Samtext har bistått Search Planet og meg i operativt arbeid med oversettelser i kunderelaterte arbeider over en tid. Tilbakemeldinger er gode. Jeg er meget godt fornøyd med det faglige håndtverket. Sa... Ver mais
A empresa respondeu
Vi fikk oversatt norsk tekst til 13 språk. Service og raskt sluttprodukt var svært tilfredsstillende, dette i tillegg til at vi fikk tre innvandrere fra ulike språk grupper til å gjennomlese «sine spr... Ver mais
Svært god service fra Samtext, og ikke minst en solid oversettelse av en bok på 42 sider fra norsk til engelsk. Oversettelsen er teksttro og korrekt, samtidig som språket flyter godt. Oversetteren har... Ver mais
God kundeservice og hyggelig personale, rask leveringstid. Fint at teksten ble levert i to formater- ett renskrevet og ett med track-changes. Selve språkvasken var ganske enkel og gikk mest på feilsta... Ver mais
Escrito pela empresa
Escrito pela empresa

En dårlig tekst blir ignorert. En god tekst blir lest. En glimrende tekst blir husket, og i tillegg får den folk til å reagere.

Pilestredet 28, 0166, Oslo, Noruega
Trevliga och duktiga på sitt jobb. Man kan lita på deras resultat.

Resposta da Samtext International AS
Snabb hjäp med bra översättning från svenska till danska

Resposta da Samtext International AS
RASKE TILBAKEMELDINGER. GOD OPPFØLGING UNDERVEIS OG GODT RESULTAT LEVERT SOM AVTALT

Resposta da Samtext International AS
Alltid rask og god håndtering av oversettelser! Jeg vet at jeg får kvalitet for pengene.

Resposta da Samtext International AS
Företaget skickar spam och kontaktar mig flera ggr om trots att jag uttryckligen bett dom att inte kontakta mig mer.

Resposta da Samtext International AS
Språkvasker viste interesse og ga gode forslag til endringer.

Resposta da Samtext International AS
Levert på tid og gjennomgående god kvalitet.

Resposta da Samtext International AS
Samtext AS er et fremragende selskap å jobbe for som oversetter. De setter en høy standard for kvalitet og profesjonalitet, noe som gjør det både utfordrende og givende å være en del av teamet. Samtext legger stor vekt på presis språkbruk og nøyaktig oversettelse, samtidig som de sørger for å tilpasse tekster til kulturelle og kontekstuelle forhold.
Arbeidsmiljøet er støttende, og ledelsen verdsetter hver enkelt oversetters kompetanse og erfaring. De tilbyr gode verktøy og ressurser som gjør det enklere å levere arbeid av høy kvalitet, og de er alltid åpne for tilbakemeldinger og forbedringer. Samtext prioriterer både kundens behov og oversetterens arbeidsforhold, noe som skaper en balansert og respektfull arbeidsplass.
Jeg setter stor pris på å være en del av et selskap som verdsetter språklig kvalitet og gir muligheter til å utvikle seg innenfor oversetterbransjen. Anbefaler Samtext AS på det sterkeste for både oversettere og kunder som søker pålitelig og profesjonell oversettelse!
Mycket bra och snabb leverans utan något krångel

Resposta da Samtext International AS
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.