Let op
Let op: dit bedrijf misbruikt je auto, veroorzaakt schade en behandelt klanten als schuldigen!
Ik heb gekozen voor deze valet service op Schiphol omdat zij zich presenteren als een betrouwbare en professionele parkeerservice. Op 1 augustus 2025 heb ik mijn auto bij hen ingeleverd, waarbij ik extra betaalde voor gemak en een wasbeurt. Bij het inleveren kreeg ik een formulier mee waarop geen schades of opmerkingen waren genoteerd.
Het resultaat bij terugkomst op 8 augustus 2025 was ronduit schokkend:
• Meerdere nieuwe schades aan mijn auto
• Auto zat vol met vlekken, ondanks betaalde wasbeurt
• 130 km extra gereden zonder enige toestemming – duidelijk misbruik van mijn auto
Toen ik dit direct bij het personeel meldde, verwachtte ik excuses en een oplossing. In plaats daarvan kreeg ik een vijandige houding, werd ik aangevallen en werd alle schuld op mij afgeschoven. Geen enkel professioneel gedrag, geen enkele verantwoordelijkheid.
Dit voelt niet alleen als oplichting, maar ook als grove nalatigheid en misbruik van vertrouwen. Ik heb inmiddels bewijs verzameld (foto’s, kilometerstanden, betalingsbewijzen) en zal dit doorzetten naar Schiphol, de Autoriteit Consument & Markt, consumentenprogramma’s zoals Radar/Kassa en indien nodig de politie voor aangifte.
Voor iedereen die overweegt hier te parkeren: wees gewaarschuwd. Mijn vertrouwen is compleet geschaad en ik raad dringend aan een andere, betrouwbare optie te kiezen.
8 de agosto de 2025
Opinião espontânea