Scenty Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Elsker alt ved Scenty. Lækkert koncept, kan få prøvet nye dufte af,jeg ellers ikke ville have opdaget og uden at blive ruineret ved at binde mig til en stor flankon jeg aldrig får brugt det hele af... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kæmpe stor tilfredshed herfra. Vild med at få en ny suprise duft ind ad døren hver måned. ❤️💐 kan klart anbefales til dig der enten ønsker en ny duft at skifte imellem, eller dig der leder efter ny d... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super fantastisk koncept. Der bliver hver måned leveret dejlige dufte i din postkasse i praktiske størrelser. Hvilket osse giver mulighed for at prøve nye dufte uden at skulle købe sig fattig i en a... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Perfumaria

Escrito pela empresa

Hos Scenty får du hver måned tilsendt nye dufte, enten nogle vi vælger for dig, eller nogen du selv har valgt

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

2 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Super godt koncept

Super godt koncept, dejlige dufter og mega god support fra Cecilie! Det eneste jeg synes var lidt øv er at man ikke kan få leveret til en ikke-dansk adresse, selvom man kan tilføje udlandske adresser på sin konto. Men for alle der har en dansk adresse så kan jeg mega stærk anbefale Scenty. Jeg ønsker jeg ku ha fortsat mit abonnement.

12 de outubro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Alt er din fejl og de retter ikke deres fejl.. øv

Uha hvor skal jeg begynde. Jeg har et fint forløb de først 4 måneder, men så modtager jeg månedens duft to gange og skriver og spørg om det er rigtigt. Dertil bliver der svaret at jeg må have bestilt den selv og fejlen er min. Jeg kan ikke vælge den selv - da min abonoment er med overraskelse. Efter skriven frem og tilbage spørg de hvilken jeg så vil have.. og jeg svarer. Har ingen fået.
Jeg får duft der er pakket meget dårligt og derfor er begge flasker mærket af varmen - fik ingen erstatning. Deres hjemmeside laver fejl - jeg godkender to gange og det slår ikke igennem. Dette er sket to gange, første gang efter længere skriven fik jeg rettet det. Det kunne godt nåes. Nu denne måned sammen fejl, har taget billeder af det, og jeg får nogle meget ubehagelige beskeder hvori det må være min fejl for det virker for alle andre!!! Det tager dem to dage at svare og nu kan fejlen ikke rettes - da de har pakket. Men bliver først tilbudt retur når jeg skriver jeg vil klage. Dertil skrives hvad jeg tror jeg vil få ud af en klage, og jeg skriver hertil forløbet og min skuffelse.. og nu er jeg opsagt.
Seriøst, jeg har aldrig været udsat for en så ringe og mangelfuld service. Jeg har mails der bekræfter og jeg sender stadig en klag på den medarbejder.
Hold jer langt væk!

12 de outubro de 2022

Dejlige parfumer

Fik min første pakke 29/8-22, jeg var lige ved at tro at den slet ikke kom , da de pakker fra d11 i måneden og så et par dage i fragt ….. nå men den kom !!!
Dog i en kedelig hvid kuvert, og ikke i "guldkuvert" som vist i reklame.
Haft korrespondancer med ejer, og alt er iorden nu.
Havde givet 5 stjerner hvis alt var iorden.

28 de agosto de 2022

Tak for en god service

Efter ikke at have modtaget min første bestilling, to mails til deres kundeservice, kontaktede Cecilie mig på mail selv. Cecilie er en sød ung kvinde som elsker sin virksomhed og sit brand. Cecilie hjalp mig og eftersendte en ny pakke uden at tøve. Hun fik vendt en rigtig ærgerlig oplevelse til en rigtig god og gav god service.

29 de agosto de 2022

De varmeste anbefalinger

Jeg har abonneret på disse parfumer i over et år. Jeg vælger selv den ene duft, og den anden er hver måned en overraskelse. Det er så fedt et koncept, og opdager nye dufte, som jeg aldrig ville have rørt i en butik.

Jeg har fået mange nye favoritter, og oveni kan man købe duftene i hele flasker.

I juni måned oplevede jeg for første gang, at flaskerne var under halvt fyldte ved modtagelsen, dette gør jeg Scenty opmærksom på, egentlig blot for, hvis andre skulle opleve det samme.
Jeg blev tilbudt 2 helt nye flasker sammen med næste måneds 2 flasker.
Virkelig en flot service.

Kan kun varmt anbefale andre at afprøve dette dette koncept

28 de julho de 2022

Jeg ELSKER dette koncept

Jeg ELSKER dette koncept! Det med at købe en lækker perfume kan for mig virkelig være en udfordring og mange gange har jeg lavet fejlkøb. Derfor er det skønt at både få prøver med hjem på de perfumer man selv er interesseret i at prøve, men også at blive inspireret med overraskelses dufte valgt af Cecilie. Webshoppen indeholder mange af de gode og populære perfumer med stort udvalg.
Jeg ser altid frem til den lille guldpakke igen ligger i min postkasse 🌸🤩

27 de junho de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Det er det mest nemme og lækreste jeg…

Det er det mest nemme og lækreste jeg har prøvet.
Jeg gik og følte jeg duftede af ingenting, men også af det samme.. men anede ikke hvilken duft jeg skulle prøve el hvilken jeg var til efter 2 børn.
Da jeg synes min lugt og duft havde ændret sig.
Så på denne måde har jeg fået så mange skønne nye dufte.
Tak for et mega fedt koncept 🤩🤩🤩🤩

24 de junho de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Elendig kundeservice

Jeg har haft det største abonnement i over et år og har været tilfreds MEN.... da jeg sender en mail med spørgsmål og en undring over flere fejl i årets løb, udløser det et flabet og direkte nedladende svar.
Synd at et ellers godt koncept, smadres af en elendig kundeservice.

23 de junho de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Helt klart værd at prøve

Ser altid frem til at modtage hver måned og hvis et uheld er ude er det hurtigt fikset hvilket er super.
Super hurtig hjælp, og altid venlig.
Synes helt klart at det Cecilie har lavet er et super godt arbejde og helt klart noget jeg anbefaler til veninder, elsker du parfumer er det her en super måde at finde nye spændende dufte, har selv fundet en del nye takket været Scenty.dk

5 stjerner fra mig

13 de junho de 2022
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais