Goed advies gesprek met Sander. Dringt niks op en kwam met alternatieven als iets niet kon. Werkzaamheden konden snel uitgevoerd worden en de prijs was aantrekkelijk ten opzichte van andere offert... Ver mais
Wij zijn vlot en vakkundig geholpen tijdens het uitzoeken van onze badkamer in Almere. Via Sani4all hebben wij ook uit de uitvoering laten doen. Ook daarover zijn we zeer tevreden, vaklui en is sn... Ver mais
Ik heb een badkamer besteld bij Sani4all en ben over het algemeen erg tevreden. Tijdens mijn verhuizing wilde ik de badkamer graag meenemen naar het nieuwe huis, en daar deden ze helemaal niet moe... Ver mais
⁷Ik was op zoek naar een complete nieuwe badkamer. Nadat ik twee winkels had bezocht, ging ik binnen bij Sani4All. Ik werd professioneel en vriendelijk geholpen door Sander. Binnen minder dan een uur... Ver mais
Bij Sani4All bieden we badkamers voor iedereen. Wij zijn de badkamerwinkel waar we écht voor die persoonlijke benadering gaan. Dus geen verkooptrucs of gekke kortingen om onze klanten binnen te krijgen, maar direct eerlijke prijzen en persoonlijk en eerlijk advies zodra je bij ons binnenloopt. Daarnaast zijn onze badkamers van de hoogste kwaliteit, waardoor klanten lang met hun nieuwe badkamer kunnen doen. Bij Sani4All helpen we onze klanten zoals we zelf geholpen zouden willen worden.
Klanten kunnen bij ons terecht van een persoonlijk adviesgesprek tot een gratis 3D-ontwerp en zelfs de montage van de badkamer. Met 22 winkels door heel het land (en we blijven groeien!) streven we ernaar om klanten in heel Nederland te voorzien van de perfecte badkamer. Maak nu een afspraak en tot snel in een van onze winkels!
Markerkant 11 22, 1316 AH, Almere, Flevoland, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 92% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Ontzettend goed en vakkundig geholpen. Mooie materialen en snelle levering

Resposta da Sani4All - Almere
Fantastisch geholpen bij Sani4all Almere, wij genieten nu van een prachtige nieuwe badkamer en toilet.

Resposta da Sani4All - Almere
Wij hadden een nieuwe douche nodig voor onze keuken en werden hier goed geholpen. Na het bekijken van onze foto’s en maten kwamen ze snel met goeie opties. We hebben een snelle keuze kunnen maken. De levering duurde even maar we werden goed op de hoogte gehouden. Zijn nogsteeds heel tevreden met de keuze.

Resposta da Sani4All - Almere
De verkoper was heel professioneel en dacht goed met ons mee. In vergelijking met de andere bedrijven was het ook een goede prijs. We werden op de hoogte gehouden van de levering en het is hierop ook keurig geïnstalleerd en zijn zeer tevreden over onze nieuwe badkamer.

Resposta da Sani4All - Almere
Heel fijn om hier geholpen te worden.
Ze nemen echt de tijd voor je!!!
Ben helemaal happy met het resultaat.
Bedankt voor jullie hulp.
Ik zal het iedereen aanraden

Resposta da Sani4All - Almere
Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe badkamer en willen graag onze waardering uitspreken voor zowel de badkamerwinkel als Brian Totaal Installatie.
Vanaf het eerste moment was de communicatie duidelijk en professioneel. De mensen in de winkel waren heel vriendelijk, dachten goed met ons mee en gaven eerlijk en passend advies. Je merkt dat ze echt betrokken zijn en streven naar het beste resultaat – dat voelde gewoon goed en vertrouwd.
Ook de uitvoering verliep perfect. Brian Totaal Installatie heeft fantastisch werk geleverd. Alles is snel en netjes gedaan, precies zoals afgesproken. De monteurs waren niet alleen vakbekwaam, maar ook prettig in de omgang – fijne mensen om over de vloer te hebben.
Kortom: een top ervaring van begin tot eind. Goede service, duidelijke communicatie, fijne mensen en een prachtig eindresultaat. Wij raden ze van harte aan!

Resposta da Sani4All - Almere
Top bedrijf! Wat ik belangrijk vind is dat de afspraken na gekomen zijn!
Wij zijn blij met onze nieuwe badkamer.

Resposta da Sani4All - Almere
Ze nemen echt de tijd voor je en denken actief mee met je wensen. Je krijgt eerlijk advies over de voor- en nadelen van verschillende producten, wat hun vakkennis duidelijk laat zien. Een aanrader!"

Resposta da Sani4All - Almere
Na een lekkage waren wij toe aan een nieuwe badkamer. Wij zijn heel hartelijk ontvangen in de winkel in Almere. Niek nam alle tijd voor ons en heeft ons goed geadviseerd. Montage is gedaan door D&R bouw en ook hier zijn we heel tevreden over!

Resposta da Sani4All - Almere
Wat een fijne ervaring met Sani4all.
Dank Erik en Sander voor het meedenken en het team van D&R bouw bedankt voor het installeren van onze badkamer! Top werk geleverd!👍👍
Sandra en Ruud.

Resposta da Sani4All - Almere
We zijn ontzettend tevreden met onze nieuwe badkamer vloer! De houtlook geeft de ruimte een warme, natuurlijke uitstraling zonder het onderhoud van echt hout. De vloer is slijtvast en blijft er prachtig uitzien, zelfs bij dagelijks gebruik. Ook is hij makkelijk schoon te houden — een snelle dweilbeurt en hij ziet er weer als nieuw uit. De mooi gezaagde plint maakt het helemaal af en zorgt voor een strakke afwerking. Tot slot voelt de vloer prettig aan onder de voeten.
Een extra compliment gaat uit naar Erika voor de uitstekende service. Ze dacht echt met ons mee, gaf eerlijk en deskundig advies, en zorgde dat alles tot in de puntjes geregeld werd. Dankzij haar is het eindresultaat precies zoals we het voor ogen hadden. Echt een aanrader!

Resposta da Sani4All - Almere
Sani4all is een bedrijf met ruime keuze aan producten die in de grote showroom te bekijken zijn. Onze adviseur was een echte vakman en heeft goed naar onze wensen geluisterd en een mooi ontwerp gemaakt met nieuwe inzichten over de indeling. De partners voor de installatie werkten secuur en snel, met oog voor de kleinste details zoals het aansluiten van tegels op kleur en motief. Bij Sani4All krijg je echt waar voor je geld.

Resposta da Sani4All - Almere
Heel blij met onze nieuwe badkamer. We zijn fijn ontvangen in de winkel in Almere. We konden rustig de tijd nemen om spullen uit te zoeken en er werd een 3D tekening gemaakt. Montage verliep ook heel soepel!

Resposta da Sani4All - Almere
Goed geholpen door Niek. Deskundig advies. Badkamer is heel mooi geworden.

Resposta da Sani4All - Almere
Badkamer gekocht bij Niek. Super tevreden hoe de inrichting is geworden.

Resposta da Sani4All - Almere
Fijn ontvangst in de winkel. Mooie 3d tekening gemaakt van de badkamer. Goed advies en echte vakmensen die hun afspraken nakomen. Ik raad dit bedrijf zeker aan.

Resposta da Sani4All - Almere
Ik was op zoek naar een douchewandje, laat ze mij hier nou bekend hebben gemaakt met rookglas!(had ik nog nooit van gehoord) Wow!!!! dit is zo boven verwachting mooi, veel beter als normaal glas... super blij met de service en het advies, team sani4all almere hartelijk bedankt 😁

Mooie winkel.
Gastvrij bij binnenkomst en zeer vriendelijk geholpen.
Duidelijk in communicatie en uitleg. Meedenkend bij maken van tekening en bij de indeling. ook alternatief aan geboden en mee gedacht bij assessors.

Resposta da Sani4All - Almere
Fijne en kundige verkopers, geduldig en vol praktische oplossingen. Passen wensen aan naar je budget en oordelen niet. Als je de winkel uit loopt met een offerte, weet je precies waar je aan toe bent, ook qua montagekosten. Ook de aangereikte monteurs werkte boven verwachting netjes, precies en hadden genoeg ruimte voor overleg en gaven eerlijk aan als iets niet kon of niet mooi zou uitkomen. Altijd gevolgd door een praktische oplossing.