Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Min bestilling hos sardiner.dk blev ekspederet lynhurtigt, og kvaliteten af sardinerne er i top, ihverfald dem jeg har spist indtil nu.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fint bredt sortiment med gode kvalitets produkter, som er smukt "indpakket". Derudover er kundeservice i top, skulle man have spørgsmål.

Classificada 5 em 5 estrelas

Pakken med gaveæsker med sardiner kom lige til tiden, og blev meget vel modtaget

Informações sobre a empresa

1. Charcutaria delicatéssen
  2. Peixaria
  3. Grossista de frutos do mar

Escrito pela empresa

Sardiner.dk er dedikeret til import og salg af de fineste traditionelle årgangssardiner på dåse fra særligt udvalgte producenter i Bretagne og Galicien. Vi leverer til gourmetrestauranter og specialbutikker, og direkte til private via www.sardiner.dk, hvor du altid kan finde hele udvalget og gode tilbud. Uanset om du er til de klassiske franske Sardines Millésimées i jomfruolivenolie, de krydrede specialiteter, dem til stegning i smør, de sjældne lagrede årgange eller de delikate små spanske Sardinillas Do Xeito, finder du de allerbedste udgaver her hos os. Vi importerer alle vores produkter direkte fra de to berømmede producenter, La Quiberonnaise i Bretagne og La Brújula i Galicien, fordi netop de to repræsenterer det ypperste, deres regioners traditioner og meget strenge krav til kvalitet kan frembringe. Gennem den direkte kontakt med producenterne sikrer vi, at vores lager her på Frederiksborg Slot altid er fyldt med kun de bedste af de bedste sardiner, så du altid både nemt, hurtigt og sikkert kan vælge lige præcis den fantastiske smagsoplevelse, vi skal levere hjem til dig.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

God str god smag hurtig post

22 de fevereiro de 2026

Resposta da Sardiner.dk

Tusind tak for tilbagemeldingen - og skønt at høre, at sardinerne kom godt og hurtigt frem, og indfriede de helt berettigede høje forventninger 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

God service og god kvalitet

God service og god kvalitet. Det smager bare godt.

26 de fevereiro de 2026

Resposta da Sardiner.dk

Tusind tak for tilbagemeldingen - jeg vil tilføje "... og gode kunder"... og så er alting godt 😊

Det her skal du købe

Det her skal du købe, hvis du er til kvalitet next level. Kæmpe anbefaling

23 de fevereiro de 2026

Resposta da Sardiner.dk

Tusind tak for tilbagemeldingen og anbefalingen 😊 Jeg er i sagens natur meget enig, men det bare så skønt, at høre fra en kunde, at oplevelsen er delt ❤️

Gennemført og lækkert

Hurtig levering, gennemført indpakning, lækre sardiner🐟

8 de fevereiro de 2026

Resposta da Sardiner.dk

Tusind tak for tilbagemeldingen - det er virkelig skønt at høre, at oplevelsen kommer hele vejen hjem, efter vi har sluppet pakken 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Min bestilling hos sardiner.dk blev…

29 de janeiro de 2026

Resposta da Sardiner.dk

Tusind tak for tilbagemeldingen - når noget er rigtig godt, skal man jo ikke lade folk vente 🤗... og jeg tør godt satse på at resten også vil leve op til dine forventninger 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

God og personlig betjening-min bedste…

God og personlig betjening-min bedste anbefaling

4 de fevereiro de 2026

Resposta da Sardiner.dk

Tusind tak for tilbagemeldingen Lars 😊... sande sardinelskere som dig, er (endnu) en lille skøn flok her i Danmark, og I fortjener kun det bedste ❤️
Jakob Volmer, sardiner.dk

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og fantastiske produkter

Hurtig levering, flot emballeret, god holdbarhed og fantastiske produkter

29 de novembro de 2025

Resposta da Sardiner.dk

Tusind tak for feedback - Vi er helt ubeskedent enige i, at vores sardiner er fantastiske. Derfor gør vi også rigtig meget ud af at pakke dem både sikkert og pænt ind, og få dem hurtigt og trygt frem til vores kvalitetsbevidste kunder. Det er en stor fornøjelse, og rigtig dejligt at høre, at de lander godt, og herfra skal der bare lyde tak og velbekomme 😊

Fantastisk flot service

Fantastisk flot service, gode produkter

2 de setembro de 2025

Resposta da Sardiner.dk

Tusind tak for tilbagemeldingen😊 Det er ganske enkelt en kæmpe fornøjelse, at yde god service omkring gode produkter til fantastisk søde kunder med sans for kvalitet❤️

Fine produkter

Fine produkter, effektiv og hurtig service

23 de agosto de 2025

Resposta da Sardiner.dk

Mange tak for de fine ord - vi tænker sådan her: Når man bestiller noget ekstraordinært godt, vil man selvfølgelig også gerne have det så sikkert og hurtigt som overhovedet muligt :-)

Rigtig god service

Rigtig god service - flot hjemmeside

22 de junho de 2025

Resposta da Sardiner.dk

Vi ser det sådan her: Hvis du handler hos Sardiner.dk, sætter du pris på den bedste kvalitet, og det skal både butikken og servicen selvfølgelig leve op til. Helt egoistisk er det også bare sjovest, at yde god service, og det er bare rigtig dejligt at høre, at du også oplever det sådan - mange tak for tilbagemeldingen :-)

De smager godt

17 de junho de 2025

Resposta da Sardiner.dk

:-)... ja, så enkelt kan det jo egentlig siges - mange tak for tilbagemeldingen!

Absolut top kvalitet

Bedste sardin udvalg og kvalitet i DK

15 de maio de 2025

Resposta da Sardiner.dk

Mange tak for anerkendelsen - jeg er selvfølgelig tilbøjelig til at være enig og det er klart vores ambition, men det betyder bare rigtig meget at høre fra en kender :-)

Fantastisk service

Fantastisk service!

21 de março de 2025

Resposta da Sardiner.dk

Mange tak for tilbagemeldingen - det er meget vigtigt for os, at servicen lever op til vores produkters høje kvalitet, så det er bare rigtig dejligt at høre, at det også opleves sådan 🙏

Det er et dejligt firma

Det er et dejligt firma
Og varer er ultra godt

23 de março de 2025

Resposta da Sardiner.dk

Kære Chantal - tak for den dejlige tilbagemelding - for mig er det er en kæmpe fornøjelse, at kunne levere de fineste franske sardines au beurre til en ægte kender ❤️

Lækre sardiner

12 de dezembro de 2024

Resposta da Sardiner.dk

❤️ Skønt at høre, at de også blev værdsat som gaver - og skulle det gå hen og blive en tradition, lover jeg, at være klar med nye skønne årgange 🤗

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais