijk dank. Wij vinden dat iedere ondernemer een inkomen bij ziekte moet kunnen regelen, ongeacht medische historie. Fijn dat je meedoet, je bent welkom!

Classificada 5 em 5 estrelas

Het vangnet als het even goed tegen zit…

Het vangnet als het even goed tegen zit met je lichamelijke gezondheid. Heldere communicatie, transparant, begripvol en correct.

20 de fevereiro de 2026

Resposta da Samsamkring

Dankjewel voor je heldere review Cha! Fijn dat je meedoet.

Classificada 5 em 5 estrelas

Je weet precies waar je aan toe bent

Bij Samsam weet je precies waar je aan toe bent voor als je onverhoopt ziek wordt. Ben al jaren blij met dit initiatief waar iedereen welkom is zonder voorbehouden, en waar heldere communicatie de normaalste zaak van de wereld is.

11 de fevereiro de 2026

Resposta da Samsamkring

Hoi Froukje, dankjewel. Dat is precies wat wij belangrijk vinden: transparante en duidelijke communicatie. Want als je ziek bent heb je al genoeg aan je hoofd.

Classificada 5 em 5 estrelas

SamSamk kring belooft en levert!

SamSamk kring belooft en levert!
Al 6meer dan 6 jaar een stabiel, veilig en zeker gevoel met de SamSam-kring. De solidariteit, het collectieve model, de ARBOcheck en benaderbaarheid zijn super!
Zeer aanbevolen Hans Hoekstra - Marktwijs Consultancy

30 de janeiro de 2026

Resposta da Samsamkring

Dankjewel Hans, voor deze mooie aanbeveling! Fijn dat je al zo lang mee doet.

Keuze voor Samsam

6 jaar geleden de keuze gemaakt voor Samsam.
Doel: ik wil 2 jaar zekerheid van inkomen mocht mij iets overkomen.
Reden om voor Samsam te kiezen: Transparant, controle via een arbodienst, korte lijnen, vriendelijk contact.
Kortom prima geregeld en verder geen omkijken naar.
Arno

21 de janeiro de 2026

Resposta da Samsamkring

Dankjewel voor je vertrouwen en voor je mooie review, Arno!

Classificada 4 em 5 estrelas

Goede service van Samsamkring.

Goede service van Samsamkring.
Vriendelijke medewerkers en kijk/denk graag met je mee over zaken zoals AOV.

21 de janeiro de 2026

Resposta da Samsamkring

Dankjewel Jolanda, je bent welkom bij SamSamkring en we denken inderdaad graag met je mee!

Gewoon laagdrempelig en goed

Gewoon laagdrempelig en goed. Prima communicatie. Gelukkig de schenkingen nog nooit nodig gehad.

Resposta da Samsamkring

Dankjewel voor je review; fijn dat je SamSamkring laagdrempelig toegankelijk en goed vindt!

Classificada 5 em 5 estrelas

Veilig, professioneel en eerlijk!

Ik ben vanaf het eerste uur aangesloten bij SamSamkring en heb geen seconde spijt. Het voelt veilig, professioneel en eerlijk. Ik kan het elke ondernemer aanraden, en dat doe ik dan ook geregeld!

Resposta da Samsamkring

We zijn blij met ambassadeurs zoals jij, dankjewel Bas!

Classificada 5 em 5 estrelas

Prima besparing op langlopende AOV door…

Prima besparing op langlopende AOV door eerste twee jaar hier onder te brengen. Goede service en bereikbaarheid.

Resposta da Samsamkring

Dank voor je review Michel! Veel van onze deelnemers combineren inderdaad hun deelname aan SamSamkring met een reguliere AOV en dat levert een mooie besparing op.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.