Bon site, clair et net, à recommander. Rapport qualité prix excellent. Commande passée pour quelques articles, réception dans les 72 heures. Livraison impeccable, chauffeur avenant, préviens dé... Ver mais

Leia as opiniões dos outros
Il materiale è arrivato in data prevista, imballaggio eccellente,il termoarredo è stato montato e svolge la sua funzione in modo perfetto. Consiglio vivamente questa azienda , anche il sito web è mo... Ver mais
een bestelling gedaan en 2 dagen later bericht van bpost dat de bestelling beschadigd was, laten weten aan saniweb, een super vriendelijke mail gekregen dat ze een nieuw pakket zouden opsturen, 2 d... Ver mais
Goedkoopste online en zeker goedkoper dan in de winkels. Makkelijke website in te kiezen en bestellen. Snelle en correcte levering. Aanrader
Informações sobre a empresa
- Loja de acessórios para casas de banho
- Renovação de casas de banho
- Loja de espelhos
- Loja de portas para chuveiros
- Loja de azulejos
- Loja de produtos de higiene
Sobre Saniweb België
Saniweb, jouw online specialist in sanitair!
Sinds 2009 helpen we klanten in Nederland, België en sinds 2023 ook in Duitsland om hun droombadkamer samen te stellen. Of je nu op zoek bent naar inspiratie of al precies weet wat je wilt: bij Saniweb maken we het je graag makkelijk. Je badkamer plannen of jouw favoriete producten uitkiezen? Dat kan gewoon vanop de zetel, wanneer het jou het beste uitkomt!
Bij ons vind je het ruimste assortiment van de Benelux, met topmerken zoals Grohe, Villeroy & Boch, Ben Sanitair en Geberit. Daarnaast hebben we ook een betaalbaar én kwalitatief huismerk in ons aanbod. Vergelijken gaat eenvoudig, de prijzen zijn duidelijk en je bestelling wordt snel geleverd – zelfs tot op de vierde verdieping. Dat noemen we BezorgGemak.
Hulp nodig? Onze badkamerspecialisten staan 7 dagen op 7 voor je klaar via chat, telefoon, e-mail, WhatsApp of tijdens een online adviesgesprek. We denken graag met je mee, geven advies en maken samen een 3D-ontwerp van jouw toekomstige badkamer.
Laat je het liever helemaal over aan ons? Geen probleem. We helpen je ook graag met de montage en installatie. Zo wordt jouw badkamerproject écht zorgeloos afgerond.
Saniweb. Dé online sanitair expert.
Dit mag je van ons verwachten

- Persoonlijk advies
- Ons team van sanitairspecialisten is 7 dagen op 7 bereikbaar voor persoonlijk advies. Neem makkelijk contact met ons op via telefoon, WhatsApp, live chat of e-mail!
- Uitgebreid assortiment
- Bij ons vind je alles voor je badkamer: een uitgebreid aanbod van topmerken en stijlvolle designs. Het grootste assortiment in de Benelux!
- Eigen leverdienst
- Bestel je voor minstens €50? Dan leveren we gratis – niet alleen tot aan de voordeur, maar ook tot op de vierde verdieping. Dat noemen wij BezorgGemak.
- Beste webwinkel 2025
- Al voor het vijfde jaar op rij verkozen tot beste webwinkel (2021-2025) – en daar zijn we trots op!
Minimaal 3 jaar garantie bij Saniweb
- info@saniweb.be
- saniweb.be

Gratis online adviesgesprek
Saniweb kranige partner
Heldere en duidelijke omschrijving van het product, goede communicatie bij aankoop, product/zending goed verpakt, correcte levering.
Niet aarzelen om te bestellen bij Saniweb
Snelle levering. 1 artikel verkeerd geleverd. Onmiddellijk rechtgezet en terug snel geleverd. Telefonisch & via chat goed geholpenK
Nog nooit zo een service gekregen van…
Nog nooit zo een service gekregen van de chauffeur heeeel vriendelijk en heel behulpzaam waarvoor mijn oprechte dank
Poderá usar IA para responderLer mais
Verkeerde foto op website
Klantendienst reageert via WhatsApp heel snel en vriendelijk op de vraag naar meer info maar helaas was het geleverde product anders dan op de foto en daar konden ze niks aan doen, was de schuld van de producent volgens hen.

Resposta da Saniweb België
Zeer goede kwaliteit en vlot geleverd
Eigen leverdienst is meerwaarde
Mooie en kwalitatieve producten aan een goeie prijs. de eigen leveringsdienst is een absolute meerwaarde.
Van a tot z alles goed geregeld ,snelle…
Van a tot z alles goed geregeld ,snelle levering ! Heel correct.
Mvg patrik van hout

Correct en prima
Tweemaal besteld
Tweemaal besteld, tweemaal gekozen voor een specifieke leverdag (en nee, het was niet dadelijk de volgende werkdag). Telkens werd het op een andere dag dan de gevraagde geleverd. De tweede maal werd slechts verstuurd op de gevraagde afleverdatum. Het materiaal is in orde, HansGrohe, maarja het enige wat ze doen is de doos nogmaals verpakken. Als je de bezorgdag belofte niet kan nakomen, waarom de optie dan aanbieden? Ik lees dat anderen er ook last van hadden, blijkbaar is het nog niet opgelost sinds augustus.

snelle levering
Awful service and delivery
Careful. These people make promises to deliver the next day and they don’t.
You’re better off buying for a few more euros somewhere else and get it on time, especially if you’re counting on it.

Mooie aankoop!
Ik ben heel tevreden over de duidelijke website en de afhandeling van mijn aankoop.
Alles werd netjes tijd afgeleverd!

Resposta da Saniweb België
Product op de geplande datum afgeleverd…
Product op de geplande datum afgeleverd en goede track&trace.

Resposta da Saniweb België
Zeer vlot en geen opmerkingen !!
Zeer vlot en geen opmerkingen !!
Doe zo verder !
Gr,
Topsite
Topsite. Goede kwaliteit, snelle levering en zeer scherpe prijzen. Wat zou een mens meer willen.
Goede snelle service
Erstklassige Abwicklung
Erstklassige Abwicklung, faire Preise und ein eigenes Speditionsnetz, das pünktlich und zuverlässig die Ware liefert. Absolut empfehlenswert!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.