Schoenenzaak Opiniões 15

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

15 opiniões

Bij Sneakerpunt/Schoenenzaak sneakers…

Bij Sneakerpunt/Schoenenzaak sneakers gekocht. Ze doen zich voor betrouwbaar te zijn maar zodra je hebt betaald ben je je geld kwijt. Ik eis daarom als zij dit lezen mij geld terug ovv bestelnr 82939, zal zolang anders negatieve revieuws schrijven over dit zgn bedrijf. Die gewoon van eerlijke mensen stelen.

7 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Pas op met sneakerpunt.nl en schoenenzaak.com

Via sneakersite.nl schoenen besteld.
Daarna een bevestigings mail gekregen van schoenenzaak.com wat al heel vreemd is.

Maar precies hetzelfde als hier al wordt gezegd.
Wel de schoenen besteld, maar niet geleverd.

Geen communicatie met het bedrijf.

Dus pas op voor zowel Sneakerpunt.nl als schoenenzaak.com dit is volgens mij dezelfde site, grote oplichterij !!!!!!

4 de fevereiro de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Bijzonder hoe het gaat

Bijzonder hoe het gaat, zie mijn eerdere review, 27 december staat ineens dhl met mijn schoenen voor de deur. Dus wel gekomen maar je moet veel geduld hebben. Schoenen zijn netjes

28 de dezembro de 2025

Niet doen

Niet doen! Oplichterij!
Je krijgt netjes een mail dat het bij de kwaliteitscontrole is, daarna hoor je niks meer. En je krijgt geen contact met ze!

9 de dezembro de 2025

Oplichting

Oplichting

Schoenen besteld en betaald zouden met een week geleverd worden. Nu zijn we zes weken verder een keer een mail terug gehad dat er vertraging was maar de schoenen door de schoenen controle moesten maar dat is al vier weken geleden meerdere malen gemaild maar ze reageren niet meer, ik heb aangifte gedaan van oplichting en helaas het geld kwijt.

29 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Sneakers besteld, echter nog geen levering

Sneakers besteld. Geen updates meer ontvangen.
Hierna nog een mail dat er een een fout was gemaakt en dat dat was opgelost. Binnen 2 dagen zou ik een track and trace nummer krijgen. Inmiddels is dat al een week geleden.... erg jammer dit.

31 de outubro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Schoenen besteld. pas na een maand geleverd

Schoenen besteld op 13 oktober, vervolgens houden ze je al die tijd aan het lijntje.
Je hoort een tijdje niks van ze, stuurt een bericht en steeds hebben ze weer een nieuwe smoes. Kwaliteitscontrole (waarom moet dat bij nieuwe schoenen?), problemen in het magazijn, problemen zijn opgelost, binnen 2 werkdagen ontvang je een track & trace, maar je raadt het al... er komt geen track & trace code.
Nadat ik deze review had geschreven op 9 november, ging op 11 november 's avonds de deurbel. Er stond een bezorger aan de deur met een paar schoenen. Heel vreemd allemaal, maar gelukkig een heel blij kind.
Ik hoop wel dat ze iets aan hun communicatie gaan doen, want een maand op schoenen wachten kan echt niet!

9 de novembro de 2025

Nep schoenen !

NEP SNEAKERS!
Artikelnummer kloppen niet, schoenzool niet origineel en !!
3 weken op me bestelling moeten wachten. Iets met de duane! Verkeerde maat geleverd. Zitten ook heel raar. Hele kast vol met Nike Air Max dus weet precies mijn maat en hoe ze moeten zitten.
Er wordt niet meer gereageerd op e-mails of chat berichten. Kan de sneakers niet retour sturen. Balen dit !!!!

31 de outubro de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.