Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har efterhånden fået mine månedlige parfumer i et stykke tid, og jeg må sige, at jeg er virkelig imponeret. De leveres i et super elegant etui, som er perfekt at have med i tasken. Både størr... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kan ikke sætte en finger på noget når det kommer til scentmore. Havde ved en fejl kommet til at bestille noget forkert, hvorefter jeg kontakter dem og der går ikke mere end én dag før jeg fik svar.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er utrolig glad for Scentmore! De har et fantastisk udvalg, især når det kommer til nicheparfumer, som man ellers ikke finder alle steder. Det er her, jeg har fundet mine absolutte favoritter som... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Sindssygt fedt koncept at man kan prøve en masse gode parfumer til en god pris! Det eneste jeg kunne ønske var et endnu større udvalg at vælge imellem og at man evt. kunne få mere end én parfume om må... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Perfumaria
  2. Fornecedor de produtos de beleza
  3. Fornecedor de cosméticos e perfumes

Escrito pela empresa

Scentmore er et parfumeabonnement, der tilbyder både designer- og nicheparfumer til en fast lav månedlig pris. Som medlem kan du frit vælge blandt +800 dufte fra blot 129 kr./md. Scentmore er skabt af Valentina Bojic i frustration over, at der stod alt for mange parfumeflasker i toiletskabet, som aldrig blev brugt op. Visionen er at ændre måden, hvorpå vi køber parfumer. Vi ønsker, at langt færre parfumer hensygner på hylderne, at langt færre penge går til spilde, og at medlemmer får lov til at opdage og opleve nye parfumer, uden at brænde nallerne på dyre parfumer, der sandsynligvis aldrig bliver brugt op. Med Scentmore får medlemmer månedligt 30-dages forbrug af en selvvalgt duft. Hvis du som medlem herefter ønsker at købe duften i fuld størrelse, så kan du købe den til medlemspris. Som medlem hos Scentmore får du mulighed for at afprøve mange af verdens førende og bedste parfumer, uden at du skal betale kassen. Og så tilbyder Scentmore i øvrigt også fri levering på alle ordrer.8

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 5 em 5 estrelas

Super nemt og med mange muligheder

Super nemt og med mange muligheder. Der er mange forskellige dufte og det er sjovt at kunne veksle mellem dem og prøve nyt - uden at jeg hænger på en større flaske, som aldrig bliver brugt. Har prøvet det i længere tid og er absolut tilfreds. Også god kundeservice!

6 de março de 2026

Top service!

Helt igennem højt serviceniveau og fantastisk kundebehandling med bredt udvalg af parfumer! 5 ud af 5

9 de março de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Fantastisk koncept

Scentmore forhandler originale dufte i 8 ml størrelse, og som medlem kan man købe duftene med rabat. Man har således mulighed for at prøve forskellige dufte uden at det koster en formue. Jeg synes, at konceptet er fantastisk, og jeg har tillid til firmaet. Kontakt med kundeservice har været god. Selvom udvalget af dufte er stort, ville jeg ønske, at det var større. Derfor giver jeg 4 stjerner, ikke 5. Visse funktioner på hjemmesider kunne være mere brugervenlige. Men overordnet er jeg meget tilfreds.

6 de fevereiro de 2026

Rigtig god service

Rigtig god service, og utrolig hurtige svartider på kundeservice hvis man måtte have spørgsmål!

DAO fik sendt min ene levering ud på noget af en omvej, men den fiksede scentmore hurtigt og så fik jeg tilsendt en ny som kom indenfor 2 dage 🙏🏼

17 de fevereiro de 2026

Alt var perfekt

Alt var perfekt. Parfumen og casen var pakket professionelt ind i æsker og jeg fik et lille kort med, med beskrivelse af min valgte parfume. Jeg glæder mig til at modtage næste måneds parfume

3 de fevereiro de 2026

Nemt og godt koncept

Nemt og godt koncept. Genialt for dem der gerne vil prøve nogle forskellige parfumer af. Det eneste lille minus jeg kan komme i tanke om at de “prissætter” detailprisen enormt højt i forhold til hvad man rent faktisk kan finde parfumerne til.

2 de fevereiro de 2026

Tilfreds kunde

Jeg har haft abonnement ved Scentmore i flere år og har kun positivt at sige.
Det fungerer bare og udvalget af parfumer er rigtig godt. Jeg har en enkelt gang oplevet ikke at modtage min pakke, hvilket kundeservice løste lynhurtigt og jeg fik tilsendt en ny.

4 de janeiro de 2026

⭐⭐⭐⭐⭐ - Mindre kan ikke gøre det

⭐⭐⭐⭐⭐

Scentmore fortjener uden tvivl 5 stjerner – og mere til! Jeg elsker konceptet, fordi de giver en unik mulighed for at dufte til nye og spændende parfumer, som man ellers aldrig ville have adgang til i hverdagen. Det er dufte, man ikke bare lige falder over i en butik, og mange af dem har jeg aldrig haft chancen for at prøve før. Det gør hver levering til en lille oplevelse i sig selv.

Udvalget er gennemført, kvaliteten er i top, og hele idéen bag Scentmore emmer af passion for dufte og nysgerrighed. Det er tydeligt, at der er tænkt over detaljerne, og at kunden er i centrum.

Jeg var bange for at bestille efter de mange negative anmeldelser, men hold nu fast en service. Modtog den hurtigt og alt i skønneste orden. Valgte en duft jeg har brugt de sidste 5 år da jeg skulle på ferie og ikke kunne have den fulde flaske med. Jeg kan med sikkerhed sige at parfumen er 100% ægte. Scentmore leverer præcis det, de lover, og mere til.

Hvis du elsker parfumer, eller bare er nysgerrig på at opdage nye dufte uden at skulle købe hele flasker, så er Scentmore et absolut must. Kan varmt anbefales! 🌟🌟🌟🌟🌟

2 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Går de ekstra skridt for kunden

Jeg har brugt Scentmore en del tid efterhånden. Rigtig godt koncept, og rigtig god service.

Jeg havde en bestilling i starten af december. Den forsendelse smed DAO væk hele 3 gange! Hver gang skyndte Scentmore sig med at sende en ny.

DAO har smidt den 3. forsendelse væk dagen før jul, og de virker ret ligeglade. Skriver til Valentina fra Scentmore og fortæller at DAO igen har smidt pakken væk. Overrasket blev jeg da hun vælger dagen før jul, at køre ud og aflevere parfumerne personligt.

Tror ikke jeg har oplevet så god service fra en webshop før. Kæmpe ros, og en klar anbefaling til Scentmore.

23 de dezembro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais