Sanisale.com is een landelijke franchise formule met winkels op het gebied van sanitair, tegels en aanverwante artikelen. Sanisale.com staat voor kwaliteit (A) merken tegen lage (bodem) prijzen. Sanisale.com onderscheidt zich daarbij door onder meer haar mooie verzorgde showrooms waarin zowel losse producten alsook complete badkameropstellingen worden aangeprezen. Alleen de prijzen doen nog denken aan een outlet. Sanisale.com onderscheidt zich verder door een excellente service te bieden aan al haar klanten, of dit nu ondernemingen, kleine zelfstandigen of particulieren zijn. Met zeer ruime relevante ervaring en kennis aanwezig in iedere Sanisale.com vestiging, wordt de klant met een gericht en helder advies verder geholpen bij het maken van een juiste keus in de aankoop van een complete badkamer, sanitair en/of tegels. Ook de montage en installatie kunnen volledig via Sanisale.com worden verzorgd. In tegenstelling tot haar concurrenten, bezorgt Sanisale.com bovendien zelf, zijn er in een groot aantal gevallen geen bezorgkosten verschuldigd.

Hoorn 67, 2404 HG, Alphen ad Rijn, Zuid-Holland, Holanda
Via mond op mond reclame terecht gekomen bij de winkel in Alphen aan den Rijn. Meer dan logisch dat ze aangeraden werden achteraf. We zijn geslaagd na ons 1e bezoek. Nadat we van te voren de plattegrond van onze badkamer en toiletten doorgestuurd hadden en impressie foto's stond er bij ontvangst al gelijk een mooie 3d tekening voor ons klaar. Er werd alle tijd genomen en na nog geen 2 uur hadden we onze droomdouche uitgepluisd. Er werd eerlijk meegedacht en handig advies gegeven over de voor en nadelen van keuzes die we maakten. Zeker een aanrader!

Resposta da Sanisale.com - Alphen aan den Rijn
In november 2025 twee badkamers uitgezocht en zeer tevreden over de door Sanisale Alphen geleverde service en producten. Vooral de service en het meedenken in oplossingen is top. Ik had nog 1 tegel nodig en kreeg het showroom model mee omdat ze op dat moment een levertijd hadden van enkele weken. Een kwijtgeraakt kapje is kosteloos nabesteld en lastminute wijzigen van onze kant werden zonder problemen geaccepteerd. Het is dat ik hoop nog vele jaren van mijn badkamer te kunnen genieten, maar bij een volgende badkamer zal ik zeker weer naar hun gaan.

Resposta da Sanisale.com - Alphen aan den Rijn
Prettige en persoonlijke aanpak, heel flexibel.

Resposta da Sanisale.com - Alphen aan den Rijn
In 2018 een nieuwe badkamer gekocht. I.v.m. problemen badkamermeubel naar de winkel gegaan. De verkopers van 2018 werken er nog, dat is heel prettig
Probleem werd direct opgepakt en een mail gestuurd naar de leverancier
. De volgende dag kon ik het onderdeel al halen. Als het onderdeel er niet tijdig zou zijn zouden ze bellen. Een ander onderdeel dat ik heb besteld is keurig geleverd. Conclusie ook al heb je langere tijd geleden een badkamer.gekocht blijft de service en klantvriendelijkheid.

Service, vriendelijkheid, meedenken medewerkers,
ook aanbeveling monteurs
SUPER

Resposta da Sanisale.com - Alphen aan den Rijn
We zijn heel goed begeleid door sanisale @alphenaandenrijn. Goed geholpen en alles was eigenlijk prima en heel goed. Door een klein douchewand correctie ( niet helemaal op maat) hebben we ook een nog flinke korting mogen ontvangen om het uiteindelijk passend te krijgen met aanpassingen. Super tevreden en 5 sterren waard.

Resposta da Sanisale.com - Alphen aan den Rijn
Ik schrijf deze recensie op 5 december, dan moet ik natuurlijk wel rijmend verder.
Waar je voor een goede nieuwe badkamer moet zijn?
Bij Sanisale in Alphen a/d Rijn!
Maikel heeft ons ontzettend goed geholpen,
en samen met ons het hele proces van ontwerp tot levering uitstekend doorlopen!
Alles netjes op tijd geleverd voor een goede prijs,
wil jij dat ook? Overweeg dan Sanisale in Alphen a/d Rijn als bestemming van je volgende reis!

Resposta da Sanisale.com - Alphen aan den Rijn
Door de topservice van de medewerkers van Alphen aan den Rijn zijn onze spullen geleverd. Echt top services van deze toppers. Echt een aanrader

Resposta da Sanisale.com - Alphen aan den Rijn
Prettig geholpen en werd meegedacht over de mogelijkheden

Resposta da Sanisale.com - Alphen aan den Rijn
Wij zijn ontzettend goed geholpen bij Sanisale Alphen aan den Rijn!
We werden heel warm ontvangen door Maikel. Hij gaf ons een rondleiding door de winkel, dacht mee over onze wensen en samen hebben we uiteindelijk een prachtige tegelcombinatie gekozen. Er is echt meer dan genoeg keuze!
Maikel nam de hele ochtend de tijd om samen met ons een badkamer naar wens samen te stellen. Hij maakte meerdere 3D-ontwerpen paste deze steeds weer aan tot alles helemaal klopte. Ook kregen we duidelijke technische tekeningen mee, zodat onze aannemer precies wist hoe alles geïnstalleerd moest worden.
Later hadden we nog wat extra tegels nodig en zelfs dat werd binnen enkele dagen geregeld.
Snelle service, persoonlijke aandacht en prachtige producten. Wij zijn enorm blij!

Resposta da Sanisale.com - Alphen aan den Rijn
SaniSale in Alphen aan den Rijn heeft voor de 3e keer een prachtige badkamer afgeleverd. Tijdens de prettige adviesgesprekken zijn wij zeer goed geïnformeerd over de mogelijkheden. In de showroom werden deze getoond. Tegels, kranen, badmeubels, spiegels e.d., alles is voldoende aanwezig. De plaatsing/ installatie is prettig en prima verlopen.

Resposta da Sanisale.com - Alphen aan den Rijn
Fijne eerste indruk al toen we kwamen oriënteren, goed geholpen met het maken van de keuzes en het vinden van een aannemer (Michael van Rosbergen is ook een topper, waar zij mee samen werken). Tweede afspraak alles definitief gemaakt. Reageerde snel op mail of telefoon bij vragen en alles in orde met levering. Waskom moest nog nageleverd worden, maar werd 1 dag later door een van hen zelf bezorgd. Al met al: fijne ervaring.

Resposta da Sanisale.com - Alphen aan den Rijn
Hele fijne service in de winkel. Nick denkt super mee en helpt goed met het samenstellen van de perfecte badkamer. Wij zijn heel blij met het eindresultaat.

Resposta da Sanisale.com - Alphen aan den Rijn
Ze nemen de tijd voor je, geen overhaaste beslissingen.
Goede communicatie, en alles in 1 keer geregeld. Je hoeft niet zelf achter een aannemer aan die tijd heeft.

Resposta da Sanisale.com - Alphen aan den Rijn
Zeer goed geholpen door een medewerker aldaar. Probleem werd opgelost

Resposta da Sanisale.com - Alphen aan den Rijn
Enorm goed geholpen door Maikel tijdens de bouw van mijn woning en meermaals achteraf. Aanrader!

Resposta da Sanisale.com - Alphen aan den Rijn
Mike heeft ons geholpen. Echt een topper! Hij nam ze tijd om alles goed door te nemen. Kwam zelf ook met goede ideeën aan. Heb hier me badkamer en wc voor beneden gehaald. Super tevreden.

Resposta da Sanisale.com - Alphen aan den Rijn
Prima service, vriendelijke benadering. Maar vooral de snelheid en souplesse waarmee een probleem opgelost werd. Er was een verkeerd onderdeel besteld en geleverd. We hebben gebeld, er werd vriendelijk gereageerd en de volgende dag werd het juiste onderdeel geleverd, zodat de verbouwing binnen de afgesproken termijn klaar was.
Het enige wat jammer was, was dat het vervolgens een dikke 2 weken duurde voordat de verkeerde douche wand werd opgehaald. Maar we konden douchen! 😁

Resposta da Sanisale.com - Alphen aan den Rijn
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.