Schroeven-Express.nl Opiniões 1820

TrustScore: 3.5 em 5

3,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Slecht verpakt. Doos viel uit elkaar wanneer ik het ging ophalen. Hadden in kleinere/stevigere doos moeten zetten met weinig open ruimten. Zodat de artikelen niet kosten bewegen. Bepaalde artikelen... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Zwarte moeren en bouten M3 besteld. Snel en correct geleverd, afmetingen en materiaalsterkte binnen toleranties, maar... de zwarte verf (?) geeft af, en geen klein beetje. Moeilijk te verwijderen, sam... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Lang gezocht naar gefreesde lenskopplaatschroeven voor een oldtimer en hier waren ze ineens! Prijzen waren prima mits je een flink aantal koopt, meer dan aan mijn auto zitten denk ik. Zo kan ik nog... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Geleverde items waren conform verwachting, goed verpakt en snel geleverd. Helaas was het afhaalpunt een aantal dagen gesloten waardoor de afhaaltermijn in het geding kwam. Dit is natuurlijk geen issue... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de hardware

Sobre Schroeven-Express.nl

Schroeven-Express.nl

schroeven

De website Schroeven-Express.nl is gespecialiseerd in de online verkoop van schroeven en bevestigingsmaterialen voor professionals en particulieren. Schroeven-Express.nl is een gebruiksvriendelijke website, waarmee u zowel een enkele schroef of bevestiger kunt kopen als hele dozen van bijvoorbeeld 10, 30, 50, 100, 200 of 500 stuks, afhankelijk van de referenties. Geen minimum bestelling, snelle levering in Nederland vanaf 48/72u en gratis levering vanaf 75€ TTC. Voorbeelden van verkochte producten: houtschroeven, metaalschroeven, vlonderschroeven, sluitringen, moeren, bouten...

Zie de website

Informações de contacto

3,6

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

2 mil opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

M10x25 bouten besteld en kreeg…

M10x25 bouten besteld en kreeg M14x110mm?
Daarna moest ik bewijzen dat ik de verkeerde had, maar bleek achteraf dat ze dat zelf ook konden zien.
3 dagen laten nog niks gehoord, heel slecht en verwacht er ook niet veel van.

19 de janeiro de 2026

Resposta da Schroeven-Express.nl

tenzij wij ons vergissen, hebben wij na uw klacht de juiste onderdelen verzonden. Onze excuses voor het ongemak.

Classificada 1 em 5 estrelas

Paketoutomaat van GLS ging niet open

Paketoutomaat van gls ging niet open, ik kreeg wel de bevestigings mail van ontvangst.
Gls kan niet helpen zeggen ze. Ze hebben een melding gemaakt naar het hoofdkantoor. Meer kunnen ze niet voor me doen.

19 de janeiro de 2026

Resposta da Schroeven-Express.nl

Wij nemen nota van uw mening. Stuur een e-mail naar de klantenservice op:
service.client@vis-express

Classificada 1 em 5 estrelas

Slechte tot geen communicatie.

Slechte tot geen communicatie.

1000 schroeven besteld en krijg er 51 geleverd. Als ik een mail stuur wanneer de overige 949 schroeven komen, krijg je geen antwoord.

Was de eerste keer dat ik bestelde, ik denk meteen ook de laatste.

17 de janeiro de 2026

Resposta da Schroeven-Express.nl

Wij bieden onze excuses aan voor het ongemak dat deze foutieve levering heeft veroorzaakt. Wij nemen nota van uw opmerking.

Beste,

Beste,
de aankoop was zeer duidelijk, en alles verliep vlot.
maar bij levering is het misgegaan,
dpd beweert het pakketje geleverd te hebben ,maar wij hebben niks ontvangen.
bij contactopname met dvd, wordt er niet geantwoord op de mails,
wat zeer spijtig is natuurlijk.
misschien kunnen jullie iets doen voor ons?
of dpd eens contacteren?
alvast enorme dank bij voorbaat.

mvg
Werner Van Hoecke
WEVAHO BV

14 de janeiro de 2026

Resposta da Schroeven-Express.nl

Onze excuses voor het ongemak dat deze levering heeft veroorzaakt. Stuur een e-mail naar:
service.client@vis-express.fr
zij zullen uw probleem oplossen.

Bestel nooit bij schroeven-express.nl

Achter de Nederlandse website "Schroeven Express" schuilt een Franse logistiek, "Visserie-service" en "vis-express.be", die in het Frans communiceert. "Schroeven Express" herhaalt op de bestellingsbevestiging het correcte leveringsadres. "vis-express.be" maakt daar onbegrijpelijk een 4-letter afkorting van op de factuur en op de leveringsbon. Op ons verzoek om dat aan aan te passen wordt als volgt gereageerd: "Goedendag, Naar aanleiding van uw verzoek om wijziging van uw factuur , moeten wij u helaas meedelen dat wij hier geen gehoor aan kunnen geven. Facturen worden namelijk opgesteld op basis van de gegevens die u bij uw bestelling hebt opgegeven. Wij kunnen hier dus niet op ingrijpen. Bij voorbaat dank voor uw begrip. Het team van VIS EXPRESS wenst u een prettige dag". DPD meldt ons die dag dat ze het pakket niet kunnen afleveren omdat het adres niet gekend is. Wij nemen zelf contact op met de koerier omdat "vis-express.be" niet meer reageerde. Bij aflevering van het pakje blijkt dat de helft van het materiaal niet geleverd is. Zelden zo'n idioot en amateuristisch geknoei meegemaakt.

13 de janeiro de 2026

Resposta da Schroeven-Express.nl

We nemen nota van uw opmerking. Onze excuses voor het ongemak dat dit probleem met het aflever- en factuuradres heeft veroorzaakt. Facturen worden namelijk opgesteld op basis van de informatie die u bij uw bestelling hebt opgegeven. We gaan dit probleem nader onderzoeken om te achterhalen waar het vandaan komt, zodat het zich niet meer voordoet.

Classificada 5 em 5 estrelas

Top firma!

Top firma!

Alles tijdig geleverd. Er was een foutje geslopen in de packaging en dit hebben ze onmiddellijk opgelost.

Dat zijn kenmerken van een goed bedrijf.

6 de janeiro de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Mooie producten in vieze verpakking

Mooie producten en snelle verzending. We hadden 1000 schroeven besteld, die blijkbaar al 10 jaar op voorraad lagen. De verpakking was heel vies en erg stoffig, niet klantvriendelijk om zo te versturen.

19 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Heb nog steeds niets ontvangen

Heb nog steeds niets ontvangen, het is nu al 5 dagen onderweg

6 de janeiro de 2026

Resposta da Schroeven-Express.nl

Wij bieden onze excuses aan voor deze vertraging in de levering. Wij nemen uw opmerking ter harte.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.