Jag ska inte ljuga men jag var otroligt skeptisk, bra priser och bra utbud men jag valde ändå att beställa och testa, jag är glad att jag beställde för gud vilken bra service, medskickade godisbitar p... Ver mais
Beställde 2 3ml tester, lv imagination och vibrato sospiro. Inga problem med kvallitén på flaskerna, som det kan vara emellanåt med dessa små test flasker. Snabb leverans och väldigt nöjd. 5/5
Ingen tvekan om att samplarna jag fick var äkta. Smidigt och beställa, snabb leverans! Blev även positivt överraskad av att de skickade med två bitar Lindor choklad. Kommer definitivt beställa härifrå... Ver mais
Snabb leverans. Bra kundservice och 100% äkta parfym (Tom Ford - Tobacco & Vanilla, i mitt fall). Tills skillnad från andra konkurrenter som skickar fake-dofter som jag har recenserat.
Hitta din perfekta doft utan att spendera tusentals kronor. Parfymer från Creed, PDM, Tom Ford m.fl. Från 99 SEK. 100% äkta. Beställ nu hos ScentDrops!
Hjortsbergavägen 10B, 342 36, Alvesta, Suécia
- info@scentdrops.se
- scentdrops.se
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Fick hjälp med att välja parfym…
Fick hjälp med att välja parfym (beslutsångest) plus att jag fick rabatt så köpte två och rekommendationen matchade mina förväntningar!
Fantastiskt!
Fenomenalt
Otroligt bra urval för ett väldigt passande pris. Det är ju liksom drömmen🤩