Stiekem abonnement verlengen met…
Stiekem abonnement verlengen met kosten! Neem hier geen diensten af.
Sem histórico de convites para avaliação
Stiekem abonnement verlengen met kosten! Neem hier geen diensten af.
Pas op! Ga niet met deze mensen in zee, pure geldklopperij!
Je zit er sowieso aan vast voor een jaar. Opzeggen binnen 14 dagen bedenktijd gaan ze niet mee akkoord, omdat ze een profiel hebben aangedragen.
Agressieve verkoopmethoden: als ze hun werk goed zouden doen zou je pas betalen bij het hebben van een schoonmaker, dat is dus niet het geval. De betaling begint direct te lopen als ze claimen een "student te hebben 'gevonden". Het profiel dat mij gestuurd werd heeft geen online zichtbaarheid.
Pas op! Ga niet met deze mensen in zee, pure geldklopperij!
Zonder dat je een schoonmaker hebt zit je direct vast aan een jaar abonnement. Zogenaamd is de dienstverlening het vinden van een schoonmaakstudent voor je, niets is minder waar. Als dit namelijk echt het geval was zou je pas betalen bij het hebben van een schoonmaker, dat is dus niet het geval. De betaling begint direct te lopen als ze zogenaamd een student hebben 'gevonden'. Ook als deze niet komt opdagen...
Lees hieronder hun voorwaarden:
Ik heb nog geen schoonmaak student (m/v), moet ik al maandelijks betalen?
"Je betaalt pas als je van ons de gegevens van een schoonmaak student hebt ontvangen. Op dat moment start jouw abonnement, inclusief garantie en een fonds voor schade."
Je betaald dus zodra je gegevens van een student hebt, of deze nou komt schoonmaken of niet maakt niet uit. Ze kunnen dus gewoon nepprofielen aanmaken en doen alsof er studenten zich aanbieden want meer dan een bericht sturen hoeven ze niet te doen.
Wij hebben geen student maar zitten er wel aanvast voor een jaar. Als je over deze partij nadenkt zou ik zeggen: bezint eer ge begint!
Heb een account aangemaakt om te kijken of het wat is, vervolgens nooit wat mee gedaan, maar zodra je een account aanmaakt ga je akkoord met de voorwaarden en zit je ineens minimaal één jaar aan een abonnement vast met maandelijkse kosten.
Vervolgens neem ik contact op en inplaats van een nette klant communicatie met empathie wordt je doorverwezen naar de algemene voorwaarden. En blijf je een jaar vastzitten.
Ga niet met dit bedrijf in zee! Ze willen alleen geld verdienen in plaats van hun klanten tevreden te houden.
ps. als jullie van schoonmaak student dit lezen, ik wil mijn review aanpassen als jullie mij helpen...
Louche bedrijf. Passief agressief je contracteren voor een jaar. Ab-so-luut nooit met deze partij in zee gaan!
Er is twee keer een schoonmaker hier geweest via deze bemiddelingsservice. De eerste keer was dit de schoonmaker zelf, de tweede keer haar moeder. Beide waren geen student. We waren niet tevreden over ze (lieten grote zichtbare vlekken op de grond gewoon liggen) en wilden op zoek naar een nieuwe. Daarna maar liefst met 5 voorgestelde schoonmakers hetzelfde riedeltje meegemaakt: met veel moeite kennismakingsgesprek afspraak gemaakt, kandidaat verzet de afspraak en reageert daarna niet meer op berichten en neemt de telefoon niet op. Maanden mee bezig geweest waarin ons huis dus niet werd schoongemaakt. Ondertussen via een ander platform wel een goede schoonmaker gevonden. Maar ondertussen moeten we het hele jaar door blijven betalen. Op mijn mail waarin ik klaagde over de gang van zaken na lang wachten een mailtje teruggekregen dat het ze speet en ze de kandidaten er op aan zouden spreken, maar daarna gebeurde weer precies hetzelfde.
Ik vind het schandalig.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.