sceneryworkshop.nl Opiniões 13

3,7

Informações sobre a empresa

1. Loja de hobbies
  2. Loja de artesanato

Dé plek voor het maken van scenery en diorama’s voor je miniatuur tabletop wargame met uitgebreid assortiment producten. Alle producten die je in deze webshop ziet, zijn voorzien van onze actuele voorraadstand. Hierdoor weet je vrijwel altijd zeker dat je bestelling ook zeker geleverd wordt als het op voorraad is. Wij streven ernaar een interessant en compleet aanbod te bieden, dat direct leverbaar is, waarmee je aan de slag kunt om je eigen scenery en terrein te kunnen maken voor je miniatuurgames. Of je nu liefhebber van Fantasy, Sci-fi of Historische veldslagen bent, hier vindt je alles om dit tot een nog groter succes te maken. Scenery Scenery vaak ook wel terrein, terrain of diorama genoemd helpt een miniatuurgamer nog meer in de sfeer van het spel te komen. Door de juiste terreinomstandigheden (wegen, rivieren, bergen, bossen, etc.) en bijbehorende gebouwen (torens, kathedralen, muren etc.) te gebruiken wordt het leuker en interessanter om je spel te spelen. Workshop De term workshop kan op vele manieren geïnterpreteerd worden. Het creatieve aspect van de hobby maakt het juist leuk voor velen. Wij bieden dan ook zoveel mogelijk interessante producten aan die je hierbij kunt gebruiken.

Informações de contacto

3,7

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

13 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Zoals beloofd

Webshop met veel keus en prima prijzen. Mijn bestelling is vlekkeloos verlopen, was snel verzonden en in huis.

Ze verzenden maar een paar keer per week, maar zijn daar wel transparant over en doen dan wat ze beloven. Dus op 't juiste moment besteld is het de volgende dag in huis. Vergelijkbare webshops geven 2-3 werkdagen maar dan weet je nog niets.

Verzendkosten zijn fors, maar dat zie je op vergelijkbare webshops ook. Ze hebben wel de wat goedkopere optie voor brievenbus pakket (als dat past).

18 de novembro de 2025

Resposta da sceneryworkshop.nl

Dank je wel voor de complimenten Jochem. Veel plezier met je aankopen.

Delivery problem

Ordered items delivered to pakketautomaat but no pick up code sended, both Scenery Workshop and DHL do nothing about it.

4 de junho de 2025

Resposta da sceneryworkshop.nl

PIty we were not able to help you as expected.

Je hoort niks terug

Meerdaags geen antwoord op mail.
Pakket dienst blijft me verwijsen naar Scenery workshop in verband met levering. Kortom een rommeltje.

27 de maio de 2025

Hallo P H,
Vervelend dat u onze berichtgeving zo ervaart. Wij hebben in het weekend inderdaad niet op uw email gereageerd en op maandag waren we erg druk met het verwerken van alle bestellingen van het weekend. Wellicht hadden we voorrang moeten geven aan het beantwoorden van emails. Inmiddels hadden we uw vraag al beantwoord, maar wellicht dat het deze review heeft gekruist. Ik hoop dat u deze review wilt en kunt herzien.
Groet,
Patrick

Classificada 5 em 5 estrelas

Slechte ervaring maar goed geholpen uiteindelijk!

Slechte ervaring gehad maar uiteindelijk toch goed geholpen.

Bedankt!

Wel is het bedrijf vaak moeilijk bereikbaar via telefoon maar via de mail reageren ze nog best snel!

27 de fevereiro de 2025

Hallo Neal,

Bedankt voor je review. We vinden het jammer om te horen dat je deze ervaring met ons hebt. Het klopt dat we telefonisch niet altijd bereikbaar zijn. We zijn een klein team en richten onze tijd zoveel mogelijk op het verwerken van bestellingen en het beantwoorden van vragen via e-mail en andere kanalen. Dat betekent zeker niet dat we geen behoefte hebben om klanten te helpen – integendeel!

We streven ernaar om via e-mail en sociale kanalen snel te reageren en klanten zo goed mogelijk te ondersteunen. Mocht je nog een openstaande vraag of probleem hebben, neem dan gerust contact met ons op via e-mail of een ander kanaal. We helpen je graag verder.

Patrick

Classificada 5 em 5 estrelas

Al jaren fijne ervaringen met deze…

Al jaren fijne ervaringen met deze webshop. Snelle levering en breed assortiment. Soms kan net een verfkleur niet op voorraad zijn maar met zoveel kleuren ook soms niet gek. Verder altijd alles naar wens!

16 de dezembro de 2024

Resposta da sceneryworkshop.nl

Dank je wel voor voor het compliment.

Classificada 5 em 5 estrelas

Iwata hp c plus airbrush gekocht

Iwata hp c plus airbrush gekocht. Vlot geleverd voor een goede prijs, en - dat was toeval- nog 10% extra korting ivm BF😉
Netjes afgeleverd door DHL.

22 de novembro de 2024

Resposta da sceneryworkshop.nl

Dank je wel! Veel plezier met je aankoop!

Classificada 4 em 5 estrelas

DHL verprutst, telefonisch lastig bereikbaar

Helaas een slechte ervaring bij dit bedrijf. Op zich zijn de medewerkers best netjes en meewerkend maar wat vooral heel vervelend is dat je ze moet spam-bellen wil je iemand aan de telefoon krijgen. Dus 3-4 keer achter elkaar bellen want dan neemt pas iemand op. Waarschijnlijk omdat ze het irritant vinden dat je blijft bellen dus dat ze je maar beter op kunnen nemen.

Helaas via DHL volledig verprutst. Volgens mij is mijn verzending kwijt of zit hij in ieder geval in niemandsland.

Maargoed, via deze weg dien ik een klacht in zodat het bedrijf vervolgens bij DHL een klacht in kan dienen. Vooralsnog erg vervelend hoe dit met de telefoon gaat.

Ik voel me een soort van bezwaard of alsof ik irritant ben omdat ze weigeren op te nemen. Het gaat ook om verschillende momenten op de dag.

29 de outubro de 2024

Resposta da sceneryworkshop.nl

Hallo Neal, mijn welgemeende excuses. Dit account is nooit van ons geweest en hebben dus ook niet hier eerder op kunnen reageren. We gaan contact met je opnemen hierover.

Review zijn nep

Ik heb er meerdere keren review op geplaatst die een ster waren en worden gewoon verwijderd dus niet de reviews gebruiken voor hulp, ook kloppen de fotos niet met wat je krijg

17 de outubro de 2024

Resposta da sceneryworkshop.nl

Vervelend dat je het zo ervaart. We tonen alle reviews ook die van 1 ster. Er wordt inderdaad wel gemodereerd op fatsoenlijke content, maar daar hebben we gelukkig vrijwel geen last van.

Classificada 3 em 5 estrelas

Trage en onnodige dure verzending

Producten die op vooraad worden pas 2 later echt verzonden , en ik betaal voor een volledig pakket maar kon ook prima door de brievenbus..

Het aanbod is mooi maar verzending minder..

7 de setembro de 2024

Resposta da sceneryworkshop.nl

Hallo Michel, dank je wel voor je reactie. We geven doorgaans precies aan wanneer we verwachten een pakket te kunnen versturen. Mocht het echter door een voorraadverschil op een ander moment zijn dan delen we dat zo snel mogelijk.

Geweldige klantenservice

Bestelling was super snel verzonden. Één product kwam helaas beschadigd aan, en het was niet goed te zien wanneer deze beschadigd is (de bestelling was iig goed verpakt). Nadat ik 's avonds laat een mailtje gestuurd had hierover kreeg ik de volgende dag gelijk antwoord dat er een vervanging is opgestuurd. Weer een dag later had ik het in huis en zag het er perfect uit. Erg tevreden over de klantvriendelijkheid van deze winkel.

Ook vind ik de website fijn om te navigeren, dat is helaas lang niet altijd het geval bij dit soort hobbywebshops. Dus ook een dikke pluim daarvoor!

7 de agosto de 2024

Dank je wel.

Hele fijne webshop

Hele fijne webshop. Snelle verzending, goed verpakt en nog een erg handig cadeautje erbij :)

26 de setembro de 2023

Dank je wel.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.