Min bestilling hos sardiner.dk blev ekspederet lynhurtigt, og kvaliteten af sardinerne er i top, ihverfald dem jeg har spist indtil nu.
A empresa respondeu
Fint bredt sortiment med gode kvalitets produkter, som er smukt "indpakket". Derudover er kundeservice i top, skulle man have spørgsmål.
Det her skal du købe, hvis du er til kvalitet next level. Kæmpe anbefaling
A empresa respondeu
Pakken med gaveæsker med sardiner kom lige til tiden, og blev meget vel modtaget
A empresa respondeu
Sardiner.dk er dedikeret til import og salg af de fineste traditionelle årgangssardiner på dåse fra særligt udvalgte producenter i Bretagne og Galicien. Vi leverer til gourmetrestauranter og specialbutikker, og direkte til private via www.sardiner.dk, hvor du altid kan finde hele udvalget og gode tilbud. Uanset om du er til de klassiske franske Sardines Millésimées i jomfruolivenolie, de krydrede specialiteter, dem til stegning i smør, de sjældne lagrede årgange eller de delikate små spanske Sardinillas Do Xeito, finder du de allerbedste udgaver her hos os. Vi importerer alle vores produkter direkte fra de to berømmede producenter, La Quiberonnaise i Bretagne og La Brújula i Galicien, fordi netop de to repræsenterer det ypperste, deres regioners traditioner og meget strenge krav til kvalitet kan frembringe. Gennem den direkte kontakt med producenterne sikrer vi, at vores lager her på Frederiksborg Slot altid er fyldt med kun de bedste af de bedste sardiner, så du altid både nemt, hurtigt og sikkert kan vælge lige præcis den fantastiske smagsoplevelse, vi skal levere hjem til dig.
Frederiksborg Slot 8, 3400, Hillerød, Dinamarca
God service og god kvalitet. Det smager bare godt.

Det her skal du købe, hvis du er til kvalitet next level. Kæmpe anbefaling

Resposta da Sardiner.dk
God og personlig betjening-min bedste anbefaling

Resposta da Sardiner.dk
Hurtig levering, flot emballeret, god holdbarhed og fantastiske produkter

Resposta da Sardiner.dk
Super lækre sardiner og tilsvarende service

Resposta da Sardiner.dk
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.