Banner for Sandstone.dk

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har haft en virkelig god oplevelse…

Vi har haft en virkelig god oplevelse med Sandstone fra første besøg i deres flotte haveudstilling med vejledning i de forskellige stentyper og muligheder, til efterfølgende super god kundeservice fra kontoret efter levering, da vi havde et par spørgsmål.
Vi har nu fået den smukkeste terrasse, som vi glæder som vi glæder os til at nyde!

16 de maio de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har købt en rund terrasse hos…

Vi har købt en rund terrasse hos Sandstone.
Vi fik en virkelig god service/behandling hele vejen igennem.
Jeg røg i lidt udfordringer undervejs og kontaktede Sandstone. Én af deres specialister guidede mig igennem ad 2 gange, og på tålmodig og professionel vis lykkedes det ham at råde mig, så terrassen nu ligger flot og stabil, så vi blot skal til at nyde den.
Tak for god service.

29 de maio de 2024
Classificada 3 em 5 estrelas

Flotte sten og levering til tiden

Flotte sten og levering til tiden.
Synes dog der var en del sten, som ikke var tykke nok. Flere sten på 1 centimeter.

24 de abril de 2023
logótipo da Sandstone.dk

Resposta da Sandstone.dk

Hej Thomas
Jeg ser først din anmeldelse på trustpilot nu. Det beklager jeg.
Fliserne har en kløvet overflade og er håndhuggede, hvorfor tykkelsen derfor kan variere.
Men det er altid sådan, at du kan ringe eller skrive til os, hvis der er noget som du er i tvivl om, eller er utilfreds med.
Jeg ved ikke, om du har haft kontaktet os, men i dit tilfælde kunne du være kommet og få byttet de fliser, som du ikke var tilfreds med.
Jeg håber, at du er tilfreds med det færdige resultat.
Vh Søren - Sandstone

Ny terrasse

I forbindelse med anlæg af ny terrasse kontaktede jeg som ikke-professionel Sandstone for råd og vejledning.

Jeg har fra start til slut i processen kun oplevet servicemindede, hjælpesomme og tålmodige medarbejdere.

Levering til tiden, og et yderst smukt resultat. Vi har nok den smukkeste terrasse med Sandstone fliser i hele Storkøbenhavn !

Jeg kan klart anbefale Sandstone som din leverandør af fliser.

TAK for samarbejdet !

25 de maio de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Ringeste vejledning

Ringeste vejledning. Købte sorte natursten. Alt var godt. Skulle så bruge 2 store trin hvor farven skulle matche nogenlunde. Sort, koks eller antracit. Jeg spurgte Sandstone om vejledning og fik leveret 2 stk brune trin. Jeg henvendte mig til Sandstone og fik at vide at de var sorte. Med stor undren og tilsendte billeder til Sandstone, hvor det er tydeligt at der er stor farveforskel, får jeg så at vide at jeg kan tage trinene med til Sorø og få dem byttet. De vejer 141 kg stykket.
En vognmand fra Tårnby vil være dyrere end købet af trinene.
Øv.

18 de agosto de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

En uheldig oplevelse..

Her er min oplevelse.

- Bestiller 112 m2 terrassefliser i Grey Sandstone + 24 m2 køresten i Grey Sandstone i april måned. Får oplyst at køresten ikke er på lager men vil komme inden for 10 uger.

- 30.6: Får mail om at alt nu er på lager og vil blive sendt samlet såfremt jeg indbetaler hele beløb med det samme. Indbetaler via bankoverførsel inden for 1 time.

10.6 kl 16.00: Bliver ringet op med besked om at kørefliser alligevel ikke kan leveres 14.6 men først kan leveres 1.7 og garanterer gentagne gange at dette leveringstidspunktet kan overholdes.

11.6: Kontakter selv Sandstone hvor jeg erfarer at køresten er lovet til andre vigtigere kunder og jeg derfor må afvente yderligere 2-3 måneder - uden dog at de kan give mig en specifik dato for hvornår de vil blive leveret.

11 de junho de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Hej Sandstone. Vi har nu modtaget…

Hej Sandstone. Vi har nu modtaget første sending sandsten på vores ordre.Ville bare lige nævne at vi har fået første klasses service ved levering af jeres fragt mand.Håber også det bliver ham der kommer med vores brosten 😉🙏🏻 Tak tak fra en meget tilfreds kunde 🇩🇰 Peter Asmussen Tuevænget 10 4000 Roskilde

9 de junho de 2021
Classificada 2 em 5 estrelas

Var glad og tilfreds med service indtil…

Var glad og tilfreds med service indtil der var betalt.

9 de abril de 2021
logótipo da Sandstone.dk

Resposta da Sandstone.dk

Hej Eva
Jeg kan se, at du har haft skrevet med vores daværende elev, om at der har været problemer med at vognmanden lavede en fragtskade, som blev anmeldt for sent, men som vi prøvede at løse.
Jeg beklager selvfølgelig, hvis du ikke har været tilfreds. Vi tilstræber ellers altid at gøre vores bedste og yde en top service.
Vh Søren - Sandstone

Classificada 5 em 5 estrelas

Sten til terrasse - SUPER service!

Vi har købt sten til vor terrasse hos Sandstone, og det hele var meget proft og vi har efterfølgende også fået SUPER service med hjælp til levering og ekstra bestilling.. Kan anbefales på det varmeste! Vi tog vejen til Sorø og besøgte dem først og fik rigtig god rådgivning. Så alt fra rådgivning til levering og service er i top. Vi fik også sten før end lovet da vi ønsket det asap.. Så top karakter herfra!!

14 de dezembro de 2020

Flot og inspirerende udstilling

Vi har endnu intet købt hos Sandstone, blot besøgt deres flotte udstilling. Et spændende sted at hente inspiration og blive realistisk på, hvad en lækker ny belægning kan løbe op i. Alexander hjalp os med gode råd og venlig betjening.

13 de maio de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har nu fået min sten

Jeg har nu fået min sten og de lever 100 % op til mine forventninger ++. Når jeg nu giver 5 stjerner, på trods af at min levering blev en hverdag forsinket, så er det fordi vi af Sandstone er blevet mødt med anerkendelse og de har påtaget sig ansvaret. Det gør en kæmpe forskel og vi handler gerne med Sandstone en anden gang.

23 de maio de 2019
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais