Samtext International AS Opiniões 306

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Samtext har bistått Search Planet og meg i operativt arbeid med oversettelser i kunderelaterte arbeider over en tid. Tilbakemeldinger er gode. Jeg er meget godt fornøyd med det faglige håndtverket. Sa... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi fikk oversatt norsk tekst til 13 språk. Service og raskt sluttprodukt var svært tilfredsstillende, dette i tillegg til at vi fikk tre innvandrere fra ulike språk grupper til å gjennomlese «sine spr... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Svært god service fra Samtext, og ikke minst en solid oversettelse av en bok på 42 sider fra norsk til engelsk. Oversettelsen er teksttro og korrekt, samtidig som språket flyter godt. Oversetteren har... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

God kundeservice og hyggelig personale, rask leveringstid. Fint at teksten ble levert i to formater- ett renskrevet og ett med track-changes. Selve språkvasken var ganske enkel og gikk mest på feilsta... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Tradutor
  2. Agência de Marketing
  3. SEO

Sobre Samtext International AS

Escrito pela empresa

Tekstbyrå & oversettelsesbyrå. Spesialist på flerspråklig markedsføring. Nordens mest kvalitetsbevisste tekstforfattere, skribenter, tekstere, oversettere og korrekturlesere.

ORIGINALTEKST – reklame- og markedsføringstekster, teknisk dokumentasjon, og innhold til nettsider, sosiale medier og trykksaker.

VERSJONERING – konvertering av reklame- og markedsføringstekster til et annet språk enn de er forfattet på, og for et annet land enn de opprinnelig er ment for.

OVERSETTING – kommersielle tekster (kontrakt, jus, økonomi, produktpresentasjoner, bedrifters egenpresentasjon), dokumentasjon, akademiske tekster, audiovisuelle tekster (filmmanus, dubbemanus, dialoger) og faglitteratur.

UNDERTEKSTING – videoer, reklamefilmer, dokumentarfilmer og spillefilmer

TEKSTFORBEDRING – redigering, språkvask og korrektur.

SAMTEXT NORWAY AS

Escrito pela empresa

Spreading the power of the written word
Samtext er en av Nord-Europas mest kvalitetsbevisste leverandører av tekstforfatter- og språktjenester til bedrifter og organisasjoner. Moderskipet ligger i Norge, med søsterkontorer i Sverige, Danmark, Finland og UK. Byrået har tekstforfattere, skribenter, oversettere, tekstere, redaktører, språkvaskere og korrekturlesere som leverer tekster i ulike sjangere til ulike brukerflater. Å jobbe med innhold er vår lidenskap, enten det er å skrive kreativt eller oversette. Vi tror på ordets makt, og har ett mål: Å gi deg fantastisk gode tekster.

Glimrende tekster

En dårlig tekst blir ignorert. En god tekst blir lest. En glimrende tekst blir husket, og i tillegg får den folk til å reagere.

Vårt arbeid er basert på prinsippet «exchange in abundance»: å gi mer enn vi får. Kunden skal være sikker på at det han mottar, er mer verdt for ham enn pengene han betaler for det. Uansett hvor lang tid det tar eller hvor mye arbeid det innebærer, skal teksten være gjennomarbeidet. Og glimrende.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

GOD OPPFØLGING

RASKE TILBAKEMELDINGER. GOD OPPFØLGING UNDERVEIS OG GODT RESULTAT LEVERT SOM AVTALT

3 de junho de 2025

Resposta da Samtext International AS

Takk for tilbakemeldingen - hyggelig å høre!

Kvalitet for pengene

Alltid rask og god håndtering av oversettelser! Jeg vet at jeg får kvalitet for pengene.

1 de abril de 2025

Resposta da Samtext International AS

Takk for tilbakemeldingen - veldig hyggelig å høre!

Classificada 1 em 5 estrelas

Företaget skickar spam och kontaktar…

Företaget skickar spam och kontaktar mig flera ggr om trots att jag uttryckligen bett dom att inte kontakta mig mer.

26 de fevereiro de 2025
Opinião espontânea

Resposta da Samtext International AS

Takk for tilbakemeldingen, vi beklager selvfølgelig dette! Etter hva vi kan se, har du mottatt 2 e-mails fra oss. Vår policy er å ikke sende folk marketingmateriell uten at de har sagt ja til det først, men her har ikke denne rutinen vært fulgt. Vi har nå innskjerpet policyen overfor våre medarbeidere. Mvh Trond Samstad, VD Samtext International.

Classificada 5 em 5 estrelas

Samtext AS er et fremragende selskap å…

Samtext AS er et fremragende selskap å jobbe for som oversetter. De setter en høy standard for kvalitet og profesjonalitet, noe som gjør det både utfordrende og givende å være en del av teamet. Samtext legger stor vekt på presis språkbruk og nøyaktig oversettelse, samtidig som de sørger for å tilpasse tekster til kulturelle og kontekstuelle forhold.

Arbeidsmiljøet er støttende, og ledelsen verdsetter hver enkelt oversetters kompetanse og erfaring. De tilbyr gode verktøy og ressurser som gjør det enklere å levere arbeid av høy kvalitet, og de er alltid åpne for tilbakemeldinger og forbedringer. Samtext prioriterer både kundens behov og oversetterens arbeidsforhold, noe som skaper en balansert og respektfull arbeidsplass.

Jeg setter stor pris på å være en del av et selskap som verdsetter språklig kvalitet og gir muligheter til å utvikle seg innenfor oversetterbransjen. Anbefaler Samtext AS på det sterkeste for både oversettere og kunder som søker pålitelig og profesjonell oversettelse!

12 de abril de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais