Leia as opiniões dos outros
Leveringen snel + Artikel retour moeten sturen,maar had reeds be bestelnummer en dergelijke weggegooid. Telefonisch contact gehad met Wouter. Hij heeft mij fantastisch geholpen. Dit maakt, voor mij... Ver mais
Misschien een beetje risico nemen en iets meer voorraad nemen ipv pas havaianas bij de fabrikant bestellen nadat een bestelling is gedaan, klanten moeten dan dus 2 weken wachten.. mijn laatste keer i... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Loja de calçado
- também em
- Loja de roupa
Sobre Schoenfashion
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen
Schoenfashion is een bijzondere online schoenenwinkel. Bij ons vindt een enorm aanbod slippers, sandalen, regenlaarzen, clogs en pantoffels. Wij kiezen uitsluitend voor bijzondere merken met een eigen karakter. Zo vindt u bij ons regenlaarzen van onder andere Aigle, Le Chameau en Bergstein, slipppers van Havaianas en Ipanema, en sandalen van FitFlop en Birkenstock.
Informações de contacto
Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, Holanda
- klantenservice@etrias.nl
- schoenfashion.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
As pessoas também visitaram
Prima overzichtelijke site om te…
Prima overzichtelijke site om te bestellen en snelle levering.
Kende deze website nog niet, heeft nog veel meer websites. Ga zeker eens surfen op hun web.
Levering bestelling
Was het enige bedrijf bij wie ik deze schoenen (dezelfde die ik al lang had) nog kon krijgen in de goede maat.
Goed afgeleverd, alleen paar dagen langer dan in eerste instantie gemeld, omdat ze niet op voorraad waren in hun magazijn.
Netjes op tijd en goed verpakt.
Prettige sneakers
Prettige sneakers, inmiddels mijn 3e paar. Snelle en correcte levering. Alleen de veters zijn enigszins iel (plat) ten opzichte van de vorige 2 paar (rond).
De sandaal is precies zoals beschreven
De sandaal is precies zoals beschreven. Maat klopt ook. Mooie degelijke sandaal zonder zachte bekleding, waar ik allergisch voor ben. Ook fe levering was snel. Heel trvreden rrmee.
Topservice
Een zeer correcte en snelle levering
De schoenen waren zoals op foto
En ze hanteren een faire prijs
Topservice !!!
FANTASTISCHE ERVARING
Was in een oogwenk besteld op een overzichtelijke site, met ook andere aantrekkelijke producten. De bestelde schoenen waren identiek aan de schoenen die ik reeds bezat, maar dan veel prettiger geprijs! Keurige bezorgd binnen een redelijke termijn. Kortom prima! Een aanrader, voor mij zeker niet de laatste keer!
Goede en snelle service vrijdag ochtend…
Goede en snelle service vrijdag ochtend besteld en zaterdag al binnen. Werd goed op de hoogte gehouden.
Bestellen en bezorgen ging prima
Bestellen en bezorgen ging prima, snel geleverd. Goede prijs voor de schoenen
Ik heb geen negatieve punten.
Hulp Wouter klantenservice
Leveringen snel
Artikel retour moeten sturen,maar had reeds be bestelnummer en dergelijke weggegooid. Telefonisch contact gehad met Wouter. Hij heeft mij fantastisch geholpen. Dit maakt, voor mij, dat ik in ieder geval klant blijf.
Vlotte bestelling en retournering
Ik vond het spannend een grote bestelling te plaatsen waarbij ik wist dat ik bijna alles zou terugsturen, maar omdat fysieke schoenenwinkels zelden passende schoenen hebben, was het nodig. Het hele proces ging snel en prettig. Snelle bezorging, gepast en keuzes gemaakt, met gemak naar postnl punt de retour gebracht en binnen een week geld terug hiervoor. Was ook goedkoper dan op andere plekken online.
Zeer snelle levering
Overzichtelijke site. Gemakkelijke zoektocht naar het de fipflop slipper waar ik op zoek naar was. Ongelooflijke snelle levering, zelfs vanuit Nederland naar mijn adres in België.
Aigel laazen zijn voor mij de max,heb…
Aigel laazen zijn voor mij de max,heb mijn vorige tot op draadje versleten .Nu een nieuw paar ben er heel blij mee . Het is allemaal heel correct gegaan van begin tot einde ..dankjewel...
Vlot van bestellen tot levering.
Makkelijk te bestellen en makkelijk te…
Makkelijk te bestellen en makkelijk te retourneren
Helaas niet de Europese maat geleverd bij de havaianas
Mooi kwaliteitsaanbod
Mooi kwaliteitsaanbod! Bestelling was de dag erna al in huis!
makkelijk bestellen en achteraf betalen…
makkelijk bestellen en achteraf betalen is ook handig
netjes en op tijd geleverd