Ontvangst was vriendelijk niet opdringend en bereid ons te helpen, waarbij we flink verwend werden met drank gebak e.d. Maar ook de uitleg hoe een en ander werkt werd perfect uitgevoerd. Zelfs een dw... Ver mais
Na een lange zoektocht bij diverse meubelzaken kwamen we uiteindelijk bij Sanders in Utrecht uit. Daar was geen moeite teveel om voor ons de ideale hoekbank uit te zoeken. De verkoper Sven was zeer be... Ver mais
Vriendelijke, competente verkoper (Bryan). We waren op zoek naar een hoekbank, maar door plaatsgebrek in onze woonkamer niet mogelijk, dit werd ook direct gezegd en er werden ons andere mogelijkheden... Ver mais
Met 90 jaar ervaring is Sanders Wonen dé expert in eigentijds wonen. We hebben meubels passend in iedere woonstijl, ruimte én budget. Wij bieden de beste prijs-kwaliteit, geven standaard 5 jaar garantie en hebben veel producten op voorraad. Zo vind je gegarandeerd jouw ideale meubels, want thuis maak je samen.
Kom langs in een van onze winkels!
Holanda
Zowel bij de aankoop als bij de bezorging was er vriendelijk en deskundig personeel.
Wij zijn goed en uitgebreid geïnformeerd over de materialen, mogelijkheden en garantievoorwaarden van het aangekochte bankstel.
Aanbevelingswaardig!

Resposta da Sanders Wonen - Meubelen
Een eerlijke verkoper die ons een geweldig advies kon geven qua afmetingen en kleur
Hij verdient een dikke pluim

Resposta da Sanders Wonen - Meubelen
Alles kleuren en verschillende mogelijkheden laten zien .
Voelde me op mijn gemak

Resposta da Sanders Wonen - Meubelen
Bij Sanders-wonen zijn wij 2 x goed geholpen door een vriendelijk verkoper met kennis van zaken die in oplossingen en met je mee denkt.

Resposta da Sanders Wonen - Meubelen
Lekker luchtig, geen opdringerige verkopers. Na aankoop toch nog een aanpassing kunnen doen.

Resposta da Sanders Wonen - Meubelen
Zelfs een dwarsdoorsnee van de verschillende vullingen werd er bij gehaald.

Resposta da Sanders Wonen - Meubelen
Prima geholpen en geadviseerd door Moreno!!

Resposta da Sanders Wonen - Meubelen
Verkoper was heel vriendelijk en behulpzaam
Goede uitleg over de relaxfauteuils gehad
Eerlijke prijzen...
Wij komen hier zeker weer terug.

Resposta da Sanders Wonen - Meubelen
ze waren vriendelijk en heel netjes .
en alles is netjes afgeleverd

Resposta da Sanders Wonen - Meubelen
Prettige man die ons hielp , professioneel en duidelijk door hem de juiste sofa gevonden ( wat bij de buren niet werkte )

Resposta da Sanders Wonen - Meubelen
Leuke mensen die je helpt en erg vriendelijk. En goede kwaliteit.

Resposta da Sanders Wonen - Meubelen
Waren spontan zu Besuch und haben spontan sehr bequeme Küchenstühle gekauft. Sehr gut beraten von einem Verkaufsgenie. B. W., danke.

Resposta da Sanders Wonen - Meubelen
Bijzondere vriendelijke verkoper met kennis van zaken

Resposta da Sanders Wonen - Meubelen
Vriendelijk en behulpzame medewerkers die niets teveel is bij het zoeken naar een bank die perfect past. Via internet prima op de hoogte gehouden van de voortgang, bezorging eenvoudig in te plannen. Bezorging zelf was geweldig. Dat was echt service met een hoofdletter S!

Resposta da Sanders Wonen - Meubelen
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.