Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Dette selskapet eller tilknyttede partnere sender ut spam. Jeg registrerer at de påstår at «vi kjører en veldig strikt politikk med kundedatabaser». Det er et utsagn jeg har lite tiltro til. Basert... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Et mareritt uten like. Får sms fra navneregistrerte nr hele døgnet, uten mulighet til å blokkere de. Har kontaktet "Scandibank" flere ganger og bedt de slette nr mitt. Dette driter de konsekven... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Kan Scandibanker.com fjerne spam, som vælter ind over min pc. Jeg har ikke anmodet om dette overfald.

Classificada 1 em 5 estrelas

Dybt useriøs!!! En uønsket reklame blev fanget i mit spamfilter. Når man forsøger at trykke på linket til afmelding af denne ulovlige uopfordrede reklame bliver man i stedet ført direkte til e... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Serviços financeiros não bancários

Informação fornecida por diversas fontes externas

Scandibanker er en uavhengig lånegiver. Når du fyller ut søknadsskjemaet under, vil opptil 14 banker gi deg det beste lånetilbudet. Finn det lånet som vil passe deg best og du vil ikke være langt unna å oppfylle dine drømmer. Bankene trenger ikke å vite hva du ønsker å bruke pengene på.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

1,5

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Lån ikke penge !!!

Fup

Det fup , når man ringer er der ingen som tag tlf
Dem der svare er uhøflige og vil ikke meddele deres navn

Ingen penge fup , vil ikke råde andre tag kontakt !!!!

4 de outubro de 2026

Et mareritt uten like

Et mareritt uten like.

Får sms fra navneregistrerte nr hele døgnet, uten mulighet til å blokkere de.
Har kontaktet "Scandibank" flere ganger og bedt de slette nr mitt. Dette driter de konsekvent i.
Har anmeldt de til forbrukerrådet og datatilsynet

20 de março de 2025

Scam

Scam - styr unna!
aggresiv marketsføring - uten samtykke. ja ja, tredjepart - de SKAL vaske sine lister, det gjør de ikke

28 de setembro de 2023

Kender ikke den bank

Kender ikke den bank, men har modtaget en sms derfra. Bliv fra mit liv. Hader alt det skidt der kommer fra ukendt og useriøs side - føj for den lede

25 de agosto de 2023

Veldig smarte svindlere,

pass på at du ikke blir for festet. De er en gruppe falske individer.qui ckassetr eco very o Rg hjalp med å få en refusjon til meg

2 de junho de 2023

Dybt useriøs!!!

Dybt useriøs!!!

En uønsket reklame blev fanget i mit spamfilter.

Når man forsøger at trykke på linket til afmelding af denne ulovlige uopfordrede reklame bliver man i stedet ført direkte til et låneskema.

Hold jer langt væk!

27 de março de 2020

Hej Finn,

Vi beklager din oplevelse med ScandiBanker!

Vi er meget klar over dette problem og vi er ved at undersøge hvem der sender disse e-mails. Vi vil bare lige understrege at ALT marketing materiale som kommer fra ScandiBanker er ALTID brandet som ScandiBanker og kan altid afmeldes på både vores sites og i det marketing materiale du får!

Du er altid velkommen til at skrive til kundeservice hvor vi vil svare inden for 24 timer.

Igen beklager vi meget din oplevelse Finn :( Vi håber du får en god dag!

ScandiBanker

Classificada 1 em 5 estrelas

I have added maybe 20 different filters…

I have added maybe 20 different filters to my email, but they are constantly changing their junkmail so filters dont recognize them. I'm not even sure if this is a real bank or somekind of scam, why would anyone trust this company after their terrible marketing tactics?

4 de dezembro de 2019

Hello Sami,

We are very sorry about you experience with Scandibanker! We are trying to improve the problem as we speak. It is important for us, that you have a good experience with Scandibanker and appreciate you feedback.
We work with some third party partners and they tend to send e-mail, which is something we allow if they use the marketing material we have produced. But sometimes they don’t follow the rules and that is something we are looking very strict at.

We can help you not to get anymore marketing material from Scandibanker if you contact; info@scandibanker.com.

If you have anymore questions you are welcome to contact us! Again we are sorry about your experience with Scandibanker!

Best regards,

SPAM misbrug af mailadresser

SPAM - sender konstant mails på trods af jeg aldrig har givet min accept eller givet min mail adresse. Ulovligt brug af mailadressen

5 de novembro de 2019

Hej Rikke,

Vi beklager virkelig du har haft den oplevelse med Scandibanker! Vi har arbejdet med nogle tredeparts partner og du har måske signet op til deres nyhedsbrev. Men grundet af for mange klager og regulativer har vi lukke ned for dette og du vil derfor ikke modtage marketing matriale for os mere!

Med dette sagt er du altid velkommen til at kontakte info@scandibanker.com hvis du har nogle spørgsmål til vores brand eller markedsføring.

Igen så beklager jeg virkelig din oplevelse og ønsker dig en rigtig god dag!

BEAWARE, DO NOT USE THE COMPANY SERVICE

Illegal email spam campaign, beaware of the company.

They utilize a ruthless email spam campaign to reach potential customers. Their service review section is fake. If you click to the "review platform" page they use you can notice the following:
1) There is no method to submit a review
2) The chatbot they have in the right bottom corner doesn't connect to a chat operator
3) The summary of statistics are conveniently 86% recommend. Based on this trustpilot page it's more like 4% recommend

There are more legitimate services out there you can ask officials about. This page, their operators and spam campaign managers should be prosecuted and I have reported them to the Finnish officials

Response to Scandibanker 21.10.2019:

You should investigate the 3rd party your company is paying for generating leads as they are utilizing global spamming campaigns in fluent Finnish (can send examples to you). This is illegal behavior and until proven otherwise your company will be hold responsible.

15 de outubro de 2019

Hello Mikko,

We are very sorry about your experince with Scandibanker!
1) We send an invitation to people who have used our service. And that is the reason you cant submit an review. BUT for those customers we have helped over the time we have a conveniently of 86% yes.
2) I am not sure why the chatbot is not working but that is something we will investigate!
3) There is a lot of people we cant help or people who dont feel like they have signed up for our service, who complaint in Trustpilot. We work on the customer experince all the time and we are happy to get feedback like this!

Again we are very sorry you havent contacted Scandibanker over e-mail so we could have helped you!

Best regards,

Spam

Spam. I bliver ved med at sende mig mails, også selvom jeg har afmeldt mig hver gang. Jeg har aldrig giver jer lov til at kontakte mig. Jeg har også sendt flere mail til jer, hvor jeg ber jer om at stoppe. Ikke en eneste af disse mail er besvaret

14 de outubro de 2019

Hej Martin,

Beklager det sene svar!
Vi er lidt kede af din oplevelse med Scandibanker og er lidt kede af at du ikke har skrevet til vores kundeservice først for at få løst problemet.
Vi har ikke intention om at irreterer folk, men vi har dog haft nogle problemer med vores kampagne har været ud i et netværk, hvilket er grunden til at du får mange mails.

Men hvad jeg kan høre på min kollega har i løst problemet!

Classificada 5 em 5 estrelas

Værdig til en god anmeldelse

Fik et Seriøst og godt tilbud som jeg takkede ja til. Alt ok mange ++++*

Hej Majbrit,

Mange tak for de søde ord! Det varmer rigtig meget og vi er rigtig glad fordi du bruger lidt tid på at hjælpe os med at forbedre os. Vi håber du er glad for den service du har fået hos Scandibanker og hvis du har nogle spørgsmål i fremtiden er du altid velkommen til at kontakte os!

Classificada 1 em 5 estrelas

Selv om man ikke har brugt jer får man tak af jer 🤗

Jeg ville faktisk ikke give jer nogen stjerner
Men en kan i da få fordi i ville bruge jeres tid på og fortælle mig at i var glade for jeg havde brugt jer, i jeres mail.
Men jeg har ikke brugt jer og har ikke fået noget lån i gennem jer. Og har heller ikke søgt noget igennem jer.
Men tak for at i ville bruge jeres tid på at give en tak 😂
Meget hyggelig læsning på en helt almindelig onsdag i oktober 😉

Hej Karina,

Vi er lidt kede af at du giver os 1 stjerne. Vi beklager selvfølgelig, hvis du har modtaget en mail som ikke har haft nogen relevans for dig.! Vi har haft lidt tekniske problemer med vores e-mail flows, og det har derfor har sendt et stykke tid. Det er så blevet aktiveret i går, hvor du modtager en e-mail du måske ikke kan huske noget til!

Men med dette sagt er du meget velkommen til at kontakte info@scandibanker.com hvor vi så afmelder dig al markedsføring!

Igen beklager vi rigtig meget!

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget seriøst og hurtigt svar

Hej Michael,

Mange tak for dine søde ord!
Det betyder meget for Scandibanker, du lige bruger tid på at bedømme vores service. Vi håber du er belvet glad for dit lån, hvis du har nogle spørgmål i fremtiden er du altid velkommen til at kontakte os.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg er begyndt at få SMSer med reklamer…

Jeg er begyndt at få SMSer med reklamer om lån, selvom jeg ikke erindrer at have givet lov til dette. Venligst stop.

30 de setembro de 2019

Hej Jakob,

Vi er selvfølgelig meget ked af din oplevelse med Scandibanker!
Men det skyldes at vi har Scandibanker, som en kampagne i nogle netværk. Der er så nogle af disse netværk som har en permission på at sende dig marketingmatriale.
Vi er lidt kede af, at du ikke har taget fat i os før du har givet os 1 stjerne. Men vi arbejder selvfølgelig på at kunne give vores kunder den bedste oplevelse! Vi takker mange gange for din feedback!

For at vi kan hjælpe dig på bedst mulig måde. Beder vi dig at sende en e-mail til info@scandibanker.com hvor vi derefter blacklister dig med det samme.

Igen beklager vi meget!

Scandibanker

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais