Informações sobre a empresa

2. Assistência técnica de informática
  3. Suporte e serviços para computadores
  4. Serviço de instalação eléctrica
  5. Web designer

Sanderson Consulting is een IT Consultancy, Value Added Reseller (VAR) van vele IT-oplossingen en Managed Service Provider (MSP) voor de het ZZP/SMB segment op alle gebieden en aspecten van IT (full-stack) waardoor wij in staat zijn fit-for-purpose oplossingen te realiseren onder break-fix of MSP SLA-modellen.

Informações de contacto

4,2

Bom

TrustScore: 4 em 5

6 opiniões

Excellente service

Sanderson Consulting heeft op het kantoor een televisie aangesloten, gemonteerd & voor een bijpassende soundbar de montage verricht.

Sanderson Consulting gaat vakkundig te werk & communiceert duidelijk over zijn acties en geeft met alle vriendelijkheid advies! Voor toekomstige werkzaamheden die binnen de expertise van Sanderson Consulting vallen zal ik zeker opnieuw de service inschakelen.

25 de junho de 2024

Vervanging Van Bestaande Wifi Infrastructuur

Wolf Louis van Sanderson Consluting heeft ons uitstekend geholpen bij de vervanging en verdere fine-tuning van de bestaande wifi infrastructuur in ons kantoor in Den Haag. Hij heeft ons veel werk uit handen genomen door het contact met de fabrikant, probleemoplossing van hardware-mismatch, implementatie, testen en tot in detail inregelen van deze cloud-gebaseerde Wifi oplossing voor zijn rekening te nemen.
Hij is vasthoudend bij lastiger zaken, initiatief nemend in de communicatie van status updates en heeft kennis van zaken.

8 de maio de 2024

Beste Rob,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om deze zeer uitgebreide, lovende review achter te laten. Het doet ons goed te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen!

Wij staan altijd klaar, mochten wij in de toekomst nog wat kunnen betekenen.

Uitstekende service!

Sanderson Consulting heeft mij geholpen bij het aansluiten van mijn televisie, het monteren van mijn televisie, het aanleggen van mijn wifi en het aanleggen van een wifi versterker. Ik ben zelf een leek op dit gebied en heb in het verleden meermaals wifi problemen gehad. Sinds Sanderson Consulting alles heeft aangelegd, heb ik nooit meer problemen ervaren. Indien ik gedurende het traject vragen had, kon ik ze altijd stellen en werden ze binnen de kortste keren beantwoord. Daarnaast is de service onwijs vriendelijk, gezellig en klantgericht.

19 de junho de 2023

Beste Danyo,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen uw ervaring te delen!
Goed om te lezen dat alles naar wens is verlopen en u nu zonder verstoringen kunt thuiswerken en vergaderen.

Graag tot ziens!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben blij dat ik in contact met Wolf…

Ik ben blij dat ik in contact met Wolf ben gekomen. Zijn inzicht, kennis en netwerk is waardevol. Ik zal hem aanbevelen aan alle start-ups of gewoon bedrijven die willen verder groeien.

14 de novembro de 2022

Beste,

Fijn om te lezen dat ons consult u verder heeft kunnen helpen. Hartelijk dank en graag tot ziens!

Classificada 5 em 5 estrelas

Voor mijn problemen e/o vragen op ICT…

Voor mijn problemen e/o vragen op ICT gebied is Sanderson Consulting, al jaren, mijn betrouwbare en vakkundige partner.
Dick van Veen
Hotel El Cid

2 de setembro de 2022

Beste heer Van Veen,

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw beoordeling. Wij waarderen de genomen tijd hiervoor enorm.
Graag tot ziens!

Webdesign

De samenwerking met Sanderson Consulting was super fijn! Hij heeft mij geholpen om mijn website goed te laten lopen en live te zetten. Sanderson Consulting denkt mee en realiseert het precies naar wens. Ik ben er heel blij mee!

17 de fevereiro de 2021

Beste Sanne,

Hartelijk dank voor de review. Het was ons een plezier je te helpen met de website voor jouw bedrijf. We wensen je alle succes toe en kijken uit naar een mogelijke samenwerking in de toekomst😃

^Wolf Louis van Sanderson Consulting

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.