Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Er wordt snel geleverd, product is goed verpakt. Zwammen groeien goed en dat is bijzonder om te zien. Alleen de handleiding zou iets uitgebreider mogen; er zijn nog steeds logische vragen te bedenken... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ok, de verzendkosten vanuit België waren prijzig, om dit te compenseren kreeg ik zonder vragen een gratis portie erbij. Het chatten via de site was bijzonder hulpzaam en verliep heel vlot.

Classificada 5 em 5 estrelas

Graag wilde ik een wat eikenhouten stammetjes enten met verschillende eetbare paddestoelen, maar ik had hier nog een aantal vragen over. Sam nam ruim de tijd en moeite om me te helpen in dit idee, zod... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Snelle levering en advies per mail. Het eindresultaat weten we natuurlijk pas als de zwammen wel of niet gaan groeien…..

Informações sobre a empresa

1. Loja de comida natural
  2. Loja de comida saudável

Bij Samzwam delen we onze passie voor het thuis kweken van eetbare paddenstoelen. We maken het je makkelijk: met onze kweeksets en producten kun je eenvoudig zelf aan de slag. Zo ontdek je hoe leuk het is om je eigen paddenstoelen te laten groeien. Vers, lokaal en duurzaam.

Informações de contacto

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

207 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Super behulpzaam

Ik ben goed geholpen. Het was voor mij de eerste keer om zwammen te kweken en kon met al mijn vragen terecht.

22 de janeiro de 2024

Resposta da Samzwam

Bedankt voor de review! Ik hoop dat je goed resultaat hebt gehad

Super product & snelle levering

De twee oesterzwammen-kweeksets waren er heel snel, en doen het geweldig, 5 dagen na ontvangst ontstaat er al een oesterzwammen-oerwoud in onze badkamer, veel zin in de eerste oogst :)

16 de janeiro de 2024

Resposta da Samzwam

Nog bedankt voor de review. Ik hoop dat de zwammen hebben gesmaakt

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede producten en webwinkel voor paddestoelen kwekers

Ik heb bleke oesterzwambroed besteld bij SamZwam en ik heb een goede hoeveelheid van het product gekregen. Ik gebruik het om oesterzwammen te kweken op koffiedik. Het lukte snel om de oesterzwam in mijn emmer te activeren. De levering was snel en veilig. Een echte aanrader.

12 de janeiro de 2024

Resposta da Samzwam

Nog bedankt voor de review. Ik hoop dat je goede resultaten hebt gehad met het broed

goeie support

Ik kreeg heel snelle en goeie support bij vragen.

4 de janeiro de 2024

Bedankt voor de review

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering en goede service

Snelle levering en goede service. Een extra pluspunt is de duurzame verpakking en persoonlijke boodschap.

8 de janeiro de 2024

Resposta da Samzwam

Bedankt voor de review en mooi dat je opmerkt dat we alles zo duurzaam mogelijk proberen te doen

Classificada 4 em 5 estrelas

Top!

Super plugjes en er zat een lief kaartje bij. Beetje weinig was om mee af te dekken, maar dat kan ook aan onze beginnersskills liggen

19 de dezembro de 2023

Resposta da Samzwam

Nog bedankt voor de review

Uitstekende service

Uitstekende service. Direct en prettig contact op vragen en oplossingen voor levering en transport.

19 de dezembro de 2023

Bedankt voor de review

Bijzonder kado

Ik heb begin dit jaar een oesterzwammen kweekset kado gekregen. Ik heb de kweekset in de badkamer, voor het raam aan de noordzijde van het huis gezet en dagelijks met een plantenspuit de kweekset vochtig gehouden. De weken erna heb ik met bewondering gekeken naar de groei van de paddenstoelen. Prachtig hoe de paddenstoelen zich ontwikkelen! We hebben 4x kunnen oogsten. Nu een set kado gedaan aan iemand anders. De bestelling werd snel geleverd. Ik kan het iedereen aanraden.

11 de dezembro de 2023

Resposta da Samzwam

Hé Tamara, Nog bedankt voor je mooie review. Ik hoop dat het kado ook in de smaak is gevallen

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.