Sanisale.com - Hengelo Opiniões 10

TrustScore: 4 em 5

3,9

Höltersweg 21/23, 7556 BS Hengelo, Overijssel, NL

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

De service was perfect. Er werd goed meegedacht wat betreft de mogelijkheden om onze douche cabine te kunnen plaatsen. Het advies was bovengemiddeld goed en ik raad aan een aankoop te doen bij sanisal... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede service. Glenn denkt goed mee ,komt met mooie ontwerpen. Loodgieter goede vakman en de tegelzetter zetter ook. Alle afspraken goed nagekomen. Een zeer fijne ervaring. We komen zeker te... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Informações sobre a empresa

1. Renovação de casas de banho

Sanisale.com is een landelijke franchise formule met winkels op het gebied van sanitair, tegels en aanverwante artikelen. Sanisale.com staat voor kwaliteit (A) merken tegen lage (bodem) prijzen. Sanisale.com onderscheidt zich daarbij door onder meer haar mooie verzorgde showrooms waarin zowel losse producten alsook complete badkameropstellingen worden aangeprezen. Alleen de prijzen doen nog denken aan een outlet. Sanisale.com onderscheidt zich verder door een excellente service te bieden aan al haar klanten, of dit nu ondernemingen, kleine zelfstandigen of particulieren zijn. Met zeer ruime relevante ervaring en kennis aanwezig in iedere Sanisale.com vestiging, wordt de klant met een gericht en helder advies verder geholpen bij het maken van een juiste keus in de aankoop van een complete badkamer, sanitair en/of tegels. Ook de montage en installatie kunnen volledig via Sanisale.com worden verzorgd. In tegenstelling tot haar concurrenten, bezorgt Sanisale.com bovendien zelf, zijn er in een groot aantal gevallen geen bezorgkosten verschuldigd.

Sanisale.com sanitair- & tegeloutlet

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service
Sanisale is een landelijke franchiseformule.
A-merken voor bodemprijzen
Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.
Bezorging en installatie mogelijk
Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw sanitair en tegels.
Complete en verzorgde showrooms
Als online aanbieder hebben wij ook meer dan 36 compleet ingerichte showrooms.
Laagste prijsgarantie
Onze prijzen zijn lager dan welke badkamerwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!
Persoonlijk contact
Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droombadkamer.

Informações de contacto

• Höltersweg 21/23, 7556 BS, Hengelo, Overijssel, Holanda

• 074 737 0143

3,9

Bom

TrustScore: 4 em 5

10 opiniões

De service was perfect

De service was perfect. Er werd goed meegedacht wat betreft de mogelijkheden om onze douche cabine te kunnen plaatsen. Het advies was bovengemiddeld goed en ik raad aan een aankoop te doen bij sanisale Hengelo

21 de novembro de 2025

Beste Martijn,

Dank voor je fijne review! Goed om te horen dat er zo goed is meegedacht en dat het advies jullie verder heeft geholpen.

Goed geholpen door Will

Goed geholpen door Will. De badkamer is super mooi geworden! Geen aanmerkingen. Bedankt sanisale!

18 de setembro de 2025

Beste Dilara,

Bedankt voor je positieve review! Geweldig dat je zo tevreden bent met de service van Will en het eindresultaat van de badkamer. Geniet ervan!

Classificada 3 em 5 estrelas

Uiteindelijk heeft Sanisale Hengelo een…

Uiteindelijk heeft Sanisale Hengelo een nieuwe oplossing aangeboden. De niet goed bevestigde douchedeur kon ik meegeven. Na 10 maanden heb ik een nieuwe douchedeur kosteloos gekregen die nu wel goed bevestigd is. Het heeft lang geduurd, maar desondanks ben ik tevreden over de service en wijze waarop dit opgelost is. Sanisale was namelijk bereid hierin mee te denken. Daarom sluit ik mijn ervaring toch positief af.

5 de abril de 2025

Beste Sait,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Fijn dat er uiteindelijk een passende oplossing is geboden en dat alles naar tevredenheid is afgerond. We waarderen je geduld en vertrouwen!

Classificada 2 em 5 estrelas

Kan, maar zoek eigen installateur

Glenn heeft goed meegedacht bij het uitzoeken van de badkamer, erg prettig. Het bestelde zou thuis afgeleverd worden. Omdat alles door verschillende bedrijven wordt bezorgd op één drie verschillende vrachtwagens aan de deur gehad. Een aantal andere leveringen (glazen douchedeur, nabestellingen tegels) moesten we ineens zelf ophalen in de winkel.
De door Glenn aangedragen gepensioneerde tegelzetter heeft heel slecht werk geleverd, nieuw badkamermeubel onherstelbaar beschadigd, slechte planning en is net voor Kerst met de noorderzon en een groot deel van het geld vertrokken.
Dus Sanisale Hengelo kan, maar houd rekening met leveringen die niet volgens afspraak verlopen en ga absoluut niet in zee met installeerden die door hun worden aangeraden.

20 de novembro de 2023

Beste Esther,

Het spijt ons te horen dat u een ontevreden ervaring hebt gehad. We willen graag helpen om uw tevredenheid te herstellen.

U schrijft uw review bij onze vestiging in Hengelo. Daar kunnen we u niet vinden in onze systemen onder de naam die u bij uw review heeft gebruikt. Zou u een e-mail kunnen sturen naar hengelo@sanisale.com of kunnen bellen naar 074-7370143, zodat we contact met u kunnen opnemen. We horen graag van u.

Goede service.
Glenn denkt goed mee ,komt met mooie ontwerpen.
Loodgieter goede vakman en de tegelzetter zetter ook.
Alle afspraken goed nagekomen.
Een zeer fijne ervaring.
We komen zeker terug voor een volgende opdracht.

5 de agosto de 2024

Beste Gilbert,

Super dat u zo goed geholpen bent! Bedankt voor het delen van uw ervaring en veel plezier gewenst van de nieuwe badkamer!

Classificada 1 em 5 estrelas

Geen aanbeveling waard.

Het bedrijf levert niet complete goederen. Het zegt goede klusmedewerkers te kunnen leveren. Helaas hebben wij een soort van stagiair klusser gehad. Maar Sanisale zegt dan " Wij leveren alleen de goederen". Nou zelfs dat ging niet goed.
De douchebak zakte door . De strip aan de deur om het water te weren was niet compleet of een totaal verkeerde.
En de klusser kon niet afkitten zodat we de badkamer onder water hadden staan.
Een hele slechte ervaring, die met overleg beter had kunnen zijn.
Nooit weer Sanisale Hengelo voor ons
De sifon miste. Is nageleverd.

19 de março de 2024

Beste Er de Gooijer,

Wij betreuren het dat u een negatieve ervaring heeft gehad, maar herkennen ons niet in het beeld dat u schetst.

Wij hebben namelijk de badkamer juist opgeleverd en hebben u doorverwezen naar de installateur / tegelzetter na het melden van enkele problemen in uw badkamer.

Dit na 2 jaar service / onderhoud voor de installateur.

Perfect Badkamer /goede service

Zijn erg blij met de nieuwe badkamer
Ziet er erg mooi uit en zijn goed geholpen door sanisale Hengelo

C. STIJCKEL

7 de dezembro de 2023

Beste Cornelis,

Hartstikke bedankt voor deze mooie 5-sterren recensie! Wij wensen u nog vele jaren plezier van uw nieuwe badkamer!

Classificada 1 em 5 estrelas

Ontzettend slechte ervaring met…

Ontzettend slechte ervaring met SaniSale Hengelo en SaniSale Nederland. Als je na meerdere klachten een klacht indient bij SaniSale Nederland wordt je gewoon weer terug verwezen naar de vestiging waarmee je een probleem hebt. Meerdere keren verkeerde spullen geleverd, grove fouten in het ontwerp waardoor wij alles hebben moeten aanpassen en de ZZPers die ze aandragen komen de afspraken niet na. De belofte date de badkamer na 3 weken helemaal weer af zou zijn is niet gehaald. Ik zit nu in maand 9 en nog steeds is niet alles af.

Let vooral goed op de betalingstermijnen die SaniSale hanteert, je moet alles vooraf betalen waardoor je geen geld kan achter houden als er problemen zijn.

Voor mij nooit meer een badkamer bij SaniSale!

22 de setembro de 2023

Zeer positieve ervaring…

Glen heeft ons met rust en aandacht geholpen. Hij luistert echt naar wat je wil en komt dan met een fantastisch ontwerp. Hij en zijn team van mensen die de badkamer uiteindelijk komen plaatsen hebben service, aandacht en oog voor detail hoog in het vaandel staan. We zijn ontzettend blij met onze mooie badkamer!

8 de outubro de 2022

Beste Jibo,

Groet, Team Sanisale.com

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.